• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

beyazım cemiyetiniz hayırlı olsun...gelemedik üzgünüm.ama buluşmada inşallah görüşecez canım...Şeniz

kızlar farkındamısın gümüş boncuk ve yeşil gözlüm yoklar nerdesiniz ya inşallah sağlık sorunu yoktur ses verin canlar:delphin:

günaydın hanımlar ..hiç sizleri unuturmuyum..ama bizim evdeki neten dolayı giremiyorum..şimdi başka yerden giriyorrum....hep aklımdasınız ama
dediğim gibi..herkes iyidir inşallah.. hekese sevgiler. selamlar.. arkadaşlar kendinize iyi bakın .. sıcakta fazla gezmeyin heekaydirigubbakcemile2:dance:

günaydın sakarya
dışarısı yanıyo bu saatte bile
birazdan çıkıcam ama nefes alınıcak gibi değil öenrim evde kalın bugün yeter çok gezdiniz:)

beyazım hayırlı olsun canım..allah damatlığınıda göstersin.
kızlar bu saat oldu hava hala sıcaaaaakkkkkkkkkk

hayırlı geceler hanımlar buluşmaya kaldı 4 gün hadi bakalım umarım kalabalık oluruzda şöööyle kk bir sakar ya buluşması görsün dimi amakaydirigubbakcemile5

kızlar yeşil gözlümden haberi olan varmı ya...:uhm:.hiç sesi çıkmıyor merak etmeye başladım artık.... gümüş boncuktan haber aldık.... :delphin:

yavvvvv kızlar bu topic bayağı tenhalaştı:delphin:.beyazım,cano,haydeç ablam ve ben ......başka kimse kalmamış yahuuuu..:sm_confused:..hhhhhyee bayanlarrrrrrrrrr nerdesin yaffffffff:enbuyukkk:

slm canlar...beni merak edenler için yazıyorum.bugün emar sonuçlarımı aldım...dr gösterdim ve canım çok sıkıldı ...3 tane boyunda fıtık var dedi.2 tanesinin hemen ameliyatla alınması gerektiğini söyledi.... ama bu ameliyatı kendisinin yapamıcağınıda söyledi...donanımlı bir hastahanede ve ekipmanla yapılması gerektiğini söyledi...çok canım sıkıldı .zaten dr söylemeden ben 3 tane fıtık olduğunu biliyordum...daha önceki dr da aynısını söylemişti 5 sene evvel.... neyse kusura bakmayın başınızı şişirdim... rabbim beterinden korusun...AMİN

haydeç ablam çok geçmiş olsun.canını sıkma herşeyin hayırlısı..ama bence üniversite hastanelerine görün derim..sakın moralini bozma .allah dermansız dert vermesin.dualarımız hep seninle sakın unutma....

haydeç ablam çok geçmiş olsun.canını sıkma herşeyin hayırlısı..ama bence üniversite hastanelerine görün derim..sakın moralini bozma .allah dermansız dert vermesin.dualarımız hep seninle sakın unutma....

sağol canım benim..... ben ve eşimde öyle düşünüyoruz...şimdilik boyunlukla idare edicem bayramdan sonra çaresine bakıcam....:delphin:

slm canlar...beni merak edenler için yazıyorum.bugün emar sonuçlarımı aldım...dr gösterdim ve canım çok sıkıldı ...3 tane boyunda fıtık var dedi.2 tanesinin hemen ameliyatla alınması gerektiğini söyledi.... ama bu ameliyatı kendisinin yapamıcağınıda söyledi...donanımlı bir hastahanede ve ekipmanla yapılması gerektiğini söyledi...çok canım sıkıldı .zaten dr söylemeden ben 3 tane fıtık olduğunu biliyordum...daha önceki dr da aynısını söylemişti 5 sene evvel.... neyse kusura bakmayın başınızı şişirdim... rabbim beterinden korusun...AMİN

arkadaşım geçmiş olsun hayırlısıyla inşallah iyi bir doktorla karşılaşırsında amaliyatın iyi gçer allah şifa versin ben tatildedim yoktum buralarda yeşil gözlüde tatilde herkese hayırlı geceler

arkadaşım geçmiş olsun hayırlısıyla inşallah iyi bir doktorla karşılaşırsında amaliyatın iyi gçer allah şifa versin ben tatildedim yoktum buralarda yeşil gözlüde tatilde herkese hayırlı geceler

sağol arkadaşım.... inşallah bakalım ne olacak... tatili yaptın oh ne güzel dinlenmişsindir.... bu arada yeşilgözlümden haber getirdiğin için tşk ederim ...sanada iyi geceler canım

çok çok geçmiş olsun ablacım inanki çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin en yakın zamanda umarım sağlığına kavuşursun allah daha beterinden esirgesin...:Saruboceq:

çok çok geçmiş olsun ablacım inanki çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin en yakın zamanda umarım sağlığına kavuşursun allah daha beterinden esirgesin...:Saruboceq:

sağol canım kardeşim.... sizlerin sayesinde moralim çok iyi... ama korkmuyor da değilim hani...bakalım ne olacak ...:çok üzgünüm:

canım ablam geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla ameliyatı atlatıp sapasağlam dönersin aramıza Allah şifa versin inşallah :nazar::nazar::nazar:

haydeç ablacım çok geçmş olsun boyunluk ii gelebilir hemen ameliyat olma ii bi araştır bide anladığım kadarıyla hayata çok pozitif baktığın için inş.atlatıcaksın gerçekten rabbim dermansız dert vermesinŞeniz
sakaryamın sultanları bikaç gündür giremiyorum temislik yapıyorum herkes iidir inş.şakkıdı
yeşilgözlü ablam ortada yok, buluşmada kütahyaya gidecem demişti sanırsam tatilde ...:uhm:
hadi fıstıklar ben kısmetsize gidecem hepsinisi öptmŞeniz gününüz güzel geçsina.s.

canım .çok geçmiş olsun ama ben umuyorumki sen bu pozitifliğinle herşeyin üstesinden gelirsin.. sıkma canını dediğin gibi allah beterinden korusun ..hatalıkta bizm için ..sağlıkta.... kendine çok iyi bakcanım..dualarımız seninle.. buluşmada görüşürüz inşallh....:teytey:

Back
X