Sakarya///54

boşverim amin cümlemizinkini huzurlu mutlu etsin sen dahaçok tecrübelisin bizden burdakiler gibi seninde yorumlarını alıcaz tabizemuszemus
haberdar ederim gari olaylar karşısında ne yapmam gerekiyor onuda sizden öğrenirimm artık malum kız kardeşim ablam yok tekim anama babamada derdimi anlatamam sizler ablam gibisiniz yol gösterirsiniz buna çok ihtiyacım var ohaoldumsmilemafoldumben
evet roşumm gün geldi çattı valla bir stres bir heyecan çok tuafım hiç sormayın kaçıp gidesim var o durumdayım yani allah güç kuvvet sabır versin bana :1no2:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canım sanada herkesciklerede:teytey:

oyyyyyyyyy kıyamam sana ben canım canımmmmmm sen gel yalnız kalmazsın güzelim en azından kendi adıma söz veriyorum ben seni yalnız bırakmam pek şekerciğim üzme sen kendini.....

oyyyyyyyyy kıyamam sana ben canım canımmmmmm sen gel yalnız kalmazsın güzelim en azından kendi adıma söz veriyorum ben seni yalnız bırakmam pek şekerciğim üzme sen kendini.....

teşekkür ederim çülçin ablam benimmmmmmmm üzmem artık arkamda bu destek olduktan sonraolumunekankayizsmile:teselli::1hug:

teşekkür ederim çülçin ablam benimmmmmmmm üzmem artık arkamda bu destek olduktan sonraolumunekankayizsmile:teselli::1hug:

sözüm söz yafruuuu geldiğinde grş. telefonunu bekliyorum şeker.... olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

iyi akşamlar kızlar kızım bugünde okula gidemedi nasıl iştir anlamadım bi öğretmen atanamadı bizim sınıfa böyle saçmalık olmaz ..bu yüzden benim istanbul işide erteleniyo tabiii haftaya kaldı sanırım çünkü yarında ne olacağı belli değil cuma gidip gitmemesi artık çokta önemli değil hafta sonu gidersem pazartesiye dönemem buluşmayı kaçırırım neyse artık herşeyde vardır bi hayır ama bu okul bu sene beni çok sinir etti...

Gerçekten çok sinir bozucu.Senin planının ertelenmesini bir yana bırak.Kızının hevesi kırılacak

Gerçekten çok sinir bozucu.Senin planının ertelenmesini bir yana bırak.Kızının hevesi kırılacak

oda ayrı dava zaten millet başlayalı 1 hafta oldu aldı başını gitti bizimkilerin daha öğretmeni yok hayır sinir olduğum benim kızım onların geçen seneki öğrencisi neden aynı öğretmenine vermedilerde böyle süründürüyorlar..ama yarın olmadı gidip konuşacağım bidaha..

evet okulların ilk açıldığı hafta bu gibi sıkıntılar çok oluyor..zamanında atamalar yapılsa çocuklarımızda böyle zor durumda kalmazlar..ne diyelim hayırlısı olsun...

hangi okul bu bahsettiğin ?

Hııı yok Atatürk ilköğretim okulu falansa yardımcı olayım dedim de...

yok değil güzelim yaa geçen sene çok memnun kalmıştım burdan bu sene neden böyle oldu anlamdım müdüre hanım değişti sanırım ondan oldudiye düşünüyorum bi yandanda ayrıca tşk ederim sağolasın ilgilendiğin için

önemli değil
çocuklar önemli varlıklarımızdır...

günaydın sakaryam,
daa kargalar mamasını yimeden damladım ,kısçemi geçirdim,
şimdi de oğluşumun saatini bekliim,ancak erken kalkmaa alışması çok zor yaz dönüşü,
ne güzel uyuyodum,neese alışcaz her zamanki gibi:umursamaz:

şeker ana okulu.

beyaz ablacım bir ana okulu öğretmeni olarak konuya deyinmek istedim bu yıl atamalar geç kaldığı için ücretli öğretmen ataması olacak onunda başvuruları yapıldı ama ne zaman belli olur bende bekliyorum malesef bu konuda çok yavaş ilerliyor herşey.kızın iki sene üst üstte gittiğyse aynı öğretmene düşme olasılığı biraz öğretmene kalmış hangi öğretmen hangi yaş grubunu isterse onu alıyo yani 48 64 aylıklar ve 64 72 aylıklar diye ayrılıyor geçen seneki öğretmen küçük yaş grubunu yine aldıysa senin kızını alamaz sabahçı öğleci birde tam gün grupları derken kendi içinde bir sistem uygulanıyo ordaki kadrolu ve sözleşmeli öğretmen kendi grubunu seçtiyse çalışır ama ücretli atama olmadı inşallh en yakın zamanda olur moralini bozma kızın ilk zamanlarda her çocuk gibi zorlanır ama ilk kez gitmediği için kolay olur birazda geç kalması çocuk açısındanda iyi zaten herşeyi öğrenmiştir aynı şeyleri yine öğrenmek bir müddet sonra onu sıkacaktır gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…