boşverim amin cümlemizinkini huzurlu mutlu etsin sen dahaçok tecrübelisin bizden burdakiler gibi seninde yorumlarını alıcaz tabizemuszemusBu erkek milleti adam olmaz.Bize düşen alışmak sanırım..
2010 gelinleri vay beee 3 kişi olduk.Bak ben tecrübe kazandımda yorumlar bilem yapıyorum dile kolay 4 ay oldu :)) Allah cümlemizin yuvasını huzurlu eylesin
haberdar ederim gari olaylar karşısında ne yapmam gerekiyor onuda sizden öğrenirimm artık malum kız kardeşim ablam yok tekim anama babamada derdimi anlatamam sizler ablam gibisiniz yol gösterirsiniz buna çok ihtiyacım var ohaoldumsmilemafoldumbeniyidir canımcım ne olsun bildiğin gibi hafta içi iş yerinde mesai hafta sonu kuzumla mesai hayat akıp gidiyor çok şükür.
saçmalama kız delüüü bu sebeplen işmi bırakılır bu hatunlara yetişilmez anacım yetişilmez
bizde çalışan hatunlar olarak toplantılar düzenleriz
haber et zatenn sonra gelipte karasularda seni aramayalım şeker yerimseniben
geçer geçer hepiciği geçer rahat ol sen relaxxxx opuyorumnanaktan
aminnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum dualarına boşverim aminnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:
evet roşumm gün geldi çattı valla bir stres bir heyecan çok tuafım hiç sormayın kaçıp gidesim var o durumdayım yani allah güç kuvvet sabır versin bana :1no2:tünaydın kıslaar,
zelişim büyük gün gelip çatmış cnm,rabbim huzur versin bi ömür,bizide unutma gel sık sık taam mı,lmaz:
ama aile olayına takılma gülüm,
mandalinayada sesleniyom,bak burdaki evli arkadaşların yorumlarına dikkat deyom,aynen altına imzamı çakıyom,
erkekler evliliğin ilk yıllarında,aile ve eş arasındaki doğru yolun hep ailesinden yana olduunu düşünür,
benim kociş tam 8 sene sona yaşanan bi olayda haa dedi sen haklıymışsın,
eee biraz geç oldu ama neysealsanaalsanasmile
sizede geç olsun güç olmasın deyomdelikafadulden
haydeç ablacım kısçenin yeni işi hayırlı olsun,her şey gönlünüzce olsun:Saruboceq:
buluşma içinde açıkça söledim özelden ii deilim bu ara,ii olursam söz gelcem:gitme:
Günaydınn
haberdar ederim gari olaylar karşısında ne yapmam gerekiyor onuda sizden öğrenirimm artık malum kız kardeşim ablam yok tekim anama babamada derdimi anlatamam sizler ablam gibisiniz yol gösterirsiniz buna çok ihtiyacım var ohaoldumsmilemafoldumben
oyyyyyyyyy kıyamam sana ben canım canımmmmmm sen gel yalnız kalmazsın güzelim en azından kendi adıma söz veriyorum ben seni yalnız bırakmam pek şekerciğim üzme sen kendini.....
teşekkür ederim çülçin ablam benimmmmmmmm üzmem artık arkamda bu destek olduktan sonraolumunekankayizsmile:teselli::1hug:
iyi akşamlar kızlar kızım bugünde okula gidemedi nasıl iştir anlamadım bi öğretmen atanamadı bizim sınıfa böyle saçmalık olmaz ..bu yüzden benim istanbul işide erteleniyo tabiii haftaya kaldı sanırım çünkü yarında ne olacağı belli değil cuma gidip gitmemesi artık çokta önemli değil hafta sonu gidersem pazartesiye dönemem buluşmayı kaçırırım neyse artık herşeyde vardır bi hayır ama bu okul bu sene beni çok sinir etti...
Gerçekten çok sinir bozucu.Senin planının ertelenmesini bir yana bırak.Kızının hevesi kırılacak
iyi akşamlar kızlar kızım bugünde okula gidemedi nasıl iştir anlamadım bi öğretmen atanamadı bizim sınıfa böyle saçmalık olmaz ..bu yüzden benim istanbul işide erteleniyo tabiii haftaya kaldı sanırım çünkü yarında ne olacağı belli değil cuma gidip gitmemesi artık çokta önemli değil hafta sonu gidersem pazartesiye dönemem buluşmayı kaçırırım neyse artık herşeyde vardır bi hayır ama bu okul bu sene beni çok sinir etti...
evet okulların ilk açıldığı hafta bu gibi sıkıntılar çok oluyor..zamanında atamalar yapılsa çocuklarımızda böyle zor durumda kalmazlar..ne diyelim hayırlısı olsun...
hangi okul bu bahsettiğin ?
şeker ana okulu.
Hııı yok Atatürk ilköğretim okulu falansa yardımcı olayım dedim de...
yok değil güzelim yaa geçen sene çok memnun kalmıştım burdan bu sene neden böyle oldu anlamdım müdüre hanım değişti sanırım ondan oldudiye düşünüyorum bi yandanda ayrıca tşk ederim sağolasın ilgilendiğin için
şeker ana okulu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?