Sakarya///54

yok güzelim gitmedim oraya başka planlarım var şu istanbul gezintimi bi atlatayım arkadaşlarım beni bekliyorlar planlar yapılmış bilee hem bu okul zamanında kızmla olmam onun içinde iyi oldu annemde köye gitti biliyosun o sebeplede yalnız bırakamadım anlıcan üç kuruşa 12 saat elin işinde çalışmaktansa biraz vaktimi kızımla geçirmeyi tercih ettim..

Şahsen beyazın yerinde olmak isterdim ne yalan diyeyim.Gerçi en fazla bir hafta sefa sürerim ben sonra sıkıntıdan patlarım.Halimize şükür diyelim.İşimiz var en azından

ozaman benim taktiği deniceksin şekerim 2 ay çalışacaksın 2 ay yatacaksın hem çalışıyosun hem tatil yapıyosun=))))

Yok o bana gelmez be canım.Ozaman iş kaygısı olacak rahat olamıyacam.Ben sanırsam ne istediğimi bilmiyorum:)

o kaygı bendede varda herşeyi tak tak nereye kadar be canım bazen umursamazlığa vurmak lazım hayatı çünkü umursasanda bazen bişeyleri değiştirmek senin elinde olmuyo.

Sanırım yatağa düşünce farz olacak dr'a gitmek.Şimdi kendi imkanlarımla duruma el koymaya çalışıyorum

hayırdır güzelim yaa ne oldu neyin var
kıısss yoksaaaaa :kedi: :kedi:

Şahsen beyazın yerinde olmak isterdim ne yalan diyeyim.Gerçi en fazla bir hafta sefa sürerim ben sonra sıkıntıdan patlarım.Halimize şükür diyelim.İşimiz var en azından

:1no2: :1no2: :1no2:
o bende bir haftada sürmez dayanamam anacım o kadar boş oturmaya ben
üç aylık doğum izinimde bile cereni ana kucağına koyup onunla işe geldim
İşkolik bir hatunum vesselam

hımm anladım hakknda hayırlısı güzelim ne diyim....
Hadi sen gezintilerini yap bakalım sonra neler olucak...

hayırdır güzelim yaa ne oldu neyin var
kıısss yoksaaaaa :kedi: :kedi:
...

Düşündüğün gibi bişeyim yok canımcımolumunekankayizsmile

Biraz halsizlik,tansiyon düşüklüğü,ani denge kaybı gibi sorunularım var.2 kere yaşadım denge kaybını ama çok korktum.Hiç olmamıştım böyle.Havalardan diyorum yada kansızlıktan.Uzun zamandır kan ilaçlarımı kullanmamıştım onları kullanıyorum şimdi.Umarım iyi gelir

güzelim aklıma geldi kulaklarında herhangi bi sorun olabilirmi acaba orta kulak iltihaplarında genelde rsalanan bi sorun bu denge kaybı falan...

bence kendi kendine doktorculuk oynamak yerine bir hekime git ve adam gibi muayene ol allah korusun hiç ihtimal bile vermyeceğin aklına bile gelmeyecek bir şey çıkabilir. Sağlık bu ihmale gelmez.

güzelim aklıma geldi kulaklarında herhangi bi sorun olabilirmi acaba orta kulak iltihaplarında genelde rsalanan bi sorun bu denge kaybı falan...

Kulaklarımda bir sorun yok canım.Bazen işime gelmeyenleri duymam ama o kulaktan kaynaklanmıyor kanımca:jeyyar:

bence kendi kendine doktorculuk oynamak yerine bir hekime git ve adam gibi muayene ol allah korusun hiç ihtimal bile vermyeceğin aklına bile gelmeyecek bir şey çıkabilir. Sağlık bu ihmale gelmez.

Stres beni çok etkiliyor canım.Bir dönem bacaklarım çok ağrıyordu ağlıyordum resmen.Tüm tahliller yapıldı röntgen MR çekilde ama sonuç yok.
Bir arada başımın ağrısı gözümü çok etkiliyordu ama nasıl ağrı anlatamam.Önce Migren dendi ilaçları kullandım bir fayda olmadı Beyim MRıda temiz çıktı.
Şimdide bu sıkıntım.Artık doktora gitmek istemiyorum.Biliyorum sitres beni çok etkiliyor.Oyüzden birazda üzerinde durmamaya çalışıyorum

zaten hastalıkların en büyük nedeni stres güzelim biliyosun benim arkadaş stresten ne hallerde şimdi

zaten hastalıkların en büyük nedeni stres güzelim biliyosun benim arkadaş stresten ne hallerde şimdi

evet ama elde değil işte.Gamsız olamıyoruzki.Olur olmaz herşeye takıyoruz.Saçma sapan şeylere saçma sapan insanlar için canımızı sıkıyoruz.Rahat olmayı öğrenmek gerek

değermi peki bunca rahatsızlığa bunca can sıkıntısına değermi
ne için kim için stres oluyorsun bunları yaşıyorsun
iş yerindemi geriliyorsun baktın olmuyor işini değiştirirsin
mahalledemi duramıyorsun komşularınamı uyuz oluyorsun evini taşırsın
Arkadaşlarınmı seni üzüyor bir süre görüşmez ayrı kalırsın
aile içi problemlerinmi var bir süre uzak durursun zaman herşeyin en güzel ilacı.
ama olan sana olur tatlım hiç kimselere birşeycik olmaz DEĞMEZ bu yüzden DEĞMEZ.

Bir tek ölüme çare yok dünyada bir tek ona...

Ama ölüme kadar gelmeden de yaşamın tadını çıkarmak gerek.

evet ama elde değil işte.Gamsız olamıyoruzki.Olur olmaz herşeye takıyoruz.Saçma sapan şeylere saçma sapan insanlar için canımızı sıkıyoruz.Rahat olmayı öğrenmek gerek

kesinlikle....
Gamsız olcan anacım vurdumduymaz lay lay lom :dance: :dance:

Evet bir tek ölüme çare yok haklısın.Bütün sorunlarımın başlangıcı o zaten ölüm.Annem gitti gideli var bu sıkıntılar bende..

canım çok haklısın... Sözün bittiği yer...

Fakat unutmaki malesef herşeye rağmen hayat devam ediyor
Annen gitti evet acı bir gerçek lakin bir gün sende nasipse ANNE olacaksın o zaman annenin eksikliğini o boşluğu kendi evladınla doldurmaya çalışacaksın (Asla yeri dolmaz tabiki) Ama kendini böyle üzer yıpratır hırpalarsan kendinle birlikte etrafındaki sevdiklerinede zarar verirsin ne sen nede çevrendekiler hak ediyormu bunu....

Hayat devam ediyor ama nasıl.Anne olmayı neden hemen istemiyorum birazda biliyormusun.Evlenirken annem yoktu çok sıkıntı çektim.Çocuğum olduğunda da aynı sıkıntı olacak.Ablam doğumdan sonra ayılırken annem gelsin diye bağırdı hep.Annesizlik zor.Başetmek zor.Bu başlı başına stres işte.Atabilirmiyim bu stresi üstümden zor.

Evet bir tek ölüme çare yok haklısın.Bütün sorunlarımın başlangıcı o zaten ölüm.Annem gitti gideli var bu sıkıntılar bende..

canım benim yaaa daha fazla yıpratma kendini diyeceğim ama başkada bişey gelmiyorki elimden sen bazı kararlar almıştın en yakın zamanda uygula tek yada onunla tamam mı güzelim sakın ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…