Günaydın şekerim naberrrrrr
evet o buluşmaya bende iştirak edemicem malum iş
Bu hatunlar hep kendilerine göre çalışmayan ev haınlarına gre hareket ediyorlar bacım yaaa
hoşbulduk canımteşekkür ederim inşallh öyle olur ne zor işlermiş bunlarhoşgeldin zelişcim hadi bakalım allah hayırla tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun inş. eltinide takma güzelim bu kadar kafana..
evet çok azl kaldı ailemden ayrı kalmak beni daha çok geriyo üzüyo açıkcası.herşeyin hayırlısı olsun.inşallh aksilik olmadan güzelce geçer.takmamaya çalışıyorum boşverimde elti dediğin dışarda kalmıyo işte bir ayağı içerde buna nişanlımda izin veriyo artık birşey söylemiyorum onun için ailesi yengesi bendende çok değerli bende oyunu kuralına göre oynuyorum artık yapacak birşey kalmadıZelişçim zaman çok az kalmış hayırlısıyla atlatırsın inşallah.İster istemez çok sitres oluyor.Ama unutmaa geçecek bunlar.Takma kimseyi kimmş elti kapını kapadınmı dışarda kalır..
Mandalina cereniinde dediği gibi erkekler evlenince bekarken umursamadığı tüm ailesi melek oluyor birden.Laf söylersen sen kötü oluyorsun haklı olsanda.
Beyazım toprağım ne yaptın sendeyken bulduğumuz iş ilanını gittinmi
annamm topiği yeni gelinler bastı yahuuuzemuszemus
zelişim şaka bi yana allah mesut etsin.bi yastıkta kocayın inşallah..
canım benim senin dediğin gibi olmuyor işte bu işler hiç biriin ailesi sütten çıkmış ak kaşık değil elbette ama bekarlığında daima seni savunan sana asla laf söyletmeyen adam evlendikten sonra tam tersine bunları ailesi için yapıyor malesef. Sanırım bu köprüyü geçene kadar muhabbeti malesef :1no2:
canım sorması ayıp görümcene ne oluyormuş da böyle direk emrivaki yapıyor ay nasıl sinir oluyorum böyle insanlara yaaaa ben kimseye karışmıyorsam herkesin düşüncesine kararına saygı gösteriyorsam aynı şeyi karşımdaki de yapmalı ama nerdeeeeeeee
sen iyi etmişsin canım tam isabet olmuş zemuszemus zemuszemus zemuszemus
valla ne bilem pisicim yaaa bişiler yapmak gerek ama nee
parasını vermicen ucundan ucundan koklatıcan paranın kokusunu aldılarmı bak nasıl hızlanıyorlar...
evet canım sanırım evli olan tüm kadınlar benimle hem fikir bu konuda tecrübe var nede olsa dimi
oooo zelişim gülüm hoş gelmişsin yavrum nabersin...
Ayyyy kıısss takma diyorum şu eltini kafana sen kendi istediğini bildiğini yap salla onu yaaa oda yırtsın kendini dellensin sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kııııss büyük güne çok az kalmış bacım hadi hayırlısı bakalım....
kopma bizden sakın tamammı sık sık gel haber ver kendinden düğünden sonrada
Al işte bir tane daha vereliniortak vereliniortak
Günaydın şekerim naberrrrrr
evet o buluşmaya bende iştirak edemicem malum iş
Bu hatunlar hep kendilerine göre çalışmayan ev haınlarına gre hareket ediyorlar bacım yaaa
Günaydınn Hatun kişilerrrrr
Boşwer Napıyosun yafruuu
yağmurlu sakarya bugün gelirken şemsiye al:)
evet çok azl kaldı ailemden ayrı kalmak beni daha çok geriyo üzüyo açıkcası.herşeyin hayırlısı olsun.inşallh aksilik olmadan güzelce geçer.takmamaya çalışıyorum boşverimde elti dediğin dışarda kalmıyo işte bir ayağı içerde buna nişanlımda izin veriyo artık birşey söylemiyorum onun için ailesi yengesi bendende çok değerli bende oyunu kuralına göre oynuyorum artık yapacak birşey kalmadı
sorma 2010 sakarya gelinleri kaydirigubbakcemile3amin canım inşallh herkes bir ömür boyu mutlu mesut ailesiyle yaşar bende dahil
İyi kuzum senden naber:hulya:
Bunlar yüzünden işi bırakıcam olacağı o olcak.İstifa nedeni KK buluşmalarına katılamamak:roflol:
cerenim günaydınnnn merak etme ben arar haberdar ederim benden azbir zaman kaldı bana çok uzunmuş gibi geliyo inşallh alışma dönemini hafif atlatırımm
2010 gelinleri vay beee 3 kişi olduk.Bak ben tecrübe kazandımda yorumlar bilem yapıyorum dile kolay 4 ay oldu :)) Allah cümlemizin yuvasını huzurlu eylesin
tünaydın kıslaar,
zelişim büyük gün gelip çatmış cnm,rabbim huzur versin bi ömür,bizide unutma gel sık sık taam mı,lmaz:
ama aile olayına takılma gülüm,
mandalinayada sesleniyom,bak burdaki evli arkadaşların yorumlarına dikkat deyom,aynen altına imzamı çakıyom,
erkekler evliliğin ilk yıllarında,aile ve eş arasındaki doğru yolun hep ailesinden yana olduunu düşünür,
benim kociş tam 8 sene sona yaşanan bi olayda haa dedi sen haklıymışsın,
eee biraz geç oldu ama neysealsanaalsanasmile
sizede geç olsun güç olmasın deyomdelikafadulden
haydeç ablacım kısçenin yeni işi hayırlı olsun,her şey gönlünüzce olsun:Saruboceq:
buluşma içinde açıkça söledim özelden ii deilim bu ara,ii olursam söz gelcem:gitme:
cerom nbrsin beben nasıl:ecrin_bebek:
tünaydın roşum hoş gelmişsin nabersin.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
erkek milleti böyle şekercim böyle hepiciği aynı ne onlarla nede onlarsız olmayyo işte olmayyo ne etçen bayanssulusmile
neden iyi değilsin gülüşümü ne oldu hayrola???
iyiyim aybalam şükür sen nasılsın bebemde iyi ellerinden öper en sevimli dönemleri işte bol bol tadını çıkarıyoruz bizde özlicez bu günleri.
Senin bebeler nasıl bakem varmı bir yaramazlık?
yok artık ben sadece onsuz olmuyo kısmını diyom cerom,
geçtik gitti o yollardan ama sinirlerim bitik,
ii olmama nedenim yeni bişe yok gülüm ya bildiin sıkıntılar işte,
eşim çok sıkıntılı biraz yüzümüz gülüyo yine tepetaklak oluyoruz moralman,
bu günlerde geçcek dioz birbirimize ama sanırsam iz bırakıp geçcek,
ne deyim sağlık olsun da,
cerene maş,öle valla sefasını sür gönlünce,gözümüzde büyümüolar ama bebe gibide olmuyo,
benim koca bebeler ii hamdolsun ,okul telaşesi başladı gdip geliolar kuzularımboshayallersmile
Havalr etkiledi kanımca çok halsizim ayaktayken sanki heran yere düşecekmişim gibi.Ama direniyorum:lepi:
tünaydın kıslaar,
zelişim büyük gün gelip çatmış cnm,rabbim huzur versin bi ömür,bizide unutma gel sık sık taam mı,lmaz:
ama aile olayına takılma gülüm,
mandalinayada sesleniyom,bak burdaki evli arkadaşların yorumlarına dikkat deyom,aynen altına imzamı çakıyom,
erkekler evliliğin ilk yıllarında,aile ve eş arasındaki doğru yolun hep ailesinden yana olduunu düşünür,
benim kociş tam 8 sene sona yaşanan bi olayda haa dedi sen haklıymışsın,
eee biraz geç oldu ama neysealsanaalsanasmile
sizede geç olsun güç olmasın deyomdelikafadulden
haydeç ablacım kısçenin yeni işi hayırlı olsun,her şey gönlünüzce olsun:Saruboceq:
buluşma içinde açıkça söledim özelden ii deilim bu ara,ii olursam söz gelcem:gitme:
selam millet nasılsınız bugün? okuduğum kadarıyla neşeler yerinde allah daim etsin ama hava kapalı yaa bugün bende kış moduna girmiş durumdayım evden çıkasım yok battaniye döşek tv karşısında yatasım var öylede yapıyorum valla:)))
cerencim ve boşverim ahh benim kader mahkumlarım dimi buluşma pazartesi ve sizler iş tutuklusu olarak gelemiyosunuz yokluğunuz eminimki çok hissedilecek bi dakine inş hep beraber oluruz hoşş çok olmayı istiyorum ama bu buluşmada benimde olmama ihtimalim var bakalım ayarlamaya çalışacağım.. ..
boşwercim kendine dikkat et bendeykende bu sıkıntılarından bahsetmiştin ihmal etme bence bi dr.a görün
evet beyazım valla aynen dediğin gibi hava battaniye ve tv ikilisine göre ama bende bu çalışma tutkusu var iken nedense aklıma hiç öyle şeyler gelmiyor daha çok çalışasım var
sen keyfini çıkar bu havanın bende çalışmanın
haa bu arada ne oldu yaaa sen ramazan dolayısı ile izine ayrılmıştın çalıştığın yerden ramazan bitti senin izin bitmedimi daha???
valla canım varsın çalışma yüznden katılmayayım bu toplantıya canımız sağolsun ne edelim işsiz olup katılamamaktansa böylesi daha iyi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bir dahaki sefere inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?