Sakarya///54

Günaydın şekerim naberrrrrr

evet o buluşmaya bende iştirak edemicem malum iş

Bu hatunlar hep kendilerine göre çalışmayan ev haınlarına gre hareket ediyorlar bacım yaaa

İyi kuzum senden naber:hulya:

Bunlar yüzünden işi bırakıcam olacağı o olcak.İstifa nedeni KK buluşmalarına katılamamak
:roflol:

hoşgeldin zelişcim hadi bakalım allah hayırla tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun inş. eltinide takma güzelim bu kadar kafana..
hoşbulduk canımteşekkür ederim inşallh öyle olur ne zor işlermiş bunlar
evet çok azl kaldı ailemden ayrı kalmak beni daha çok geriyo üzüyo açıkcası.herşeyin hayırlısı olsun.inşallh aksilik olmadan güzelce geçer.takmamaya çalışıyorum boşverimde elti dediğin dışarda kalmıyo işte bir ayağı içerde buna nişanlımda izin veriyo artık birşey söylemiyorum onun için ailesi yengesi bendende çok değerli bende oyunu kuralına göre oynuyorum artık yapacak birşey kalmadı
annamm topiği yeni gelinler bastı yahuuuzemuszemus
zelişim şaka bi yana allah mesut etsin.bi yastıkta kocayın inşallah..

sorma 2010 sakarya gelinleri kaydirigubbakcemile3amin canım inşallh herkes bir ömür boyu mutlu mesut ailesiyle yaşar bende dahil

cerenim günaydınnnn merak etme ben arar haberdar ederim benden azbir zaman kaldı bana çok uzunmuş gibi geliyo inşallh alışma dönemini hafif atlatırımm

Günaydınn Hatun kişilerrrrr
Haydeç ablaaa Tubaya İşinde muvaffakiyetler diliyorum Güzel gülüşü hiç eksilmesin inşallah
Kısmetsiz Ev taşımaya başladın sanırım Allah kolaylık versin Bi başlandımı biter ya dert etme o kadar
Boşwer Napıyosun yafruuu
yağmurlu sakarya bugün gelirken şemsiye al:)

Bu erkek milleti adam olmaz.Bize düşen alışmak sanırım..

2010 gelinleri vay beee 3 kişi olduk.Bak ben tecrübe kazandımda yorumlar bilem yapıyorum dile kolay 4 ay oldu :)) Allah cümlemizin yuvasını huzurlu eylesin

İyi kuzum senden naber:hulya:

Bunlar yüzünden işi bırakıcam olacağı o olcak.İstifa nedeni KK buluşmalarına katılamamak
:roflol:

iyidir canımcım ne olsun bildiğin gibi hafta içi iş yerinde mesai hafta sonu kuzumla mesai hayat akıp gidiyor çok şükür.

saçmalama kız delüüü bu sebeplen işmi bırakılır bu hatunlara yetişilmez anacım yetişilmez
bizde çalışan hatunlar olarak toplantılar düzenleriz

cerenim günaydınnnn merak etme ben arar haberdar ederim benden azbir zaman kaldı bana çok uzunmuş gibi geliyo inşallh alışma dönemini hafif atlatırımm

haber et zatenn sonra gelipte karasularda seni aramayalım şeker yerimseniben

geçer geçer hepiciği geçer rahat ol sen relaxxxx opuyorumnanaktan

2010 gelinleri vay beee 3 kişi olduk.Bak ben tecrübe kazandımda yorumlar bilem yapıyorum dile kolay 4 ay oldu :)) Allah cümlemizin yuvasını huzurlu eylesin

aminnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum dualarına boşverim aminnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

tünaydın kıslaar,
zelişim büyük gün gelip çatmış cnm,rabbim huzur versin bi ömür,bizide unutma gel sık sık taam mı,lmaz:
ama aile olayına takılma gülüm,
mandalinayada sesleniyom,bak burdaki evli arkadaşların yorumlarına dikkat deyom,aynen altına imzamı çakıyom,
erkekler evliliğin ilk yıllarında,aile ve eş arasındaki doğru yolun hep ailesinden yana olduunu düşünür,
benim kociş tam 8 sene sona yaşanan bi olayda haa dedi sen haklıymışsın,
eee biraz geç oldu ama neysealsanaalsanasmile
sizede geç olsun güç olmasın deyomdelikafadulden
haydeç ablacım kısçenin yeni işi hayırlı olsun,her şey gönlünüzce olsun:Saruboceq:
buluşma içinde açıkça söledim özelden ii deilim bu ara,ii olursam söz gelcem:gitme:

tünaydın roşum hoş gelmişsin nabersin.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

erkek milleti böyle şekercim böyle hepiciği aynı ne onlarla nede onlarsız olmayyo işte olmayyo ne etçen bayanssulusmile

neden iyi değilsin gülüşümü ne oldu hayrola???

cerom nbrsin beben nasıl:ecrin_bebek:

iyiyim aybalam şükür sen nasılsın bebemde iyi ellerinden öper en sevimli dönemleri işte bol bol tadını çıkarıyoruz bizde özlicez bu günleri.
Senin bebeler nasıl bakem varmı bir yaramazlık?

yok artık ben sadece onsuz olmuyo kısmını diyom cerom,
geçtik gitti o yollardan ama sinirlerim bitik,
ii olmama nedenim yeni bişe yok gülüm ya bildiin sıkıntılar işte,
eşim çok sıkıntılı biraz yüzümüz gülüyo yine tepetaklak oluyoruz moralman,
bu günlerde geçcek dioz birbirimize ama sanırsam iz bırakıp geçcek,
ne deyim sağlık olsun da,
cerene maş,öle valla sefasını sür gönlünce,gözümüzde büyümüolar ama bebe gibide olmuyo,
benim koca bebeler ii hamdolsun ,okul telaşesi başladı gdip geliolar kuzularımboshayallersmile

yaaa öyle oluyor işte cancağızım o yollardan geçiliyor geride kalıyor ama bizde tahammül gücü sabır denen şey kalmıyor malesef onlar geçip giderken bizlerden de bişiler gidiyor ne yazıkki...

canını sıkmamaya çalış en azından yapamıyorsanda çalış moral çok önemli biliyorsun güzelim yaaa allah korusun bir hastalık bir şey olsa o zaman ne olucak allahım can sağlığı versin herşey geçer gider herşey unutulur ama sağlık olmadıktan sonra neye yarar mal mülk dimi balım...

valla sorma ceren benim gözümde hala kundaktaki bebekim ama gel gelelim kundağa sığmaz mümkün değil İyiki varlar yaaa iyiki doğurmuşuz onları kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Allah onları bizden eksik etmesin acıları göstermesin....

Sakaryamın Hatunları,
Hepinize merhabalar. Nasılsın bakalım. Herkes sıhhat ve afiyettedir inşallah.. Allahım hepinizin kalbine göre versin...
Uzun zaman oldu yazmayalı... Şöyle yazılanları okudum... O haydeç ablanın beyaz toprağı çocukları okullara başlamış. Hayırlı uğurlu bol başarılı bir eğitim hayatları olsun...
Haydeç ablanın şen güleç yüzlü kızı işe başlamış oda hayırlı olsun...
Sonra beyaz toprakta kahvaltı yapılıp kahveler içilmiş.. Bende mi sitem yapsam acep diyom. Şaka şaka tabi ben artık yorum neyim yapmıyom... :dance:
Roşum ne oldu sana yine yaw bıral sal gitsinnnn herşeyi senden daha önemli bişey var mı hayatta aman kendine dikkat et...
Kısmetsiz kedim ev taşıma telaşında allah kolaylık versin canım. Bak ben bu konuda tecrübeliyim bir tel et gelirim valla...
Ve yeni arkadaşlar saolsunlar topiği boş bırakmamışlar. Umarım sizlerde tanışma imkanı olur.
Yeni evlenen arkadaşlarımıza ve evleneceklere allah hayırlı geçim versin. Şu saatte sonra o by ne dedi değil onlar önemsiz. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle devam eder onun için herşeyi boşwerin. Artık sizlerde bir ailesiniz buna odaklanın...
Ve panter yine kayıp....
Umarım es geçtiğimi olmamıştır diyom...
Hepinizi çok öpüyommm..
opuyorumnanaktan

selam millet nasılsınız bugün? okuduğum kadarıyla neşeler yerinde allah daim etsin ama hava kapalı yaa bugün bende kış moduna girmiş durumdayım evden çıkasım yok battaniye döşek tv karşısında yatasım var öylede yapıyorum valla:)))

cerencim ve boşverim ahh benim kader mahkumlarım dimi buluşma pazartesi ve sizler iş tutuklusu olarak gelemiyosunuz yokluğunuz eminimki çok hissedilecek bi dakine inş hep beraber oluruz hoşş çok olmayı istiyorum ama bu buluşmada benimde olmama ihtimalim var bakalım ayarlamaya çalışacağım..

şengülcüm hoşgeldin evet uzun zamandır yoktun nerelerdesin bakalım iyi dileklerin içinde tşk ederim buluşmada görüşürüz inş. ..

umarım benle alaklı bi durum değildir gelememe ihtimalin rahatsızlıksa geçmiş olsun ..

evet beyazım valla aynen dediğin gibi hava battaniye ve tv ikilisine göre ama bende bu çalışma tutkusu var iken nedense aklıma hiç öyle şeyler gelmiyor daha çok çalışasım var

sen keyfini çıkar bu havanın bende çalışmanın
haa bu arada ne oldu yaaa sen ramazan dolayısı ile izine ayrılmıştın çalıştığın yerden ramazan bitti senin izin bitmedimi daha???

valla canım varsın çalışma yüznden katılmayayım bu toplantıya canımız sağolsun ne edelim işsiz olup katılamamaktansa böylesi daha iyi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

bir dahaki sefere inşallah...

Şahsen beyazın yerinde olmak isterdim ne yalan diyeyim.Gerçi en fazla bir hafta sefa sürerim ben sonra sıkıntıdan patlarım.Halimize şükür diyelim.İşimiz var en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…