Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:26:
slm kizlar,uzuuuun bir aradan sonra nihayet bir firsat buldum.Umarim herkezin keyfi yerindedir.
bende nasıl seviniorum bilsen cerenciim,zira çok karamsar günler geçirdim,
rabbime hamdolsun rahatlamaa başladım,
borcun borç ödeşiriz elbet bigün![]()
sakaryaa uyudun muuu![]()
günaydın hanımlar
günaydın..
Nasılsın
günaydınnnn sakaryaaaaa![]()
İyiyim cerencim sen nasılsın.Elim şişiyo benim biraz ona kafam takıldı sadece
Günaydın pisicikkk nasılsınnn
sağol tatlım bende iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok her zamanki haller orda burda şurda
hayırdır güzelim yaaa neden şişiyor elin zorladınmı bir yeremi çarptın? Sadece şişmi? Ağrıda varmı?
bir hafta önce elimi yaktım.Hala iyileşmedi.Şimdide şişiyor.Ağrıyorda hafif hafif
![]()
![]()
![]()
çok geçmiş olsun güzelim yaaa neyle yaktın elini kaynar su felanmı
hay allah yaaa bence erteleme tatlım bir an önce doktora git göster başına başka bir iş açmasın allah korusun....
çelik tencerenin tabanını yapıştırdım elime.Yanığın bir kısmı su toplamıştı.patlayınca yara oldu.Şimdi o yara iyileşmiyor sanki.Sürekli krem sürüyorum ondanmı acabaa dedim.Gerçi krem sürmeyince geriliyor canım yanıyor.iyileşmezse giderim doktora.Of bir anlik dikkatsizlik ne açtı başıma
bir hafta önce elimi yaktım.Hala iyileşmedi.Şimdide şişiyor.Ağrıyorda hafif hafif
Uzuuuun bi zaman mıhoşgeldin
nerdesin tatlım sen:18: Bizler eeh işte yuvarlanıp gidiiz ,sen neler ettin,nasılsın,çocukların iyiler mi,ufaklık rahatsızdı en son yanlış hatırlamıyosam
![]()
uzuuuun bi zaman mıhoşgeldin
nerdesin tatlım sen:18: bizler eeh işte yuvarlanıp gidiiz ,sen neler ettin,nasılsın,çocukların iyiler mi,ufaklık rahatsızdı en son yanlış hatırlamıyosam
![]()
iyi olmaya calisiyoruzdiyelim.Ufakligin rahatsizligi bitmiyor ki.Daha yeni ameliyat oldu.Dertlerin biribitiyo öbürü basliyo sikayet ediyogibi olmayayim.Son iki senedir her sey berbat gidiyo.Allahim baska sikinti vermesin deyip sükretmeye calisiyoruz.Sen nasil oldun?