• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Güneşli bir Sakarya sabahından herkese Günaydınnnnnnnnnn

bende nasıl seviniorum bilsen cerenciim,zira çok karamsar günler geçirdim,
rabbime hamdolsun rahatlamaa başladım,
borcun borç ödeşiriz elbet bigün:23:

Canımmm Allahın izini ile hepsini atlatacaksın ve hatırlamayacaksın bile....
Yeterki Rabbim bu günleri aratacak sıkıntılar vermesin....

Herşey çok güzel olucak inan hep karanlıkta kalmaz insan....

Tamam tatlım borcumuz borç öderiz elbet
:3:

sakaryaa uyudun muuu:67:

Sanırım uyuduuu :1:

günaydın hanımlar

Günaydın fıstıkımmm nabersinnnn

günaydın..

Nasılsın

Günaydınnn şeker kıızzzz nasılsınnn
:3:

günaydınnnn sakaryaaaaa:3::3:

Günaydın pisicikkk nasılsınnn :3:

İyiyim cerencim sen nasılsın.Elim şişiyo benim biraz ona kafam takıldı sadece

sağol tatlım bende iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok her zamanki haller orda burda şurda :1:

hayırdır güzelim yaaa neden şişiyor elin zorladınmı bir yeremi çarptın? Sadece şişmi? Ağrıda varmı?

Günaydın pisicikkk nasılsınnn :3:

sağol tatlım bende iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok her zamanki haller orda burda şurda :1:

hayırdır güzelim yaaa neden şişiyor elin zorladınmı bir yeremi çarptın? Sadece şişmi? Ağrıda varmı?

bir hafta önce elimi yaktım.Hala iyileşmedi.Şimdide şişiyor.Ağrıyorda hafif hafif

bir hafta önce elimi yaktım.Hala iyileşmedi.Şimdide şişiyor.Ağrıyorda hafif hafif

:53: :53: :53: :53:

çok geçmiş olsun güzelim yaaa neyle yaktın elini kaynar su felanmı
hay allah yaaa bence erteleme tatlım bir an önce doktora git göster başına başka bir iş açmasın allah korusun....

:53: :53: :53: :53:

çok geçmiş olsun güzelim yaaa neyle yaktın elini kaynar su felanmı
hay allah yaaa bence erteleme tatlım bir an önce doktora git göster başına başka bir iş açmasın allah korusun....

çelik tencerenin tabanını yapıştırdım elime.Yanığın bir kısmı su toplamıştı.patlayınca yara oldu.Şimdi o yara iyileşmiyor sanki.Sürekli krem sürüyorum ondanmı acabaa dedim.Gerçi krem sürmeyince geriliyor canım yanıyor.iyileşmezse giderim doktora.Of bir anlik dikkatsizlik ne açtı başıma

çelik tencerenin tabanını yapıştırdım elime.Yanığın bir kısmı su toplamıştı.patlayınca yara oldu.Şimdi o yara iyileşmiyor sanki.Sürekli krem sürüyorum ondanmı acabaa dedim.Gerçi krem sürmeyince geriliyor canım yanıyor.iyileşmezse giderim doktora.Of bir anlik dikkatsizlik ne açtı başıma

yaw delirme beee ne demek iyileşmezse giderim böyle bir düşünce olamaz
Sen iyileşmesini beklemeden gideceksin ki doktor doğru tedavi yöntemi uygulasın kendi kendine doktorculuk oynama. Küçücük şeyler başımıza malesef büyük işler açabiliyor güzelim Allah korusun....

elimin şişliği indi sadece krem sürmediğim için acısı var şuan.Yeniden şişmeye başlarsa gidecem doktora.

Son düzenleme:
:26::3:

uzuuuun bi zaman mı:23:hoşgeldin:16:nerdesin tatlım sen:18: bizler eeh işte yuvarlanıp gidiiz ,sen neler ettin,nasılsın,çocukların iyiler mi,ufaklık rahatsızdı en son yanlış hatırlamıyosam:28:

iyi olmaya calisiyoruzdiyelim.Ufakligin rahatsizligi bitmiyor ki.Daha yeni ameliyat oldu.Dertlerin biribitiyo öbürü basliyo sikayet ediyogibi olmayayim.Son iki senedir her sey berbat gidiyo.Allahim baska sikinti vermesin deyip sükretmeye calisiyoruz.Sen nasil oldun?

:9:bugün sevdalaydım,bi terapi yaptı ki bana :52:
iyi olmaya calisiyoruzdiyelim.Ufakligin rahatsizligi bitmiyor ki.Daha yeni ameliyat oldu.Dertlerin biribitiyo öbürü basliyo sikayet ediyogibi olmayayim.Son iki senedir her sey berbat gidiyo.Allahim baska sikinti vermesin deyip sükretmeye calisiyoruz.Sen nasil oldun?

ah cnm benim çok geçmş olsun,rabbim dermansız dert vermesin,
sana sabır ve kolaylık versin,rahatsızlığı neydi cnm,söylemek istemessen anlayışla karşılarım:26:
bende sıkıntılıyım be gülüm rabbim beterinden korusun ,
anım anıma uymuyo ,bugün yine kötüydüm,arkadaşlarla toplaştık,
yerimde oturamadım bütün gün,bi sıkıntı bi baş ağrısı ,kendimi zorluyorum ama olmuyo,
kalabalıkta patlıyorum sanki,ne zaman tam olarak iileşçem meraktayım:5:

aylacım hoşgeldin dediğin gibi uzun zaman oldu umarım iyisindir ..

ahh boşver ahhh dikkatsiz arkadaşım benim kıyamam yaa nasılda acımıştır çok iyi bilirim yanık acısını... bende bi koca karı ilacı var çok iyi geliyo ayağım yandığında yaptırmıştık ama nasıl versemki onu sana iz mizde bırakmıyo eğer kötü oluyosa cereninde dediği gibi ihmal etme git bi dr a ......
bu arada her kezlere iyi geceler çok uykum vaarrr yaaa offf uyymak istemiyorum:((

Back
X