yeşil gözlü ablacım bugün seni gördüm çarşıda seslendm ama duyuramadım maalesef bende yağmur durur diye çıktm ama sırılsıklam oldum e çıkmışkende işlerimi halledeyim dedim perperişan oldum o neydi öle hç durmadan yağdı mübarek bayrama yağmurun bereketiyle giriyoruz rabbim nice bayramlar nasip etsin...
hepinizi öptm ii geceler...
selam arkadaşlar ben büyük ihtimal yarın bayram alışverişi için sakaryaya gelicem eşim ve çocuklarla arkadaşlar bana ucuz vede güzel bayramlıklar alabileceğim yerleri tarif edermisiniz lütfenn:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
kız taa aydından mı geliceksinn
neyse caddede mağazalar var ama ucuz yer dersen
bulunca bana da söyle:)
yaa buraya tayinimiz çıktığında herkes bana bir ayvalarını birde giyimden ucuzluğunu anlattılar çok sevindim daha yeni olduğumdan bulamadığımı düşünürken beni hayal kırıklığına uğrattınıs yaa çok üzüldüm bak şimdi yarın cadde cadde dolaşıp bulcam sizede akşam haber veririm adresli olarak aslında bir yer vardıda işte adres bilmeyince nasıl söğlenir bilmemki
teşekkür ederim öğrenicezde işte zaman alacak benim için tamam aklımda bulunacak
canım senin tarif etdiğin yer katlı pazar yeri orası hergün açık çark caddesinede bi bak
arkadaşlar benim bahsettiğim iki katlı baya büyük ortasındada bir çocuk parkı bulunan bir carşımı desem pazarmı desem öle bişeydi bu önünde hatta havuz vardı hacivat karagöz oynayan bir alan kitap falan satılıyo yaw ben bile anlamadım yazdığımdan siz anlayabilecekmisiniz bakın bakalım
iyi geceler kızlar nasıl keyifler süper süper maşaallah allah bozmasın
buarada şekerinizi çukolatanızı baklavalık ununuzu kraastan alın belki bi tanıdıkla karşılaşırsınızşakkıdı-tatlicadiarzu-
arkadaşlar benim bahsettiğim iki katlı baya büyük ortasındada bir çocuk parkı bulunan bir carşımı desem pazarmı desem öle bişeydi bu önünde hatta havuz vardı hacivat karagöz oynayan bir alan kitap falan satılıyo yaw ben bile anlamadım yazdığımdan siz anlayabilecekmisiniz bakın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?