Sakarya///54

canım benim keşke duya bilseydim ama gözgözü görmüyordu çok kötü ıslandık
ve kaynarca su altında kalmış ben kaynarcalıyım bu arada bayramda nasıl gidecez böyle olursa bizim büyükler köyde olduğu için gitmek zorundayız hazır yemeye gidecez bizim bayramlarımız çok güzel oluyor keşkeğimiz meşurdur bilen varmı bilmiyorum bayram yerleri yapıyor gençler güzel geçiyor :teytey:3 gün ayrı ayrı köylerde oluyor bayram her gitdiğin evde sorgusuz hemen sofra kurulurcokacimcoook ah gençlik ah:çok üzgünüm: iyi geceler
arkadaşlr

selam arkadaşlar ben büyük ihtimal yarın bayram alışverişi için sakaryaya gelicem eşim ve çocuklarla arkadaşlar bana ucuz vede güzel bayramlıklar alabileceğim yerleri tarif edermisiniz lütfenn:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

miss cim incelikle solaryum için serbesler var arkadaslarım gidiyor memnunlar ama pahalı.
kuafore gelince 25 ile 35 arasında değişiyor fiyatlar ama ara kuaforler biraz daha ucuz boyayabilir.
dün gece kandil değildi. kadir gecesiydi yanlıs anlamazsan düzeltmek istiyorum. buaarda hepinizin gçmiş kadir gecesi mübarek olsun..

kız taa aydından mı geliceksinn
neyse caddede mağazalar var ama ucuz yer dersen
bulunca bana da söyle:)

yok ya :1shok:ben değiştirmeyi unuttum onu ben şuan pamukovadayım eşim burda görevli yeni tayin yerimizsengözlerimebaksanab yani ucuz yer var varda ben bilmediğim için tarif edememki şimdi ben hani bayram pazarları vardır diye sordum:1no2: bizim aydında mesela bayramdan önce bayram pazarları açılır giyim üzerine o bakımdan sordumdu

hee o zmn bugun gelseydiniz kesşke cumartesi pazarı vardı ah keske dün sorsaydın
baska türlü öyle kurulan pazar yok. caddede indirilimli magazalar varsa ucuz oralarda vardır

yaa buraya tayinimiz çıktığında herkes bana bir ayvalarını birde giyimden ucuzluğunu anlattılar çok sevindim daha yeni olduğumdan bulamadığımı düşünürken beni hayal kırıklığına uğrattınıs yaa çok üzüldüm bak şimdi yarın cadde cadde dolaşıp bulcam sizede akşam haber veririm adresli olarak aslında bir yer vardıda işte adres bilmeyince nasıl söğlenir bilmemki

evet bugün cumartesi yani sosyete pazarı vardı
uygun şeyler oluyodu orda,
uzun çarşıyı önermem pahallı biraz, çark caddesine gel sen yine
kotonda yuzde 50 indirim yazıyodu colleziondada indirim vardı
çogu magazada var sanırım indirimler....

arkadaşlar benim bahsettiğim iki katlı baya büyük ortasındada bir çocuk parkı bulunan bir carşımı desem pazarmı desem öle bişeydi bu önünde hatta havuz vardı hacivat karagöz oynayan bir alan kitap falan satılıyo yaw ben bile anlamadım yazdığımdan siz anlayabilecekmisiniz bakın bakalım

ben genede sizin bilginiz olsun diye söyliyim SERDİVANDA cumartesileri sosyete pazarı oluyor
birde çarşamba pazarı var orasıda guzel oda çarsambaları PATATES HALİ ERENLER tarafında oluyor her ikisinin arabaları carsıdan kalkıyor onunde indiriyor.

canım korma ya okadarda değil başka şehirlere göre bizim sakarya dahada ucuz pazar olarak düşünürsen cumartesi ve çarşamba günleri oluyor birde merkezde katlı pazarımız var orasi her gün açık çark çaddesindede uygun yeler var dolaşınca dahada iyi görürsün memnun kalacağından eminim alış verişe erken çıksan daha iyi olur çok kalabalık elsvaya mutlaka gir büyük küçük herkes için uygun yer iyi geceler

canım senin tarif etdiğin yer katlı pazar yeri orası hergün açık çark caddesinede bi bak

tamam bakıcam teşekkür ederim evet biliyorum gümüşhane gibi en pahalı yerlerde görev yaptıktan sonra burası elbette ucuz ama beni öle bir motive ettilerki su parasına gibi bişey dediler kıyafetlerden için yani ben memnunum çok şükür yeni olmama rağmena.s.

katlı pazar yerinden bahsediyorsun sanırım kaydirigubbakcemile5

iyi geceler kızlar nasıl keyifler süper süper maşaallah allah bozmasın
buarada şekerinizi çukolatanızı baklavalık ununuzu kraastan alın belki bi tanıdıkla karşılaşırsınızşakkıdı-tatlicadiarzu-

ordamısın canım... eğer öyleyse çok sevindim.. hayırlı olsun... sırf seni görmeye gelicemkaydirigubbakcemile5

evet kesinlikle katlıpazaryeri
bilmem bana çok ucuz gelmedi orası ama pazarlıkpayı var iyi pazarlık yaparsan ucuza alırsın sanırım:)

bu arada beyaz çok sevindim ziyarete gelebilirim en yakın zamandaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…