Sakarya///54

tüm islam alaminin kadir gecesi mübarek olsun, rabbim nice kandiller nasip etsin...

kızlar hepimizin kandili mübarek olsun..allah hep beraber daha nice kandillere ermeyi nasip etsin..
2gündür pc arızalı:çok üzgünüm:ydı.çok şükür bugün düzeldihihoyyyt.birde malum bayram telaşı ...ama gelir gelmez başına oturdum.kk'yı özlemişim yaf..Şeniz:enbuyukkk:

kandiliniz mübarek dualarınız kabul Allahın rahmeti üzerinize olsun inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyi geceler Sakaryammmmmmm hayırlı kandillerrrrr

hayırlı geceler hanımlar kandiliniz mübarek olsun dualarda bulualım inş.
bu arada baklavalar hazırmı elinizi öpmeye gelecem bayramda-tatlicadiarzu-

Hepimizn kandili mübarek olsun. Dilerim bu güzel, bu önemli gecede duaları kabul olanlardan oluruz.
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize....
a.s.

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. :Saruboceq:

İstediğin baklava olsun canım ben döktürdüm şimdiden. Yeterki gel.....
:roflol:

Döktürün bakalım döktürün baklavaları,su böreklerini, dolmaları.Bizde buralarda gariban senağlamasenağlamagariban sizin yazdıklarınızla teselli bulalım.Tabii küçük yerlerde bayramların tadı bir başka.Bizim buralarda 1 kutu çukulata al, bir hazır baklava, birde hazır su böreği buyrun siza.s.a.s.e bayram.

isiniz gücünüz girtlak ha.bosverin tatliyi matliyi sonra sisiyo bir tarafimiz.bayramin tadini cikaralim tatli fesadi gecirmeyelim.buralarda türkiye gibi olmuyor ama genede bayram havasini cikarmaya calisiyoruz.bir coklari calismak zorunda maalesef.gavur memleketi iste.elin gavuru ne bilsin senin bayramini.simdiden hepinizin bayrami mubarek olsun.allah daha nice bayramlara saglikla esenlikle eristirsin insallh.büyüklerimin ellerinden kücüklerimin gözlerinden öperim iyi bayramlar.(biraz klasik oldu amma kusurlar affola)

aylacım harika yazmışsın güzel sözler sağolasın bende senin bayramanı şimdiden kutluyayım aylenle güzel bir bayram geçirirsin inşallah ben bugün çarşıya gittim ama neydi oya sırılsıklam oldum heryerim ıslandı dondum soğuktan ve halada üşüyorum şimdiden gazı açarsak kış bitermi hayırlı iftarlar herkese

Kızlar hepinizin geçmiş kandili mübarek, gelecek bayramınız kulu olsun Ben sakaryada okuyorum solaryuma girmem lazım çarşıda sizin gittiğiniz biryer varmı solaryum için önerebileceğiniz???Birde saçı makul bir fiyata ve iyi boyayabilen kuaför ???

Arkadaşım aslında yerin gerçektende çok önemi yok. Nerde olursak olalım insan
isteyince emek verip yapıyor, benim annem bile açmaz ama ben seviyorum kendi emeğimle
ortaya birşeyler çıkarmayı. Becerebildiğim kadar elimden geleni yapıyorum keşke yakın
olsakta bayramın tadını birbirimizi ziyaret edip, tatlılafrımızı yiyerek çıkarsak.
Siz bir kutu çikolata getirisiniz bende evde yaptığım baklavadan börekten ikram ederim.:roflol:

herkesin geçmiş kandili mübarek kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:

.......................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hadi bakalım bu senede ramazanı bitirdik gibi...son 2gün..allah hep beraber
bi dahaki ramazana erişmeyi nasip etsin..

Arkadaşlar nerelerdesiniz bakalım bayram telaşı şimdiden sardı galiba.
Bugün sel aldı heryeri inşallah bayramda daha iyi olur havalar.
Günboyu yağmuru izledim dışarı çıkıp alışveriş yapacaktık vazgeçtik bu hava
yüzünden çolukçocuk ıslanmayalım diye. Bakalım yarın nasipse.
Yeşilgözlü ablacığım yağmurun azizliğine uğradın sanırım dikkat et bayram bayram hastalanmayasın.
Biz köye kayınvalidemlerin yanına gidecektik arefe günü ama sanırım olmayacak.
Köyde fena halde sel olmuş yollar hep çamur dedi kayınpederim.
Oradan annemlere istanbula gidecektik. Allahım inşallah palanlarımız aksamaz
çok özledim ailemi 2 ayı geçti görüşmeyeli önceden nasıl duruyordum merak ediyorum.
Nasılsa uzaktayız diye kabullenmişlik vardı galiba çünkü yılda bir görüşürdük hep.
İşte böyle hepimize hayırlı bayramlar diliyorum. Kendinize çok iyi bakın olurmu.
:teselli:

bayram telaşı bi tek bende degil anlaşılan dün ve bugün temizlik yaptım ohh mis mis her yer yarın akşam komşumda baklava yapıcaz arefe günü gidecekmiş köyüne biraz erken oldu ama olsun baklava canı çekenler sipariş alınır:icecream:

yeşil gözlü ablacım bugün seni gördüm çarşıda seslendm ama duyuramadım maalesef bende yağmur durur diye çıktm ama sırılsıklam oldum e çıkmışkende işlerimi halledeyim dedim perperişan oldum o neydi öle hç durmadan yağdı mübarek bayrama yağmurun bereketiyle giriyoruz rabbim nice bayramlar nasip etsin...
hepinizi öptm ii geceler...

iyi geceler kızlar
sevgiler hepinize
yagdı yagdıı ne güzel yagdı barajlar dolmuştur heralde :)
çıkamadık dışarı ama olsun evdeki işlerimi hallettim böylece artık yarın iyi olursa dısardaki işlerimi halledicem bende
görüşmek üzere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…