biz bu bayram pek gezmedik..eşimin canı istemedi nedense ..slm canlar... güzel ve güneşli bir günden merhaba hepinize... ee bayramıda geçirdik.. çok yoruldum ama değdi... evdeyim bugün dinleniyorum.... sizlerin nasıl geçti bayramınız... Şeniz
kızlar bu gün hava çok güzel..ttil bitmeden bugün kızımla biraz gezmek istiyorum.
haydeç ablam sosyete yapcaksınız bugün demek...
beyzamın kızına çok geçmiş olsun.inşallah önemli bişeyi yoktur.üzülme arkdaşım genciz önümüzde daha nice güzel bayramlar gelecek..hayatta herzaman yağmur yağmaz elbet bir gün güneş açacak..annemin sevdiğim sözüdür bu....
geçmiş olsun canım aynen bizde ailecek gribizzbakıyorum bayramı atlatınca herkesler gelmş yine ne güzel, hepinize geçmş ossuun hayırlısıyla bu bayramıda atlattık,beyascım bebişine geçmş olsun cnm,valla bizde bu bayramdan bişeyck anlamadık ailece hepimiz grip olduk öle böle gidilecek yerlere gitmeye çalıştık.bide kimi görsem rahatsızdı...-tatlicadiarzu-
neyse şimdi kafa dinleyim azcuk eşim çocukları gezdirmeye götürdü deymen keyfime yaani...kaydirigubbakcemile2
hepinizi öpüyorum sevgiler...a.s.
valla ablacım bugün tam ters istikametteydim.ada centera gittik.ama artık bayramda geçti,bi ara buluşursak inşallah görüşürüz.:içelim:sende gel gülüm sosyete pazarında çay sigara içer ikicikte laflarız..:içelim:
canım ne demek..başımızın üstünde yerin var..kızlar bende aranıza katılacam yakında adapazarına gelin gelicem allah nasip ederse kabul ediyor musunuz?kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
iyi akşamlar hanımlar ben çoktan beri giremiyorum siteye internet yok birde kızın nişan telaşı vardı çok şükür atlatdık sizlerde iyisinizdir inşallah herkese slm öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?