Sakarya///54

slm canlar... güzel ve güneşli bir günden merhaba hepinize... ee bayramıda geçirdik.. çok yoruldum ama değdi... evdeyim bugün dinleniyorum.... sizlerin nasıl geçti bayramınız... Şeniz

slm canlar... güzel ve güneşli bir günden merhaba hepinize... ee bayramıda geçirdik.. çok yoruldum ama değdi... evdeyim bugün dinleniyorum.... sizlerin nasıl geçti bayramınız... Şeniz
biz bu bayram pek gezmedik..eşimin canı istemedi nedense ..
1.gün kayınvaldemlere kahvaltıya gideriz öylene kadar ordayız zaten ..2. gün çıktık gidilecek yerelre gitik ..böylece bir bayramı daha geçirmiş olduk..pek bir farkı yoktu her bayram gibi sizinki nasıldı hanımlar:uhm::teytey:

valla ben bu bayramdan bişey anlamadım 1. ve 2. günü ful taym çalıştım 3. günü biraz alış veriş yaptım akşam üzeri kız rahatsızlandı ateşlendi onu hastaneye götürdüm onunla uğraştım öyle böyle kötü bi bayram geçirdim işte inş birdahakine mutlu bi bayram geçiririm

merhaba benim bayramım güzel geçdi herkesi görüyorum bayramlarda onun için çok seviyorum arkadaşlarımı akrabalarımı ve kardeşler hep bir arada olduğumuz için çok hoşuma gidiyor allahım herkeslerede nasip etsin sağlık sıhat ve huzurla hep beraber
keşke sizleride görme imkanım olsaydı dahada iyi olurdu
ve beyazcım sağlık olsun inşallah başka bayramlarda sağlık olduktan sonra her gün bayramdır kızına allahım şifa versin hayırlı geceler

bugün çarşıdayım.. kızlarla düğüne gidiyoruz.. ordanda bi sosyete pazarı yapalım dedik... sırnaşık şey

kızlar bu gün hava çok güzel..ttil bitmeden bugün kızımla biraz gezmek istiyorum.
haydeç ablam sosyete yapcaksınız bugün demek...
beyzamın kızına çok geçmiş olsun.inşallah önemli bişeyi yoktur.üzülme arkdaşım genciz önümüzde daha nice güzel bayramlar gelecek..hayatta herzaman yağmur yağmaz elbet bir gün güneş açacak..annemin sevdiğim sözüdür bu....

sende gel gülüm sosyete pazarında çay sigara içer ikicikte laflarız..:içelim:

bakıyorum bayramı atlatınca herkesler gelmş yine ne güzel, hepinize geçmş ossuun hayırlısıyla bu bayramıda atlattık,beyascım bebişine geçmş olsun cnm, valla bizde bu bayramdan bişeyck anlamadık ailece hepimiz grip olduk öle böle gidilecek yerlere gitmeye çalıştık.bide kimi görsem rahatsızdı...-tatlicadiarzu-
neyse şimdi kafa dinleyim azcuk eşim çocukları gezdirmeye götürdü deymen keyfime yaani...kaydirigubbakcemile2
hepinizi öpüyorum sevgiler...a.s.

geçmiş olsun canım aynen bizde ailecek gribizz
mirmirmirmir

bayram da bitti böylece
güzel geçti bana göre
kuzenler büyükler küçükler , sıcak ve eğlenceliydi...

iyi akşamlar hanımlar..ben çarşıda gezme işini dün yaptım bugünde misafirim vardı ..beyzcım kızına geçmiş olsun..havalar tam grip havası kendinize iyi bakın kızlar..

sende gel gülüm sosyete pazarında çay sigara içer ikicikte laflarız..:içelim:
valla ablacım bugün tam ters istikametteydim.ada centera gittik.ama artık bayramda geçti,bi ara buluşursak inşallah görüşürüz.:içelim:

anemon54cüm hoşgeldin gülüm:teytey:

kızlar bende aranıza katılacam yakında adapazarına gelin gelicem allah nasip ederse kabul ediyor musunuz?kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

iyi akşamlar hanımlar ben çoktan beri giremiyorum siteye internet yok birde kızın nişan telaşı vardı çok şükür atlatdık sizlerde iyisinizdir inşallah herkese slm öpüyorum

iyi akşamlar hanımlar ben çoktan beri giremiyorum siteye internet yok birde kızın nişan telaşı vardı çok şükür atlatdık sizlerde iyisinizdir inşallah herkese slm öpüyorum

Hayırlısı olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin güzel telaşlar bunlar.
Dilerim nette bir problem yaşamazsınız ve sizide burada görürüz.

hoşgeliyosun kaydirigubbakcemileesperanzacım ooh ne güzel gelin alıcaz seni demekki hayırlı olsun cnm...a.s.

esmerim kızının nişanı hayırlı uğurlu olsun allah daim etsin inş.a.s.

sakaryamın tüm güzel hatunları hepinize hayırlı geceleer ,allah rahatlık versin...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…