Sakarya///54

slmm arkadaşlar nasılsınız iyisiniz inşallah kısmetsiz hayırlı olsun işin allah kolaylık versin haydeçcim öyle bakıp kaçmak yok anlat neler yapıyorsun ramazan bitdi uyumak yok şuan işde yokdur tahminim yoksa pancar işi yinemi başladı ay çok zor düşünmek bile istemiyorum

yok canım arkadaşım pancara ben girmicem ... el işi siparişlerim var onları yapmaya uğraşıyorum.. 2 kişiden 20 şer tülbent sipariş aldım ..onlara başladım..

Selam kizlar.Bende yasadigimi haber vereyim dedim.sayfayi düsürmüsünüz hatunlar.Maasallah Sakaryanin caliskan hatunlari calismaktan firsat bulamiyor.iyi iyi allah saglik versin calismak en iyisi Allah bol bol hayirli kazanclar versin agiz tadiyla da yemeyi nasip etsin hepinize.Yeni bebislerede Allah uzuun uzuun ömürler nasip etsin ,saglik esenlik versin insallah.

iyi akşamlar hanımlar ..ramazan biti bayram biti ..herkes işlerinin başında maşalh..herkese işlerinde kolaylıklar hanımlar..
...

yok canım arkadaşım pancara ben girmicem ... el işi siparişlerim var onları yapmaya uğraşıyorum.. 2 kişiden 20 şer tülbent sipariş aldım ..onlara başladım..

ooooo artık paraları kırışırızmı acaba sevindim iyi yapmışsın boş durmaktan iyidir seyrek gördüğüm için buralarda merak etdim kolay gelsin iyi geceler

Merhaba arkadaşlar bayram geçti herkes sessizliğe büründü sanki.
Gerçi bende kaç gündür bakıp çıkıyordum, neyse bizim bayramımız
çok güzel geçti arefe günü tam köye kayınvalidemlerin yanına gidecekken
kayınpederim aradı malum çok yağmur yağmıştı birgün önce yollar kapalı
gelmeyin dedi. Bizde hemen istikamet değiştirip annemlere gittik. Bayram
çok güzel geçti. Tam bir İstanbul tutu oldu Galata kulesinden ist seyrettik.
Köprüde eşim ve ağbimle balık tuttuk (en çokta ben tuttum) Yapı marketleri
gezdik malum ev yapıyoruz evimiz için bir kaç şeyler aldık. Çok mutlu ve
huzurluydum. Allaha çok şükür.şimdi yine günlük hayat çocuklar evişleri vs
ilk fırsatta da köye gideceğiz ben iyiyim diğer arkadaşlar nasıl acaba?
Kimsenin sesi soluğu çıkmaz olmuş. Boşwerciğim çok geçmiş olsun.
Abiminde çekilmişti tırnağı inşallah iyisindir. Beyazcım hep aklımdasın
ilk fırsatta Adapazarına geldiğimizde yanına geleceğim inşallah.
Haydeç ablacığım Allah gayret versin. El emeği zor iştir.
Şimdilik benden bu kadar kendinize iyi bakın sevgilerimle.....

ooooo artık paraları kırışırızmı acaba sevindim iyi yapmışsın boş durmaktan iyidir seyrek gördüğüm için buralarda merak etdim kolay gelsin iyi geceler

çok çalışmam lazım çok....-tatlicadiarzu- bizim buluşmalara para mı dayanır sık sık biraraya geliyoruz.cokacimcoook arkadaşım paralar sana feda olsun.. Şeniz

günaydın arkadaşlar.... cumanız mubarek olsun.. inşallah keyifler iyidir...Şeniz

Merhaba arkadaşlar...Şeniz
Ben hala İstanbuldayım.Ama bu akşam dönecem adaya..
Yarın annemin senesini okutacaz.:Saruboceq:
Parmağım iyi şu aralar.Ağrım olmadı şükürler olsun.gamyoncuiremsu
Yeğenimde iyi..Allah nazarlardan saklasın..
:Saruboceq:

merhaba hanımlar bende sakarya karasudanım istanbulda yaşıyorum aranızda benim gibi sakaryalı olupta istanbul anadolu yakasında olan varmı özelden yazın nolur arkadaşa ihtiyacım var.

merhaba hanımlar bende sakarya karasudanım istanbulda yaşıyorum aranızda benim gibi sakaryalı olupta istanbul anadolu yakasında olan varmı özelden yazın nolur arkadaşa ihtiyacım var.

tamam beyaz toprak birdahaki sefere mutlaka gelicem ve seninle tanışıcam Allah izin verirse çok memnun olurum ayrıcada ..siz tanıyorsunuz hep birbirinizi kıskanıyom vallasenağlama:çok üzgünüm:

kızlar slm ii akşaamlar herkese.benimde işlerim olduundan dolayı bakıp çıkıyorum sadece
haydeç ablacım kolay gelsin eline ve gözüne kuvvet
efe de hoşgelmiş sefalar getirmiş uzuuuun ömür versin allah
hoşçakalın ve allaha emanet olun
görüşmek ümidiylee
herkese izmitten kocamaaaaan öpücük:)

tamam beyaz toprak birdahaki sefere mutlaka gelicem ve seninle tanışıcam Allah izin verirse çok memnun olurum ayrıcada ..siz tanıyorsunuz hep birbirinizi kıskanıyom vallasenağlama:çok üzgünüm:
Senide tanırız inşallah yakında. Pamukova çok uzak değil belki gelirsin buluşmaya olurmu canım.
Kızlar bu arada çok ihmal ediyoruz topiği ikinci sayfaya düşücez neredeyse...
a.s

hayırlı geceler canlar..ben anca geçtim pc nin başına hemen bakıp çıkacağım..zaten bu saatte de sanırım burda kimse kalmaz.. ama ben yinede yazmak istedim... herkesin keyfi yerinde belli.. boşwercim ben ayağını atlamışım canım çok geçmiş olsun... bebişide öp benim için ...anemon54 çok teşekkür ederim canım geldiğinde senide bekleriz buluşma yaparız. hemde tanışmış oluruz.sevgilerimle...

ben buralardayım ablacım uyku tutmadı kk da bi turlayım dedim nasılsın görüşmeyeli iysindir umarım özledim valla hepinizi ee ramazanı bayramı atlattık yokmu bi buluşma falan biz bukadar ara vermezdik

ben buralardayım ablacım uyku tutmadı kk da bi turlayım dedim nasılsın görüşmeyeli iysindir umarım özledim valla hepinizi ee ramazanı bayramı atlattık yokmu bi buluşma falan biz bukadar ara vermezdik
Bende buradayım hala. Buluşma sözümü geçti ne?
Alıştın gezmeye tabii Sakarya buluşmayınca ist gidicek gibsin galiba?
Yoksa banamı öyle geldi? Çiğ köfte falan derken dayanamayıp atlıycan gibi
:roflol:

iyiyim canım sen nasılsın..işin nasıl alıştınmı...buluşmamı.... olur tatlım ben herzaman uyarım size biliyorsun...hadi söyle diğer arkadaşlara da buluşalım canım...çalıkuşum sende gelirsin inşallah.

ablacım teşekkür ederim.kaç gündür okadar yorgun oluyorumki sadece okuyup çıkıyorum.ama baksana herkeste bi yoğunluk var....neyse allah kimsenin ağız tadını bozmasın.hepinizi seviyorum....Şeniz
boşvercim efişi benim için öpppŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…