slmm arkadaşlar nasılsınız iyisiniz inşallah kısmetsiz hayırlı olsun işin allah kolaylık versin haydeçcim öyle bakıp kaçmak yok anlat neler yapıyorsun ramazan bitdi uyumak yok şuan işde yokdur tahminim yoksa pancar işi yinemi başladı ay çok zor düşünmek bile istemiyorum
yok canım arkadaşım pancara ben girmicem ... el işi siparişlerim var onları yapmaya uğraşıyorum.. 2 kişiden 20 şer tülbent sipariş aldım ..onlara başladım..
ooooo artık paraları kırışırızmı acaba sevindim iyi yapmışsın boş durmaktan iyidir seyrek gördüğüm için buralarda merak etdim kolay gelsin iyi geceler
bir dahaki geldiğinde tanışmak isterim canım evet ben kasadayım kasadaki kızlara kapalı gözlüklü bir kasiyer arıyorum dersen gösteririler şimdi ismimi yazmayayım buraya olurmu güzelim bak mutlaka tanışalım
Senide tanırız inşallah yakında. Pamukova çok uzak değil belki gelirsin buluşmaya olurmu canım.tamam beyaz toprak birdahaki sefere mutlaka gelicem ve seninle tanışıcam Allah izin verirse çok memnun olurum ayrıcada ..siz tanıyorsunuz hep birbirinizi kıskanıyom vallasenağlama:çok üzgünüm:
Bende buradayım hala. Buluşma sözümü geçti ne?ben buralardayım ablacım uyku tutmadı kk da bi turlayım dedim nasılsın görüşmeyeli iysindir umarım özledim valla hepinizi ee ramazanı bayramı atlattık yokmu bi buluşma falan biz bukadar ara vermezdik
ben buralardayım ablacım uyku tutmadı kk da bi turlayım dedim nasılsın görüşmeyeli iysindir umarım özledim valla hepinizi ee ramazanı bayramı atlattık yokmu bi buluşma falan biz bukadar ara vermezdik
ablacım teşekkür ederim.kaç gündür okadar yorgun oluyorumki sadece okuyup çıkıyorum.ama baksana herkeste bi yoğunluk var....neyse allah kimsenin ağız tadını bozmasın.hepinizi seviyorum....Şenizslmm arkadaşlar nasılsınız iyisiniz inşallah kısmetsiz hayırlı olsun işin allah kolaylık versin haydeçcim öyle bakıp kaçmak yok anlat neler yapıyorsun ramazan bitdi uyumak yok şuan işde yokdur tahminim yoksa pancar işi yinemi başladı ay çok zor düşünmek bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?