esmerim seni burda görmek çok güzel ..hayırlı olsun canım..allah tamamına erdirsin inşalah...iyi akşamlar hanımlar ben çoktan beri giremiyorum siteye internet yok birde kızın nişan telaşı vardı çok şükür atlatdık sizlerde iyisinizdir inşallah herkese slm öpüyorum
iyi akşamlar hanımlar ben çoktan beri giremiyorum siteye internet yok birde kızın nişan telaşı vardı çok şükür atlatdık sizlerde iyisinizdir inşallah herkese slm öpüyorum
hoşgeliyosun kaydirigubbakcemileesperanzacım ooh ne güzel gelin alıcaz seni demekki hayırlı olsun cnm...a.s.
esmerim kızının nişanı hayırlı uğurlu olsun allah daim etsin inş.a.s.
sakaryamın tüm güzel hatunları hepinize hayırlı geceleer ,allah rahatlık versin...:Saruboceq:
selam hanımlar nasılsınız bakalım başladı yine yemekti okuldu her gün yeni telaş neyse başka dert keder gelmesin ama ben çok sıkılıyorum pamukovada yaaa bende gelmek istiyorum adapazarına banane banane:)
ilk önce hepinize iyi geceler haydeç ablacım nerelerdesin yeşil gözlümde yok çalı kuşum eee hadi yazın azcuktamuhabbet okuyalım bari neler yapıyosunuz anlatı verin
esmerim hayırlı olsun kızın umarım bir ömür mutlu olur
boşvercim yiğenin hoşgelmiş rabbimden dileğim analı babalı sağlıkla hayırlı uzun bir ömür sürmesi:ecrin_bebek:sanada geeeeeçmiş ooolsun pek yemedim ama neeyseşakkıdı
marketteyim kasadayım ablacım geldiğinde mutlaka üst katlardayımdır ondan ras gelmemişizdir yoksa hep kasa başındayım arada namazdı lavoboydu birde öğlen yemeyine çıkıyoruz sorsaydın kasadaki kızlara tabi ismimle beyaz toprak nerde demeyesin sakın:)))söylerlerdi yine beklerim canım
ilk önce hepinize iyi geceler haydeç ablacım nerelerdesin yeşil gözlümde yok çalı kuşum eee hadi yazın azcuktamuhabbet okuyalım bari neler yapıyosunuz anlatı verin
esmerim hayırlı olsun kızın umarım bir ömür mutlu olur
boşvercim yiğenin hoşgelmiş rabbimden dileğim analı babalı sağlıkla hayırlı uzun bir ömür sürmesi:ecrin_bebek:sanada geeeeeçmiş ooolsun pek yemedim ama neeyseşakkıdı
merhaba canım ben bayram alışverişinde kraastaydım seni mutlak görmüşümdürr kasa bölümündemiydin orda bir kapalı bayan var sağolsun ne zaman gelsek benim oğlumu kucağına alır ve gezdirir balonlar verir bundan dolayı rahat bir alışveriş yaparım bu yüzden kraas çok seviyom ben begamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?