• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

inanamuyorum siteye girebildim nassınız fıstıklar görüşmeyeli...
hadi bakem parmakları görelim kimler burda...
herkese sevgiler...

anam niler olmuş sitemize böleeeee.....zaten bi bakıp kaçıyodum onuda çok gördünüz sandım..ammmaaaaa neyseki herşey eski haline dönmüşşşş:teytey::dance:

Şükür kavuşturana kaç gündür her fırsatta bakıp bakıp kapatıyordum. O kadar alışmışım ki
kk ya nerde gezeceğimi şaşırdım nette. İyiki varsın kk, iyiki varsınız Sakaryalı arkadaşlar.
:enbuyukkk:

ay ay kızlar meğerse bizler okadar alışmişikki kkya sanki hayat durdu gibi oldu sokağa çıkma yasağı gibi oldu iyiki varsın kka iyiki tanımışım arkadaşlarımı herkes umarım iyidir sevgiler arkadaşlar iyi geceler

selam selam selam kızlaar nasılsınız kavuşmuşsunuz birbirinize çok şükür bende sizlere kavuştum kk kapalıymış valla ondan bile haberim yoktu çalışmak böyle bişeymiş demekki eve gelince gözün yataktan başka bişey görmüyo ee nasılsınız bakalım buluşmadan söz edilmiş en son ben her cumartesi müsaitim allahın izni ile allahtan bi mani olmadıktan sonra her zaman sizlerle olmaktan mutluluk duyarım ayrıca sizlere dargınım bunuda yinede es geçemiyeceğim myhopemden başka yanıma gelen halimi hatrımı soran benimle iki kelam eden olmadı yaa başkada bişey demiyorum çalıkuşumu ve yeşil gözlüm müstesna görüşemesekte onlar en azından teşrif etmişler şaka bir yana müsait olduğunuzda çarşıya çıktığınızda bi ceee deyin kızlar bekliyorum hadi bakalım ben kaçtım hepinizi öpüyorum

çok şükür kavuşturana...ay ne bu ya ne kadar bağımlı olmuşum bende kk ya...kaç günlerdir ne kadar canım sıkıldı... burası yani siz arkadaşlarım benim için gerçekten çok değerliymiş bunu anlamış oldum. beyazcım banadamı darıldın.darılma canım ben çarşıya uzun süredir çıkmadım.ama çıktığımda ilk geleceğim yer senin yanın canım.. birde geçen hafta buluşmadan bahsetmiştik ama site kapalı olunca konu açamadık...yine bu hafta bi nabız yoklarız .eğer haftaya cumartesi olur derlerse arkadaşlar konu açarız.sizleri seviyorum..hayırlı geceler canlar...

slm hatunlar.Sitenin kapali oldugundan bile haberim yoktu valla.Insallah hepiniz iyisinizdir yazismayali.

şükür kavuşturanaaaaa
herkeze selamm , görüşemedik umarım herşey yolundadır kızlar...

şükür kavuşturanaaaaa
herkeze selamm , görüşemedik umarım herşey yolundadır kızlar...

aleyküm selam canımm herkese benden de selamlarrr gerçekten uzun zaman oldu yani ama herkes maşallah tam takım yerinde :jeyyar: hepinize sevgilerrr hanımlarrr...a.s.

ay inanamıyorum sitemiz geri gelmiş ..nasılsızn hanımlar ...ya burası olmadan netin tadı çıkmıyor..şükür kavuşturana:teytey:

selam selam selam kızlaar nasılsınız kavuşmuşsunuz birbirinize çok şükür bende sizlere kavuştum kk kapalıymış valla ondan bile haberim yoktu çalışmak böyle bişeymiş demekki eve gelince gözün yataktan başka bişey görmüyo ee nasılsınız bakalım buluşmadan söz edilmiş en son ben her cumartesi müsaitim allahın izni ile allahtan bi mani olmadıktan sonra her zaman sizlerle olmaktan mutluluk duyarım ayrıca sizlere dargınım bunuda yinede es geçemiyeceğim myhopemden başka yanıma gelen halimi hatrımı soran benimle iki kelam eden olmadı yaa başkada bişey demiyorum çalıkuşumu ve yeşil gözlüm müstesna görüşemesekte onlar en azından teşrif etmişler şaka bir yana müsait olduğunuzda çarşıya çıktığınızda bi ceee deyin kızlar bekliyorum hadi bakalım ben kaçtım hepinizi öpüyorum
bbeyazcım ben de uğradım iki sfer ama seni bulamadım malsf ....neyse ..öpüyorum canım..3.de bulamasam artık hakını kaybettin..:mymeka:

iyi geceler kızlar nasılsınız haydeçcim buluşmadan bahsediyor nedersiniz aradan baya zaman geçti buhafta olacak diye kendimi ayarlamaya çalıştım ama olmadı bitarih koyundfa değerlendirelim öptüm

hşg aramıza meliha
takıl buraya sürekli bence hoş vakit geçirirsinn
kalabalık olduk baayaaaa:)

Back
X