Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu sefer ben önayak olayım dedim.herseferinde haydeç ablam toparlıyo,bakalım ben becerebilcem mi??
valla resimlerinizden nekadar güzel bigün geçirdiğinizi gördük .imrendik...nolur hadi ayarlayın kendinizide görüşelim.....kaydirigubbakcemile5günaydın sakaryam nasılsınız buluşma olacak gibi gelemeyen arkadaşlar budefa gelmeye çalışın çok harika oluyor buluşma köydeki buluşmaya benzemesede güzel
arkadaşlar benim nişanlım hendektede piyale makarna fabrikasına işe girdide acaba hendekde ev kiraları nekadar orda oturan veya bilen varmı kira fiyatlarını
Ben döndüm tatildennn malesefff:çok üzgünüm:
Nasılız bakimmmsengözlerimebaksanab
günaydın sakaryamın güzel hanımları a.s.nasılsınız buralara pek kisme gelmemiş noluyosunuz yaa sitemiz sahipsiz kalmış hade haraketlenin biras bana günaydın dicek bi hemşerim biilee yoo muuu?senağlama
günaydınnnnn kızlarrrrrrrr
haydeç ablam nerde ya kaç gündür uğramamış böyle yapmazdı o inşallah iyidirrrr![]()
evet kıslar burasını boşlamışsınız nerdesiniz huuuuuuuu
haydeç abla biraz rahatsızmış.ama sanırım takipte....hadi kıslar buluşma haberlerine bakında tarihi kesinleştirelim..
Ne bu yaaakafamçokkarıştı
Herkes kendi halindeee
Kimse kimseye cevap vermemiş.Birde buranın boşluğundan şikayet ediyoruz.Sohpet edilmezse kim niye dursunki burdaa..kaydirigubbakcemile
Ben eski KK'yı istiyorum.
Canoooooo
Beyazım Toprağım
Haydeç Ablam
gelin yahuuuu