• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

günaydın sakaryammm..
valla doğru söylüyosun yeşil gözlü ablacım..:utangac:..evet iki seferde aynı şey oldu...bu sefer ölüm olmadıkça iki elim kanda olsa gelcem...kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

ne güzel yine buluşacaksınız ama haydeç in evinde buluşmanız çok güzel olmuştu evinin olduğu yer bahçesi evi çok güzeldi herşey çok doğaldı bayıldım oradaki resimlerinize inşallah yine öyle geçer buluşmanız

günaydın sakaryam nasılsınız buluşma olacak gibi gelemeyen arkadaşlar budefa gelmeye çalışın çok harika oluyor buluşma köydeki buluşmaya benzemesede güzel

arkadaşlar benim nişanlım hendektede piyale makarna fabrikasına işe girdide acaba hendekde ev kiraları nekadar orda oturan veya bilen varmı kira fiyatlarını

günaydın mı desem tünaydınmı ben açıp foruma bakana kadar öğle oldu canım evet haydeç kayboldu bu aralar napıyosun haydeç geziyomusun yoksa

günaydın sakaryam nasılsınız buluşma olacak gibi gelemeyen arkadaşlar budefa gelmeye çalışın çok harika oluyor buluşma köydeki buluşmaya benzemesede güzel
valla resimlerinizden nekadar güzel bigün geçirdiğinizi gördük .imrendik...nolur hadi ayarlayın kendinizide görüşelim.....kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar benim nişanlım hendektede piyale makarna fabrikasına işe girdide acaba hendekde ev kiraları nekadar orda oturan veya bilen varmı kira fiyatlarını

iyi bir yerde oturmak istiyorsan güzelim 300 ytlyi gözden çıkaracaksın daha mazbut bir yerde olur dersen 250 falan daha aşağı olanlarda pek oturulacak gibi değilkafamçokkarıştı

Ben döndüm tatildennn malesefff:çok üzgünüm:
Nasılız bakimmm
sengözlerimebaksanab

günaydın sakaryamın güzel hanımları a.s.nasılsınız buralara pek kisme gelmemiş noluyosunuz yaa sitemiz sahipsiz kalmış hade haraketlenin biras bana günaydın dicek bi hemşerim biilee yoo muuu?senağlama

günaydınnnnn kızlarrrrrrrr:emir_bebek::emir_bebek:
haydeç ablam nerde ya kaç gündür uğramamış böyle yapmazdı o inşallah iyidirrrr:nazar::nazar:

evet kıslar burasını boşlamışsınız nerdesiniz huuuuuuuu
haydeç abla biraz rahatsızmış.ama sanırım takipte....hadi kıslar buluşma haberlerine bakında tarihi kesinleştirelim..

Ben döndüm tatildennn malesefff:çok üzgünüm:
Nasılız bakimmm
sengözlerimebaksanab

günaydın sakaryamın güzel hanımları a.s.nasılsınız buralara pek kisme gelmemiş noluyosunuz yaa sitemiz sahipsiz kalmış hade haraketlenin biras bana günaydın dicek bi hemşerim biilee yoo muuu?senağlama

günaydınnnnn kızlarrrrrrrr:emir_bebek::emir_bebek:
haydeç ablam nerde ya kaç gündür uğramamış böyle yapmazdı o inşallah iyidirrrr:nazar::nazar:

evet kıslar burasını boşlamışsınız nerdesiniz huuuuuuuu
haydeç abla biraz rahatsızmış.ama sanırım takipte....hadi kıslar buluşma haberlerine bakında tarihi kesinleştirelim..

Ne bu yaaakafamçokkarıştı
Herkes kendi halindeee
Kimse kimseye cevap vermemiş.Birde buranın boşluğundan şikayet ediyoruz.Sohpet edilmezse kim niye dursunki burdaa..kaydirigubbakcemile
Ben eski KK'yı istiyorum.
Canoooooo
Beyazım Toprağım
Haydeç Ablam
gelin yahuuuu

haydeç geçmiş olsun bir an önce iyileşte sende katıl sohbete sensiz buraların tadı çıkmıyor herkes çil yavrusu gibi dağılmış

Ne bu yaaakafamçokkarıştı
Herkes kendi halindeee
Kimse kimseye cevap vermemiş.Birde buranın boşluğundan şikayet ediyoruz.Sohpet edilmezse kim niye dursunki burdaa..kaydirigubbakcemile
Ben eski KK'yı istiyorum.
Canoooooo
Beyazım Toprağım
Haydeç Ablam
gelin yahuuuu

oooh ne güzel hanım efendi tatile gitmiş gezmiş eğlenmiş allah bilir birde güzel yanmıştır oralarda anlatata ağzımızın suyu aksın demememizi istiyoooo-tatlicadiarzu-sahi kız nasıl geçti tatil anlat azcık:jeyyar:bu arada bilmem farkındamısın işe giridimm cancazım çalışıyorum artıkın been öyle eskisi gibi gündüzleri pek laklaka gelemiyorum buralara akşamları anca uğrayıp bi halinizi hatrınızı soruyorum işte şimdide öyle uykusuz ve yorgunum ki size bi laf atamdaz öyle gidem yatam dediydimşakkıdıhem neden buluşmaya gelmiyormuşsun bakalım bide onun hesabını ver:mymeka:

bu arada hanımlar eylülün 17 sinde duruşmam var dualarını bekliyorum canlarım hakkımda en hayırlı şekilde sonuçlansın inş.

Back
X