• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

ben bugün hep mesaj yazayım beyazcım sünnetinizde bulunmak isterdim ama ters zamanımıza geldi yoktuk burada hayırlı olsun geçmiş olsun kardeşine birazda buluşma haberlerine bakayım neler var

çalıkuşum inşallah emarınız temiz çıkar.sakın kendini yıpratma.bilirim beklemek çok zordur.ama allahın izniyle bişey çıkmayacak...sen sağlam dur ki oğluşun senden güç alsın....iyi haberlerini bekliyoruz.....

yeşil gözlü ablam neler yaptın neler ettin.yediğin içtiğin senin olsun tatilin nasıl geçti...... ............

çalıkuşum inşallah emarınız temiz çıkar.sakın kendini yıpratma.bilirim beklemek çok zordur.ama allahın izniyle bişey çıkmayacak...sen sağlam dur ki oğluşun senden güç alsın....iyi haberlerini bekliyoruz.....

yeşil gözlü ablam neler yaptın neler ettin.yediğin içtiğin senin olsun tatilin nasıl geçti...... ............

canım tatil güzeldi iyi geçdi biraz sitres atalım dedik ama yorulduk biraz ihdiyacımız vardı çocuklarla başbaşa buyazımız biraz yoğundu değişiklik olsun dedik

dur şekerim bende bi çığırayım huhuhuhuhu bugün buluşma vaaa kıpraşın kıslar çabuk gelmeyenleri kendi gelemesede haydeç ablam döver valla fotoğraflarda görmezse görürsünüz süz...

dur şekerim bende bi çığırayım huhuhuhuhu bugün buluşma vaaa kıpraşın kıslar çabuk gelmeyenleri kendi gelemesede haydeç ablam döver valla fotoğraflarda görmezse görürsünüz süz...

bak bak milleti buluşmaya çağırana bak nerdeyse gelmiyecekler dediğimiz vakitte çıka geldiler çokta iyi ettiler çook güzel bir gün geçirdim hanımlar hepinize çok tşk ederimŞeniz

:kahve:arkadaşlar bugün buluşmuşsunuz çokta iyi yaptınız keşke zamanım olsaydı bende gelebilseydim inşallah birdahakine

buluşma oldu ben yanınızda olamasamda telde bağlandığınız için teşekkürler kızlar..:delphin:.beni düşünmeniz beni mutlu etti..bende sizleri seviyorummmmmmmŞeniz

bu arada kızlar benim yaramaz ayağından sonra alçıyı kırmayı başardı..:1shok:.gece tekrar alçı yapılmaya gittiler..alçıyı yapan bile şaşırmış.....:1shok:

haydeç ablam sadece fiziken yanımızda yoktun.yoksa kalben bizimlesin .....
yaramaz oğluşunu da öpüyorum......

buluşma oldu ben yanınızda olamasamda telde bağlandığınız için teşekkürler kızlar..:delphin:.beni düşünmeniz beni mutlu etti..bende sizleri seviyorummmmmmmŞeniz

bu arada kızlar benim yaramaz ayağından sonra alçıyı kırmayı başardı..:1shok:.gece tekrar alçı yapılmaya gittiler..alçıyı yapan bile şaşırmış.....:1shok:

yani bravo benim oğlumuda geçmiş hay allahım şok oldum :1shok:alçıyı kırmak ne iş yaa
ay ablacım hakkaten işin zormuş allah kolaylık versin sana ,öptm seni,Şenizgünün güzel geçsin ...a.s..:

canım benim hep yanımızdaydın sağlık olsun neyapalım nasip ama olişi çok güldüm hep yaramaz oğlum olsun istemişimdir

canım benim hep yanımızdaydın sağlık olsun neyapalım nasip ama olişi çok güldüm hep yaramaz oğlum olsun istemişimdir

sağolun canlarım.kalbim sizinleydi buna inanın......

yeşilgözlüm canım istersen şu 15 gün senin yanına benim oluşu gönderem.... of of 2 saat sonra al bacım çocuğunu dersen inan almam haberin olakafamçokkarıştı

ablacım valla senin oğlun yaramazlıkta aşmış:1shok:allah kolaylık versin... dün yanımızda olamadığın için üzülme biz hızımızı alamadık ramazanda iftar yemeyinde buluşmaya karar verdik :lepi:

sağolun canlarım.kalbim sizinleydi buna inanın......

yeşilgözlüm canım istersen şu 15 gün senin yanına benim oluşu gönderem.... of of 2 saat sonra al bacım çocuğunu dersen inan almam haberin olakafamçokkarıştı

bukadar seneden sonra oliş buldunuz vermezsinki keşke versen okul toplantılarında çocuklarımın sakinliğinden şikayet geliyordu bende dedimki aslında hep yaramaz çocuğum olsun istedim ama hocam elimde bunlar var olişi verince en azından toplantılarda olsun gururduyarımkaydirigubbakcemile2

bukadar seneden sonra oliş buldunuz vermezsinki keşke versen okul toplantılarında çocuklarımın sakinliğinden şikayet geliyordu bende dedimki aslında hep yaramaz çocuğum olsun istedim ama hocam elimde bunlar var olişi verince en azından toplantılarda olsun gururduyarımkaydirigubbakcemile2

canım benim rabbim evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin.hayırlı yazılar yazsın. :Saruboceq:oh ne güzel aynen benim kızlarımda öyle oluş felaket.. ay ne yaparsa yapsın kıyamam ben ona teyzesi ellerinden öper bak bi büyüsün nasıl olacak benim oluşum....:utangac:

günaydın sultanlar ramazanı şerifleriniz hayırlı olsuna.s. sahura kadar ayakta durdum gündüz uyuyarak geçireyim deye saat 9 da kalktım bu gün nasıl bitecek allahım ,oruçtan ziyade bademciklerim şişmiş nasıl başedecem bilmiyorum rabbim hepimize kolaylık versin hepsinizi öpüyorum...Şeniz

günaydın kıslar...herkese hayırlı ramazanlarrrrrrrr
sıcak olursa naparız diye korkuyodum ama çok şükür hava iyi......allah kolaylığını veriyor..........

merhabalar arkadaşlar ramazanınız hayırlı ve mübarek olsun ilk gün nasıl geçiyor bakalım,
bu arada buluşma resimlerini merak edenler resimleri koyduk bakabilirsiniz.
roşum çok çok geçmiş olsun akşama şööyle sıcak bol limonlu ıhlamur içersin iyi gelir canım :teselli:

Back
X