Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalıkuşum inşallah emarınız temiz çıkar.sakın kendini yıpratma.bilirim beklemek çok zordur.ama allahın izniyle bişey çıkmayacak...sen sağlam dur ki oğluşun senden güç alsın....iyi haberlerini bekliyoruz.....
yeşil gözlü ablam neler yaptın neler ettin.yediğin içtiğin senin olsun tatilin nasıl geçti...... ............
dur şekerim bende bi çığırayım huhuhuhuhu bugün buluşma vaaa kıpraşın kıslar çabuk gelmeyenleri kendi gelemesede haydeç ablam döver valla fotoğraflarda görmezse görürsünüz süz...
buluşma oldu ben yanınızda olamasamda telde bağlandığınız için teşekkürler kızlar...beni düşünmeniz beni mutlu etti..bende sizleri seviyorummmmmmmŞeniz
bu arada kızlar benim yaramaz ayağından sonra alçıyı kırmayı başardı..:1shok:.gece tekrar alçı yapılmaya gittiler..alçıyı yapan bile şaşırmış.....:1shok:
buluşma oldu ben yanınızda olamasamda telde bağlandığınız için teşekkürler kızlar...beni düşünmeniz beni mutlu etti..bende sizleri seviyorummmmmmmŞeniz
bu arada kızlar benim yaramaz ayağından sonra alçıyı kırmayı başardı..:1shok:.gece tekrar alçı yapılmaya gittiler..alçıyı yapan bile şaşırmış.....:1shok:
canım benim hep yanımızdaydın sağlık olsun neyapalım nasip ama olişi çok güldüm hep yaramaz oğlum olsun istemişimdir
sağolun canlarım.kalbim sizinleydi buna inanın......
yeşilgözlüm canım istersen şu 15 gün senin yanına benim oluşu gönderem.... of of 2 saat sonra al bacım çocuğunu dersen inan almam haberin olakafamçokkarıştı
bukadar seneden sonra oliş buldunuz vermezsinki keşke versen okul toplantılarında çocuklarımın sakinliğinden şikayet geliyordu bende dedimki aslında hep yaramaz çocuğum olsun istedim ama hocam elimde bunlar var olişi verince en azından toplantılarda olsun gururduyarımkaydirigubbakcemile2