• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...sizlerede iyi geceler....

ben bu gece sakarya topiğini baştan sona okudum belkide nedenini merak edeceksiniz..kızlar inanın kimler gelmiş kimler gelmekten vazgeçmiş .şaştım kaldım...burda belli arkadaşların dışındakiler bırakmışlar topiği ..aslında ne kadar çok sakaryalı var slm verip birkaç kez konuştuktan sonra gelmemişlerkaydirigubbakcemile4

143 sayfayı mı okudun:1shok:...ablam boyununu unutma..öyle saatlerce pc başında...bu arada herkese selam hanımlar..

iYi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl problemler çözüldümü yoksa çözülmedimide benim iftar duyurumu es geçtiniz ee hadi hepimizin biraZ MORALE İHTİYACI VAR DİMİ ŞÖÖYLE GÜZREL BİR İFTAR SOFRASINA NE DERSİNİZ HADİ BAKALIM TARİH VE YER ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM :kahve:bu arada inanın ben büyük yazmak istemedim ama sizin dikkatinizi çekmem için böyle yazılması gerekiyomuşki büyütmüşüm yazıyı haberim yok sonradan farkettim pes dedim bu kadar olur:ecrin_bebek:

ecem34 aramıza hoşgeldin....

beyaz çok iyi olur canım..benim oluşumun yarın inşallah alçısı çıkarsa bende gelirim..ama çıkmazsa o zaman gelemem..siz tarih belirleyin ben inşallah size uymaya çalışıcam.kaydirigubbakcemile

:a.s:günaydın hanımlar..herkes uyuyor sanırım....iftarda bende olmak istiyordum.. ama bakalım eşimin durumuna bağlı..bugün giti hastaneye.umarım iyi haberlerle gelir....herkesi öptüm:teytey:

Günaydın arkadaşlar...
İftar gününüz bana uygun olursa gelmeye çalışıcam mutlaka..

kısllarrrrrrrr günaydıııınnnnnnn...nasılsınız?valla kaç günden sonra bugün moralim iyi...iftar he..tarih uyarsa gelmek isterim bakalımmmmm

selam hanimlar.Nasiliz bakalim bugün?Az biraz zamanim var kizimi okuldan almaya gidecem ama size selam vermeden gecemedim.Umarim hepinizin moraller ve sagliklar iyidir.Bu mubarek günlerde Allahih ne muradiniz varsa versin ,aklinizda hayra karsi iyi ne varsa onu karsiniza cikarsin insallah.Hepinize hayirli günler.

slm hanımlar nasıl keyifler ben de süper hafta sonu ist gitme ihtimalim var keyfime o yüzden diyecek yok mahkeme öncesi iyi moral olacak ....
bu arada iftar topiçini açıyorum yalnız tarih ve yer belirtmiyorumki herkezin müsait olabileceği bir zamanı ayarlayabilelim tekliflerinizi o topiçe yazarsanız değerlendirelim ve günü netleştirelim ok bekliyorum bak sakın beni ekmeyin karışmam kötükedihüso

şimdiden cumanız hayırlı olsun hanımlar...a.s.
iftara bende gelmek isterim ama gelemem sanki, kocişimi yanlız bıraksam bişey olmazda bide kayınpederimde iftara bize geliyor ona ayıp olur diye düşünüyorum belkim kısmet olurda gelirim bellimi olur ? bu arada belim çok kötü fena tutuldu resmen hareket edemiyorum yaaÇok üzgünüm çoook valla iyiyken kıymetini bilmiyoruz rabbim hepimize sağlık nasip etsin gerisi hikaye...mirmirmirmir
hepinisi öpüyorum kendinize ii bakın hayırlı gecelerŞeniz

roşum geçmiş olsun dktora gittinmi gitsen çabuk iyi olursun ceyranda kaldın herhalde zaman var daha gelmeye çalış hep beraber olalım iyi geceler

iyi geceler hanımlar..roşum temizlikte fazla yordun kendini galiba .... haydeç bugün hiç uğramamış..oğluşunla ilgileniyor galiba
peşembe alçıları alıcaktı galiba ....umarım daha iyidir.... herkese iyi gecelr

Back
X