• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Bende buradayım hala. Buluşma sözümü geçti ne?
Alıştın gezmeye tabii Sakarya buluşmayınca ist gidicek gibsin galiba?
Yoksa banamı öyle geldi? Çiğ köfte falan derken dayanamayıp atlıycan gibi
:roflol:
sendende bişey kaçmıyo canım aa kendimi biri sizi gözetliyo gibi hissettim valla neden olmasın ist. gel beraber gidelim hıı nasıl olur çiğ köfteye bayılırım ben seninde sevdiğine eminim
iyiyim canım sen nasılsın..işin nasıl alıştınmı...buluşmamı.... olur tatlım ben herzaman uyarım size biliyorsun...hadi söyle diğer arkadaşlara da buluşalım canım...çalıkuşum sende gelirsin inşallah.

iyim valla ablacım keyfim yerinde bide şu ayı doldurup maaşımı alsam keyiften dört köşe olacağıma eminim buluşmayı sizlerin ayarlamasını bekliyorum ben çok yoğunum cumartesi olduktan sonra bende sizlere uyarım

merhabalar hatunlar nasılsınız bakalım ben iyim çok şükür bu gün cumartesi izin günüm oğlum ve kızımla vakit geçiriyorum umarım sizlerde keyifli bi hafta sonu geçiriyorsunuzdur

nerdesiniz hanımlar... valla kimsecikler kalmamış beyazda olmasa yandı topiğimiz... sağolasın beyazım ya..kış geldi herkez geziyormu hala... yeşilgözlüm iyi geceler demeden yatmazdı oda yok artık...CADIARZU

hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız haydeçcim bu saatekadar işmi yapıyorsun kız yorma kendini benim bugünlerde biraz işlerim var aslında takipteyim ama yazma fırsatı bulamadım birazda okumak isdiyorum sevgiler herkese

hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız haydeçcim bu saatekadar işmi yapıyorsun kız yorma kendini benim bugünlerde biraz işlerim var aslında takipteyim ama yazma fırsatı bulamadım birazda okumak isdiyorum sevgiler herkese

iyi geceler arkadaşlar... sorma yeşilgözlüm gelirse peşpeşe gelirmiş işler benimde öyle oldu ne yapayım hadi fırsatım varken yapayım diye gece oturuyorum..yatmadan öncede bi bakıp çıkıyorum..gümüş boncukum da yok ya..kimseler yok roşum allahtan burda beyazda öyle..neyse canlar buluşma yapalımmı ..hasret gideririz.roşum ve kısmetsiz pisimle de tanışmak nasip olur belki..herkese hayırlı geceler..buluşmaya olumlu bakan arkadaşlar olursa konu açarız bilginize...hihoyyyt

merabalar sakaryamın fıstıkları ....hakketen haydeç ablacm kimseler yok ...buluşma çok ii olurda bende bi ii olsam :Saruboceq:süper olur hem griple hemde tutuk boynumla dolanyorum şu an yazarken bile başımı tutup boynuma destek vermek zorundayım düşünün işte o kadar berbat durumum, senağlamaşu arkadaşınıza sağlığı için bi okuyp üfleseniz diyom sevabına...eltim bu haftada gececi ben bilem göremiyom :çok üzgünüm:buluşmaya katılamaz büyük ihtimalle, hekese ii günler, sevgiler...Şeniz

İyi Akşamlar Sakaryanın güzel bayanları
Nasılsınız bakimmmm
Size birşey sormak istiyorum.
Bu konuyu ayrı olarak açmak istemedim.Çünkü her halukarda bana yardımcı olabilecek kişilersiniz.
Biliyorsunuz çalışıyorum.Çok çok iyi maaş almıyorum ama elimden geldiğince bir aileye yardım etmek istiyorum.Duruma göre belki erzağını alırım belki çocuklarının okul ihtiyaçlarına yardımcı olmaya çalışırım.
Malum şu deniz feneri olayı patlak verince hiçbir yere güvenim kalmadı.Gözümle görerek yardım etmek istiyorum.
Bana bir Allah razı olsun demeleri yeter..:Saruboceq:
Çevrenizde gerçekten ihtiyacı olan bir aile varmı??
Varsa onlara ulaşmak isterim..

valla bildiğim bir aile yok benim ama tanıdığım biri varfisfisfis çok ihtiyacı olan babasındanda para isteyemiyo şuan cebinde 5 ytlsi var kara kara düşünüyo gene hatta her ay bunları yaşamaktan bıktı artık bursda vermiyolar öğrenci hayatını sizde bilirsiniz üni öğrenciliği=kronik züğürtlük belki yardımcı olmak istersiniz... bir ihtimal...bir umut...:Saruboceq:

ben sakaryada okuyorum ara sıra sizden yardım isiyorum kadınlar kulübü aracılığıyla şuanda bir problemim var benim gibi öğrenci olan bir arkadaşım sakarya çarşıda ev arıyo eğerki bayan öğrenci evine arkadaş arayanlar varsa yada sizin tanıdıklarınız varsa bana özel mesaj atarsanız büyük sevap işlersiniz arkadaşım çok zor durumda...

nerdesiniz hanımlar... valla kimsecikler kalmamış beyazda olmasa yandı topiğimiz... sağolasın beyazım ya..kış geldi herkez geziyormu hala... yeşilgözlüm iyi geceler demeden yatmazdı oda yok artık...CADIARZU

Aşkolsun ablacığım benim katkılarımı görmedin herhalde ask-lında genelde okurum ama
bakıyorum yeni mesaj yazan yok bende yazıyorum topik iyice düşmesin diye....

merhabalar hatunlar nasılsınız bakalım ben iyim çok şükür bu gün cumartesi izin günüm oğlum ve kızımla vakit geçiriyorum umarım sizlerde keyifli bi hafta sonu geçiriyorsunuzdur

Senin adına sevindim ama kendi adıma üzüldüm beyazcım. Çünkü tamda cumartesi günü
Adapazarına gelmiştik ev için biraz alışveriş yaptık beyazın yanınada uğyayayım dedim eşime.
Olur dedi kraasa geldik ama malesef izin gününmüş. Nasip artık inşallah bir dahaki sefere
görüşürüz. Bu arada neden kendini bbg gibi hissediyorsun ben daha ilk tanıştığımızda söylemiştim
sana dikkatli bir takipçiyim diye:roflol:

İyi Akşamlar Sakaryanın güzel bayanları
Nasılsınız bakimmmm
Size birşey sormak istiyorum.
Bu konuyu ayrı olarak açmak istemedim.Çünkü her halukarda bana yardımcı olabilecek kişilersiniz.
Biliyorsunuz çalışıyorum.Çok çok iyi maaş almıyorum ama elimden geldiğince bir aileye yardım etmek istiyorum.Duruma göre belki erzağını alırım belki çocuklarının okul ihtiyaçlarına yardımcı olmaya çalışırım.
Malum şu deniz feneri olayı patlak verince hiçbir yere güvenim kalmadı.Gözümle görerek yardım etmek istiyorum.
Bana bir Allah razı olsun demeleri yeter..:Saruboceq:
Çevrenizde gerçekten ihtiyacı olan bir aile varmı??
Varsa onlara ulaşmak isterim..

canım allah kabul etsin niyetini iyi kalbli kardeşim ben sana yarın cevap yazacam önce kendim bi araştırayım olumlu olumsuz sana cevap verecem öptüm iyi geceler

canım bende cok mutluyum burda olmaktan senin yorum yaptıgın görülüyodu genel forumda bu bölümde neymiş diye bi girdim yanınıza düştüm bende Sakarya'lıyım aaa dedim ben niye eksik kalayım..kaydirigubbakcemile3 sağolun co güzel karsıladınız beni hepinize bol bol selamlarrr..:1rolleyes:

canım bende cok mutluyum burda olmaktan senin yorum yaptıgın görülüyodu genel forumda bu bölümde neymiş diye bi girdim yanınıza düştüm bende Sakarya'lıyım aaa dedim ben niye eksik kalayım..kaydirigubbakcemile3 sağolun co güzel karsıladınız beni hepinize bol bol selamlarrr..:1rolleyes:

hoşgeldin cnm Şeniztabiiki sakaryalı olman yeter şimdiye kadar niye eksik kalmışınki :uhm:

iyi akşamlar hanımlar ..nasılsınız bakalım.umarım herkes iyidir ..roşum geçmiş olsun....haydeçim işlerini umarım kolaylamışındır..beyazcım ..bugün çarşıdaydım yanına bir uğrayım dedim ama seni bulamadım nedense.....fairliyke hoşgeldin canım....herkese iyi geceler..hanımlar ..

hoşgeldin cnm Şeniztabiiki sakaryalı olman yeter şimdiye kadar niye eksik kalmışınki :uhm:

tatlım bu bölümü yeni gördüm yoksa eksik kalırmıydım Allah aşkına yerimseniben çalıkuşunun adı görünüyodu genel forumda bende neymiş dedim basındada Sakarya yazınca dikkatimi çekti sağolsun çok iyidir kendisi bende takipçisi olunca buraya düşüverdim..:1rolleyes:

Back
X