• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

ablam ablam canım ablammm:)
etme eyleme güzel ablam
biliyosunuz ki benden iyi fikirler çıkmıyo:)

estafırullah ablacım siz biz olayı değil bu , bi toplansın bakalım kurull ne olur ne biter :)
bu arada bakuluyu gören varmı çoktandır görmedim ben...

kızlar hadi bakem açın gari biraz kaynaşak uzak kaldık birbirimizden canooooo canooooo
bakülüyü bende görmedim çoktan beri iyi geceler

hepinize hayirli cumalar hanimlar.Bu mubarek günde benide dualariniza katin.Bulusun bulusun ramazandan önce tam gaz gidiyordunuz ne oldu hanimlar nazara mi geldiniz ne?Cok oldu bulusmayali benim yerimede görüsün .

hepinize hayirli cumalar hanimlar.Bu mubarek günde benide dualariniza katin.Bulusun bulusun ramazandan önce tam gaz gidiyordunuz ne oldu hanimlar nazara mi geldiniz ne?Cok oldu bulusmayali benim yerimede görüsün .

aylacım hoşgeldin canım..nerelerdesin sende kayıplara karıştın..biz ramazandada buluştuk iftar buluşması yaptık sanırım senin haberin yok..ayda 1 nerdeyse buluşuyoruz canım...Şeniz

Hadi bakalım Sakaryanın hanımları buluşunda bizde resimlerinize bari bakalım.
Sizlerle olamayacağımdan çok eminim bu yüzden hem hüzünle hemde merakla bekleyeceğim
buluşma gününü.......

iyi geceler kızlar buluşma haberlerine bakın duymadık demeyin çalı kuşu gelemiyecem yok öyle süpriz yapmanı bekliyoruz kaçış yok haydi kızlar hep beraber duyan duymayana iletsinde kalabalık olalım

ii geceler a.s.kıslar buluşmamı vaa...:uhm:
bende yanınıza olmak isterim tabi ama kesin bişey söyleyemicem şimdiden ,önümüzdeki hafta kocişim gececi yaani gündüz evde bizim hafta sonumuzda yok malasef ,inş.gelebilirim gelcem gelcem diyorum olmayıncada üzülüyorum sözümü tutmadığım için, kısmet olursa gelirim ,eltimin geleceğini sanmıyorum vardiyeli çalışıyo görüşemiyoruz aaa :1shok:benim bi adet eltim vardı diimi oldum şimdi eltim eltim nirdesin yavkaydirigubbakcemile4

herkese iyi geceler....oo sohbet artmış burda ne güzel...gelen gelemeyen bildirirse iyi olur.... tabi herşey nasip kısmet...kaydirigubbakcemile5

heeeey akideşler nerelerdesiniz hava soğuk gezmeyi hasta olursunuz buralara kimseler uğramamış ikinci sayfayı ziyeret etmiş bugün bizim site ona göre

selammm iyi akşamlarrrr nasılsınız Sakaryamın güzel hanımlarııı...Şeniz

hayırlı geceler canlar.... bugün beyazımı ziyarete gittim ..sağolsun çok güzel ve de güleryüzle karşıladı beni.... orada onu görmek beni çok mutlu etti.....sizler neler yapıyorsunuz demekki topiğimiz 2. sayfalara düşmüş bu gidişle 3 lerde buluruz.ya arkadaşlar nerelerdesiniz.bir gelip bir kaybolmayın..hadi bakalım buluşma var haftaya olur diyenler yorumlarınız bekliyoruz.hihoyyyt

iyi geceler Sakaryammmm:emir_bebek::emir_bebek:
buluşmaya kimler geliyor bakalımmm hadi toplanalım artıkk özledim siziiiii yok gelemiyorum falan ayırın 2 saatinizi bakalımm azcık kaynatalımmm özlem giderelimmmm ee hadiii kaydirigubbakcemile

iyi geceler Sakaryammmm:emir_bebek::emir_bebek:
buluşmaya kimler geliyor bakalımmm hadi toplanalım artıkk özledim siziiiii yok gelemiyorum falan ayırın 2 saatinizi bakalımm azcık kaynatalımmm özlem giderelimmmm ee hadiii kaydirigubbakcemile

hadi duyun sesimizi kızlar... galiba bu buluşma yine 5 kişiyi geçmicek kızlar....

Back
X