Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı pazarlar hanımlar ..kimse yokmu.:uhm:.çalıkuşu ..roşum ..buluşmaya hadi sizde gelin öyle yok karşıdan resimlere bakmak..kaydirigubbakcemile3
aylacım hoşgeldin canım..nerelerdesin sende kayıplara karıştın..biz ramazandada buluştuk iftar buluşması yaptık sanırım senin haberin yok..ayda 1 nerdeyse buluşuyoruz canım...Şeniz
hayırlı geceler hanımlar nasılsınız bakalım benmi iyim diyeyimde iyi olayım şuanda çokta iyi olmasamda neler geldi başıma dünden beri bi bilseniz biliyosunuz geç çıkıyorum 10 da dün akşam çıkmama yakın annemden tel geldi çok fenayım çabuk gel diye hemen eve geldim tabi sonrası gecenin 4 üne kadar hastanede geçirdik midesi ağrıyordu mide kanaması geçiriyo sandım çok korktum neyseki gaz sıkışması imiş ama çok kötüydü 2 şişe serum takıldı neyse 5 te yattım 10 da kalktım 11 de işteydim meğer saatler geri alınmamışmı yani saat daha 10 imiş 1 saat erken işe gitmişim o yorgunluk ve uykusuzluğun üstüne nasıl olduğumu düşünebilirsiniz sanırım ve bu gün bi gözüm kapalı müşterilerle ilgilenmeye çalıştım allahtan kasamda açık çıkmadı oysaki ben baya bi miktar bekliyordum neyse dahada sizi sıkmayayım bide şu buluşmayaya bakayım sonrada yatağa yarın izinliyim bu haftalık böyle doktora gidecem gözüm için bakalım inş yakında bu gözlüklerden kurtulurum hadi hepinize allah rahatlık versin
iyi geceler sakaryalılar
sizi ziyarete geldim
slm arkadaş nasılsınız haydeçcim kolay gelsinde ama pekmez ben çok seviyorum satarsanız haberimiz olsun ben gündüz müsait olmuyorum geceleri yalnızca bugün bir fırsat buldum bakayım dedim
kimse benimle ilgilenmiyo burda küstüm...senağlama
günaydın hanımlar..nasılsınız ..haydeçim kolay gelsin ama, fazla yorma kendini..sağlığa dikkat.yasakkelime. herkese selam:içelim: