• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

ne güzel kelimeler bunlar,teşekkürler canım seninde bayramın mübarek olsun
bu ara cidden bu nicki çok aradınmı sırnaşık şey,çok enteresan:1shok:

sakaryamın güzel hatunları,şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun,umarım herkes sevdikleriyle beraber mutlu geçirir bayramını,büyüklerimin ellerinden öperim:sm_cool:

slm kızlar myhopecim kendine dikkat et bebişi üzme kakanın bebeği ona göre

gugguludağlarguggulu kız bunu nerelerden buldunda yazdın ama çokda memnun oldum seninde bayramını şimdiden kutlarım sevdiklerinle nice bayramlar diliyorum

valla bizede şirket göndermiş çok hoşuma gitti.bende tüm şehirdeki tüm güzel müslümanlara göndermek istedim.amin bitanesi.hepimizin inşallah

ne güzel kelimeler bunlar,teşekkürler canım seninde bayramın mübarek olsun
bu ara cidden bu nicki çok aradınmı sırnaşık şey,çok enteresan:1shok:

sakaryamın güzel hatunları,şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun,umarım herkes sevdikleriyle beraber mutlu geçirir bayramını,büyüklerimin ellerinden öperim:sm_cool:

saol bitanesi.yok hiç aramadım hemen aklıma geldi.hatta günlük hayatta ben bunu çok kullanırım.

selam millet kayıp bulundu ben geldim nasılsınız görüşmeyeli 15 gün kadar görüşmemişiz vay bee baya olmuş özledim hepinizi benim kabloda problem vardı anca onara bildim ama işimde çok yorucu bu sefer 11:30 da kapatıyoruz 12:30da anca evde oluyorum ve uyuyorum tabiki ama yinede sizlere bi selam veriridim işte dediğim gibi arızalar engel oldu bu gün izinliyim oğluşımu almaya gidecem bayramlık alacam bizimkilere kızımın doğum günü geçti 10 gün önceydi 10 gün sonrada oğluşumun doğum günü var bu gün ikisini birden kutlayacam mahkeme oldu ondanda haber vereyim bir 20 gün daha ertelendi hayırlısı diyorum artık benden bu kadar en yakın zamanda tekrar görüşmek üzereee hepinizi öpüyorum.....

iyi akşamlar kızlar beyazcım hoş geldin özletdin kendini oğluşununda kızınında doğum günü kutlu olsun mutlu ve huzurlu seneler geçirin beraber mahkemedende kısa zamanda kurtulursun inşallah
herkese slm

beyazım Allah hayırlı uzun ömürler versin kızına yoktum bende ama merak ettim mahkemeni hayırlısı olsun inşallah başka ertelenmez herşey gönlünce olsunnna.s.
bayramınız mübarek olsun

canlar selamlar nasılsınız
bayramınızı en içten dıleklerımle kutluyorum hepınızı çok öptumma.s.a.s.a.s.

merhaba hanımlar ..nasılsınız ben biraz yorgunum temizlikti bayram alışverişiydi derken ..yeni gelen arkadaşım gugulu hoşgeldin canım..

herzaman uğra yazdığın sözler çok hoşuma gitti..BEYAZCIM kabloyu onardığına sevindim..allah evlatlarınada uzun sağlıklı ömürler versin..hep birlikte nice seneler diyorum..arkadaşlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum..hayırlı bayramlar olsun...

slm arkadaş bizler iyiyiz inşallah sende iyisindir sizlerinde bayramı kutlu olsun sevdiklerinle hep beraber
denizliye kucak dolusu slm ve hayırlı bayramlar

çok teşekkur ederım bende çok ıyıyım sagolasın a.s.
ahh bayramda kardeşlerım ve annemın yanında olmak ısterdım ama gurbetlık çok zor işte .. olsun bakalımm selamın başım ustune :1hug:

11694710ut7eu4.jpg

bayramınız mübarek olsun arkadaşlar mutlu huzurlu sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram geçirmenizi dilerim kurban kesenlerinde rabbim kurbanını kabul etsin umarım bir dahaki bayrama bizlerede nasip eder.......

iyi akşamlar hanımlar ..nasılsınız kimseler yokmu..bir bayramı daha geride bıraktık ..bizim için güzel geçti dost akraba ziyaretleri ..derken ..tatilide değerlendirirz artık gidemediklerimize gideriz ,,,yarın belki kendi yada eşi iş başı yapacaklarda vardır tabi..nice bayramalara arkadaşlar sağlıkla sevdiklerimizle hep beraber inşalahh..umarım herkesinki güzel geçmiştir..

iyi akşamlar arkadaşlar inşallah herkesin bayramı güzel geçmiştir benim çok güzel olmasada iyidi yinede annemin yanındaydım 5 gün boyunca 2 satliğinede kayınvalideme gitdim annemin yanında olmam gerekiyordu bu bayram kaynanada fazla kalamadık ama eşim yanlarındaydı bilgisayardan uzak kalınca sizlerdende uzak kaldım sanki özledim herkesi öpüyorum

ii geceleeer...sakaryamın sultanları nassınız bakem:uhm:
geçmiş bayramınız mübarek olsun ...
esmerim ablamın kızının düğünü varmış allah mesut etsin,hayırlı geçim versin ...
son günlerde iş güç derken bayaaa bi giremedim yanii hiç kimsenin dikkatini çekmemş he nerde bu roşum diyen yok senağlama
neyse allah herkesin gönlüne göre versin :çok üzgünüm:sevgiler ...

ii geceleeer...sakaryamın sultanları nassınız bakem:uhm:
geçmiş bayramınız mübarek olsun ...
esmerim ablamın kızının düğünü varmış allah mesut etsin,hayırlı geçim versin ...
son günlerde iş güç derken bayaaa bi giremedim yanii hiç kimsenin dikkatini çekmemş he nerde bu roşum diyen yok senağlama
neyse allah herkesin gönlüne göre versin :çok üzgünüm:sevgiler ...

fark ettik datlum...kız kimseler yoktu zaten... herkezde bayram telaşesi vardı...Şeniz

iyi geceler kızlar nasılsınız roşum nasıl fark etmedik demek sen takip etmemişsin nerede bu millet nerede bu devlet diye bağırdık duyan olmadı
şimdi kınadan geldim esmerimin kızının kınası yarın buyurun düğüne herkes davetli duymadık demeyin allah rahatlık versin

Back
X