• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

canlarım hepinizin ilgisine ayrı ayrı teşekkür ederim...bu sefer böyle olmak zorunda bir kereye mahsus beni affedin.... rabbim bi keder vermezse daha sonraki buluşmalarda yanınızdayım inşallah...bazı nedenlerden dolayı aranızda olamıycam....:1no2:

arkadaşım hayırdır inşallah hasta falan değilsin yada nazaramı geldin çok çalışıyorsun dedik buluşmanın tadı hepberaber olunca çıkıyor bekleriz seni canım yeterki moreller düzelsin sen müsait olduğun zaman yaparız iyi gecelerler

güünaaydıınn sakaryam...
arkadaşlar nerdesiniz hiiç gelen giden yok nazara geldik valla...
gününüz her zamankinden güzel geçsin hepinize sevgiler...
semenkircim topiğimize hoşgeldin cnm,her zaman bekleriz...

kelebekçim çok hoşgeldin arkadaşım ya bu ara bizim sakaryalılar pek bi meşgul kimsecikler uğramıyor ,ne kadar sevindim gelmene her zaman bekleriz öptm seni...

haydeç ablam inşallah en kısa zamanda o güleryüzünle yanımızda olursun her ne sıkıntın varsa tez zamanda son bulsun inşallahhhhhhha.s.
biz çok iyiyiz cuma günü kontrolümüz var belki cinsiyetini bile öğreniriz ama olmazsa da sorun değil sağlıklı olsundaa bu sıralar sapanca ev arası mekik dokuyorum ya annemin yanına gidiyorum yada annemi getiriyorum malum bizimki biraz narin iş güç yasak ama o iyi olsun yeterki diyerek herşeyi başımızın üstüne koyuyoruz işte hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hanımlarıııı Allaha emanet olunnna.s.

Selamlar arkadaşlar.
kelebek arkadaşım hoşgeldin. Dilerim seni sıkça bu topikte görürüz.:1hug:
Malum eski arkadaşlarımız pek uğramaz oldular buralara.:jeyyar:
Roşum sevgili arkadaşım beni merak edip sorduğun içim sana
çok teşekkür ederim. Tedavim sürüyor, üç hafta ilaçlara devam.
Ancak şimdiden 65 kilo oldum. Allah sonumu hayır etsin.
Buluşma gecikecek sanırım, ama olsun ağız tadıyla herkes
birarada olsun yeterki. Myhopeciğim ne güzel en azından annene
yakınsın yanına gelebiliyor buna çok sevindim. Allah herşeyin hayırlısını versin.
Yeşilgözlü ablam sen bari arada gel buralara, kimseler olmasa sen olurdun.
Çok garip kaldı topiğimiz, her seferinde bir heyecanla bakıyorum....
İnşallah herkes sıkıntılarını atlatır, eskisi gibi şen şakrak yazışırız burda:ecrin_bebek:
Sevgilerimle....

iyi geceler kızlar ben buralardayım ama biraz yoğunluğumdan zaman bulamıyorum hep aklımdasınız herkese sevgiler
yeni arkadaşlar hoş geldiniz

günaydın arkadaşlar akşam ben kapadım ben yine açtım nerelerdesiniz ben şuan kurstayım fırsat bulup buradan yazıyorum haydeçcim çok merak ediyorum seni öptüm

Selam kızlar ne zamandır ziyaret etmiyordum burayı...Neler değişti?Yeni Sakaryalılar gelmiş=)

kızlar kimse birbirini özlememiş galiba,buluşmadan bahseden yok,hepimizin sıkıntılı günleri galiba
valla bende yoğun stres altındayım,hani diyorum bi buluşsakta neşemiz biraz yerine gelse
ne güzel olur değilmi,öpüyorum hepinizi

kızlar kimse birbirini özlememiş galiba,buluşmadan bahseden yok,hepimizin sıkıntılı günleri galiba
valla bende yoğun stres altındayım,hani diyorum bi buluşsakta neşemiz biraz yerine gelse
ne güzel olur değilmi,öpüyorum hepinizi
Sinyoracım bu yakında buluşma olmayacak sanırım.
Arkadaşlar gelip buraya yazamıyor, kaldı ki buluşma çok zor..
Ne yapalım hepimiz birden nazara geldik galiba.
Gelecek günler güzellikler versin hepimize.

selam bacılar...... bi iki ses verin ayoll....ya haikaten kimse buluşmaya ses vermiyo sanırım..
bu arada yeni gelen canlar hoş gelmişler.canlar buluşmalarada bekleriz ona göre..
myhopecum bebişimizin haberlerini bekliyoruz ona göre....
yeşilgözlü ablam yaptınız mı kermesi.bi yerini demedin gelirdik yav..
sinyora bacım ne yaptın evişini?bulabildin mi?turnaya selam......
çalıkuşum sen nasıl oldun.?diikkat et anacım buralar sensiz olmaz..
haydeç ablam nasılsın yav.merak ediyoruz bi ses ver ya...
kızlar beyazım, canom, gümüşüm,aylacım,boşwer,sell,,, ne ettiniz nerelerdesiniz öksüz bıraktınız topiğimizi.....

eltim benden çok yaşıcan he şimdi ben herkesleri isimleriylen çığırayım diyodum,bu nedir yav kimseler gelmiyo kendi kendimize yazıyoz muhabbet kalmadı bizim hemşerilerde şurda iki laf yapamıyoz,nedelim görüşürüz elbet bi gün...
sinyora karamana taşınıyodu yanlış hatırlamıyosam...
herkese ii geceleer sevgiler...

sevgili can dostlarım günaydın..benim için dua eden beni merak eden arkadaşlarım sizlere çok teşekkür ederim...buluşma için ancak şubat başı diyebiliyorum ben kendi adıma..tabi sizlerde uygun olursanız..çok sıkıntılı bi dönemden geçiyorum... bu da beni çok etkiliyor...inşallah hepsi bitecek rabbimin yardımıyla ve sizlerin manevi desteğiyle...eğer arası çok uzun demezseniz...şubatın 5 den sonra buluşalım arkadaşlar...Şeniz

yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz......

Bende takip ediyorum sizi kızlar oralı değilim ordada oturmuyorum ama bende anısı var

merhaba hanımlar ..nasılsınız ben giremiyorm ne yazıkki..ama hep aklımdasınız ..çalıkkuşu geçmiş olsun canım alah şifalar versin..sinyora allah kolaylık versin canım taşınmak zor iş..haydeç ..buluşma dediğin gibi iyi olur bencede.. kaçırdığım şeyler vardır tabi mesajların birazını okudum ama..sık giremediğim için..arkadaşlar kendinize iyi bakın....dışarda çokıgüzel birhava var bu havayı güzel değerlendirelim hanılmlar.. herkesi öpüyorum..

evet kızlar karamanda bir ev buldum yanlız tadilata ihtiyacı var
ay sonu filan biter herhalde,buluşma için sizlere uyarım ben,yanlız tam taşınma zamanıma denk geliyor
ama hallederim bi şekilde
hepinize iyi akşamlar

huuuuu kızlarrrrr nerdesiniz yaf.topiciğimiz yerlerde sürünüyo ....bi ses verin hele..........

Back
X