kızlar haftasonu moduna girmişsiniz sanırım.herkes köşesinde..bugün hüzünlüyüm diyodum ya.boşuna değilmiş.:1no2:çok yakın arkadaşımın babası felç geçirmiş.diğer bi rakadaşımda hamileydi,bebeğin kalp atışı yokmuş.gerçekten çok üzüldüm.akşamüstü çarşıya çıkmam gerekiyodu.dönüşte o yağmurda yürüdüm.soğuk ama iyi geldi.sanki ruhumuda yıkadı yağan yağmur...ama umarım hasta olmam..
birde bu akşam kızımın arkadaşı bizde..kikirr kikir bütün gece.kaydirigubbakcemile5.anca yattılarda pc bana kaldı..yattılar ama hala kikirdiyolarkaydirigubbakcemile3
rabbim kimsenin ağız tadını bozmasın.şifa bekleyen herkese şifa versin.amma yazdım gece gece ,çenem mi düştü ne......hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...mirmirmirmirŞeniz
oof eltim ya üst üste gelmş üzüntüler, allah hastalara acil şifalar versin,:Saruboceq:
askere giden kardeşinede hayırlı teskereler olsun inş.bizde komşunun oğluna asker hediyelerimizi alıp gittik bu akşam,içim burkuldu benim oğluşumda gitçek diye kendimi düşündüm,sende düşün artık ben nolurum ooyy oy tam 10 yıl var ama geçen 10 yılı anlamadığımız gibi o günde gelecek sağlık olsunda...
sende kendini çok fazla üzme napalım dertler biz insanlar için,bizde geçtiğimiz neler yaşadık biliyosun,iyice pişiyoruz her bişeye dayanmak zorunda olduğumuzu anlıyoruz,rabbim beterinden korusun...:Saruboceq:
iyi geceler sakarya güzel haberlerle dolu bi güne uyanmanız dileğiyle heppinizi öptm,sevgiler...Şeniz
Son düzenleme: