• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

msndeydim yawyulaaayyy
walla ha hararetle okudum ahaha:roflol::roflol::roflol:
benim iş yaşa bağladı galüba sanırsam daa görüşemedik:çok üzgünüm:
hade kızlar grubum benim sizler yapıverin bişeylerde gruptan gelin çıkartak:lepi:
beyazım süper gidiyorsun ama dikkat et kıss 7 kocalı hürmüz olma haasırnaşık şey

msndeydim yawyulaaayyy
walla ha hararetle okudum ahaha:roflol::roflol::roflol:
benim iş yaşa bağladı galüba sanırsam daa görüşemedik:çok üzgünüm:
hade kızlar grubum benim sizler yapıverin bişeylerde gruptan gelin çıkartak:lepi:
beyazım süper gidiyorsun ama dikkat et kıss 7 kocalı hürmüz olma haasırnaşık şey

Biz hayatmızın sonuna kadar Grup 3B olarak kalacaz....:lepi:
Sen diyetide bıraktın bilgecikkk.. Ne olcek şimcik.:mymeka:
Ben otomatikman 2.5 kiloyu atıverdim
kafamçokkarıştı

ay bendenizim güldürdün beni :roflol:
yok kıs bırakmadım bırakırmıyım fit olmam lazım yani kalmam gerçi kocayı bulamadıktan sonra fit mit hak getire:bbo:

ay bendenizim güldürdün beni :roflol:
yok kıs bırakmadım bırakırmıyım fit olmam lazım yani kalmam gerçi kocayı bulamadıktan sonra fit mit hak getire:bbo:

Ah ah yıllardır bir manken edasıyla dolanıyorum etrafta.delikafaduldenGüzellik yarışmasına girsem birinci olacam kesin.sengözlerimebaksanab.Ama bu erkekler anlamıyo ne yapalımm..senağlama:roflol:

ağzından yel alsın kız turşumuzumu kuracaklar bizim elbet bizlerde bulacağız münasip bir koca adayı ama öyle 7 tane falan istemem gönlüme ruhuma hitap etsin yeterli benim için bir tane olsun iyisinden ooolsun lütfeeen bendenizim sende sabret gülüm sabrın sonu selamettir sendeki şu çipi bulalım bi yok edelim dengesizler yanaşımayacak sana ama sanırım bu cipten bendede varkafamçokkarıştı

Merhabalar arkadaşlar;
Beyazım hayırdır? öyle sitelerden falan eniştemi bulucan.
İlk günden 300 mesajda hiç az değil yani.CADIARZU
Bendenizim yiğeninin doğum günü kutlu olsun nice mutlu ve güzel yıllar geçirsin inşallah.
Haydeç ablacığım tekrar hoşgeldin, bir daha bu kadar ara verme olurmu?
Kısmetsiz ve roşum iki elti nazar mı değdi size. Ben hep maşallah dedim ama
ikiniz birden hasta olmuşsunuz geçmiş olsun.:nazar:
Ben bugün bir hayli hüzünlüyüm; eşim yarın sabah gidiyor kursa.
Cumartesi gecesi veya pazar gelecek.:delphin:
İlk kez tek kalacağım bunca zamandan sonra, şimdiden kötü geliyor.
Bakalım nasıl geçecek? eşim ben biliyorum bolbol kk da geçer diyor.:roflol:
Yalan da değil yani. Ne yapayım burda oyalanıyor, burda eğleniyorum.
Herkese benden selamlar.
a.s.

Teşekkür ederim çalıkuşum.Şeniz
Beyaz evlensin bakalım bende resmimi koyacam siteye :roflol:

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
çalıkuşu, Bendeniz+, kısmetsiz kedi, myhope

Neden sadece okuyorsunuz, bir selam edin arkadaşlar.hihoyyyt

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
çalıkuşu, Bendeniz+, kısmetsiz kedi, myhope

Neden sadece okuyorsunuz, bir selam edin arkadaşlar.hihoyyyt

Evet arkadaşlar ses verin bize kaydirigubbakcemile
Çalıkuşum 59 kiloyum..Düşündüğüm gibi çıktı
:icecream:

Evet arkadaşlar ses verin bize kaydirigubbakcemile
Çalıkuşum 59 kiloyum..Düşündüğüm gibi çıktı
:icecream:

Bak bu çok güzel haber. delikafaduldenDemek fazla uğraşman gerekmiyor.
Bende dilerim birgün 59 kiloyum derim.
64 kilodan gram zayıflayamıyorum offff.:delphin:

allah allah bizim 3b grubunu bekar kalmıcak bu gidişle...kaydirigubbakcemile3..
çalıkuşum sağolasım maşşallah için....ama kargalar gagaladı sanırım bizidelikafadulden

allah allah bizim 3b grubunu bekar kalmıcak bu gidişle...kaydirigubbakcemile3..
çalıkuşum sağolasım maşşallah için....ama kargalar gagaladı sanırım bizidelikafadulden

Bencede kalmayacak kısmetsizim. Bak bizim beyaz ciddi bir atılım yapmış bile:1shok:.
Hemen ardından, bendeniz beklemede.:roflol:Bu durumda bir Bilge ne yapar bilemiyoruz.
Bilge hadi bakalım öyle beklemekle olmuyor.delikafadulden

Hep sizin yüzünüzden bu koca merakım:oklava:.Yoksam ben bu kadar istekli değildim.:çok üzgünüm:Ben çalışırken öyle buluşmalar yaparsanız hiç istemediğim kişiyi kabul edecem.Korkuyorum:1shok:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Bendeniz, kısmetsiz kedi

Bu misafirde kim :1shok:
Biri bizi gözetliyor arkadişler
:delphin:

kızlar siz 3b grubuna daldım da çalıkuşuna sormayı unuttum.arkadaşım allah kavuştursun diyim mi.eşin şehir dışına falan mı çıkıyo...

kızlar siz 3b grubuna daldım da çalıkuşuna sormayı unuttum.arkadaşım allah kavuştursun diyim mi.eşin şehir dışına falan mı çıkıyo...
Sağol caım duyarlılığın için.a.s.
Evet Ankara'ya gidiyor. Bakalım ne yaparım. Gerçi
altkatta kayınvalidemler var, yanlız bırakmazlar.:jeyyar:
Eskiden çok alışıktım, eşim ayın belki 5-10 günü yanımızda diğer
günler yoktu. Ama buraya gelince düzenli bir aile hayatımız oldu.
O yüzden zor gelecek. Neyse ki kk var ve sizler varsınız.:1hug:

hayırlısı ile gidip gelsin inşallah.neyse üzülme biz varız burda..seni yanlız bırakmayız .

41 yaşında adamın biri yazmış bende ona bana uygun eş adayı değilsiniz dedim adamın bana yazdığına bakın sinir
BESBELLİ KIYAMET ALAMETLERİ, BEN SİZİ BEĞENDİM DERKEN ALLAHINI BİLEN İNSANA BANA UYMUYORSUN DENİYOR ALLAHIM SEN BİZLERİN BU AZGINLIĞINI MUHAFAZA ET... kötükedihüsogıcık oldum bu herife bu gün tekrra msj göndermiş hiiç muhatap almadım:1closedeyes:

canım arkadaşım sen onu matap almışsınki yazıları okuyon bence oralardan hemen çık nilin evinde anlatmıştım bana olanları ben size kıyamam altın gibi kızlarsınız
ve ben çok hastayım:teselli:kaç gündürdür yazamadımda yataktan kalkamıyorum üşütdüm herhalde herkeslere slm

Back
X