• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyi akşamlar hanımlar ..nasılsınız bakalım ben bu gün çok yoğundum sabah 10 da evden çıktım 5 i ettim.geldim ,,yemek ney derken birazdan çocuklarda evde olur ...efekakan sürekli evde durmakta hasta eder insanı azıçık dşarı çıkıp hava almak iyidr canım..görüşmek üzere hanımlar,,

Günaydın canummmkaydirigubbakcemile3,hoşbuldukkk,sana da geçmiş olsunnn.Kızlaaar topiğinizde nazar mı var neeedelikafadulden Bu kaçıncı geçmiş olsun deyişim,kendimi tekrar ediyorum gibi geldi yahuuukafamçokkarıştı Neyse önümüzde sağlıklı günler bekliyor bizi innnnşallahhh:sm_cool:

ya evet canım...hakket göze geldik..nazar olduk..hepümüz hasta.ablalarımız kayıp:çok üzgünüm:.kurşunmu döktürsek ne...:roflol:
eltüm ne uyuştun be yaf,ama geçicidir lakin ben senin uyuşuk hallerini iyi bilirim,
sen şinci bana kötü bişey mi dedin sengözlerimebaksanabbakem..uyuşuk pisi mi diyosun banaaa
delikafaduldenbugün dişçide o kaaa bekliyeceğimeymiş uyuşukluğum...
ahh inş canım yaa rüyaların tersi olur derler ama inş bu sefer kısmetsizimin gördüğü gibi her şey güzel olur inan bende artık güzel bişeyler olsun güzel haberler duyayım istiyorum...
beyazım canım inşallah güzel ginler yakındaa

efekencım geçmiş olsun canım...valla havalar tehlikeli...bebişini de öp benim yerime....
sinyoracım öleeeee uzak uzak durma ....gel bacım anca beraber kanca beraber..kaydirigubbakcemile5
not: bu bir ilandır.sakarya topiciğinin ablaları(yeşil gözlü ve haydeç)kaybolmuştur.görenlerin bilenlerin sakarya topiciğine bildirmeleri insaniyet namına rica olunur.....

herkese selam...çok hastayım grip oldum..senağlama.ewden çıkmadan hasta olan bi ben warım heralde kendime sinir oldumÇok üzgünüm çoook nasıl beceriorum anlamadım...sanırım çok gezenlerden bana bulaşıyo:kızgın: bişe deil bebişimde hasta oof ooff..ne zaman gelcek bu yaaaaazzzz....
kendinize dikkat edin hasta olmayın emi:a015:

Merhaba eFFeKaaN,ben sebebini biliyorum,gece emzirmek için veya beben agladığında uyandığında üstüne sırtına bişey almeyon di mi?Bebekle evden dışarı çıkmak bana da çok zor geliyor,benim kızım da yedi aylık oldu ama bana soooorkafamçokkarıştı

iyi akşamlar hatunlar nasılsınız hepiniz dizilerin başındasınız dimee-tatlicadiarzu-

yok yıvrucum ben burdayım.şimdi roşumu geçirdim..iki lafın belini kırdık da azıcuk.......

not: bu bir ilandır.sakarya topiciğinin ablaları(yeşil gözlü ve haydeç)kaybolmuştur.görenlerin bilenlerin sakarya topiciğine bildirmeleri insaniyet namına rica olunur.....

meraba arkadaslar.sakarya nasıl çok özlüyorum. hafta sonu geldim ama kayınpederim hastaydı biyeri gezemedim.eve tıkandım. ist te yağmurlu. çok kötü hava.

Günaydın arkadaşlar....Şeniz
Nasılsınız bakalım.
Geldim yine iş yerine.Bugün patronlar geliyor arabistandan..Ortam gergin.Bir haftadır onlar için çalışıyoruz.Bugünde bitsin artık.:delphin:
Bu akşam İstanbula gidiyorum yeğenimi görmeye
delikafadulden

günaydın canlar...sakaryam bugün gene yağmurlu bi havaya uyandık.ammaaaaaa bu gün sevdiğim iki kişinin doğum günü...biri canım kız kardeşimin diğeride canım ellticimin......
11549804169k.jpg

sizleri seviyorummmmmmmmmmmŞenizŞeniz

günaydın canlar...sakaryam bugün gene yağmurlu bi havaya uyandık.ammaaaaaa bu gün sevdiğim iki kişinin doğum günü...biri canım kız kardeşimin diğeride canım ellticimin......
11549804169k.jpg

sizleri seviyorummmmmmmmmmmŞenizŞeniz

saolasın cnm eltim ,bizde seni seviyoruuzz...

Günaydınnnn Sakaryanın nadide çiçekleriiiikaydirigubbakcemile3,hava kapalı ama yüreğimiz yeni umutlara mutluluklara açık olsun inşallah bugün de :nazar:

tünaaydıın güzeller nabersiniz bakem ,efet bugün benim doğum günüüm 1 yaş daha gitti ömrümden,hayırlı uğurlu ossuun diyom kendimee,çalıkuşucum saol arkadaşım hepimizin ömrü güzelliklerle geçsin inş.
effekaancıma geçmişler ossun,
hava kapalı ama sizin havnız güzel ossun hepinize öpçükleeeŞeniz

Doğum günün kutlu olsun,bundan sonra yasayacagın her gün ennn kıymetlin olsunnnkaydirigubbakcemile3

roşumm

eFFeKaaN canım geçmiş olsunnn:nazar:
cumanız mübarek olsun sakaryamın güzel hatunlarıııı tüm dilekleriniz kabul olsun inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

roşum canım arkadaşım doğunm günün kutlu olsun sağlıklı sıhatlı huzur dolu nice güzel seneler senin olsun
cumanızda mübarek olsun kızlar benim pecede bir problem vardı anca iyi oldu giremiyordum herkesi öpüyorum sevgiler

Back
X