• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyigeceler pantercim ve haydeç ablacımopuyorumnanaktantopikte tek ikiniz olduğunuz için tek size özel selam vereyim dedim=)))
millet artık selamda vermez olmuş çok güzel ne yapalım bizde biz bize konuşuruz haydeçim buralara dönmüş yaa ohh daha ne isterimkaydirigubbakcemile5
son olayıda ben bi anlatayım size fransız kalanlar aydınlansına.sbizim namı değer bendenizimiz (bower)tatile gitmişti 1 hafta kadarda yoktu diğer arkadaşlarda sitemediyorlardı kimseler gelmiyo yazmıyo kendi kendimize yazıyoz diye bendeniz geldi ben geldim şöyle böyle bi hafta geçirdim diye yazdı ama onun bu yazısına cevap verilmek yerine ve ona bi hoşgeldin bile denmeden işte kimseler yazmıyo kendi kendimize yazıyoz falan diye kızın yazısını bile okuyup cevap verme zahmetinde bulunmadan sitemler yazılıyo oda yazılana cevap vermezseniz tabiki sohbet oluşmaz demesine rağmen yine onu tınlayan ve gitmesine rağmen hala tınlayan olmadığı için haklı olarak kırıldı ve çekildi aramızdan insanlar kendilerine yapılmasından holanmadığı şeyi malesef başkasına yapınca ortam böyle tatlızlaşıyo işte bakalım belki boverimizi adı gibi boşwermeye ikna edip topiğimize döndürürz haa ne dersin haydeç ablacım sen büyüksün seni dinler gibime geliyosengözlerimebaksanab

canım beyazım benim gözümde hepiniz değerlisiniz..bende bazan geliyorum yazıyorum arkadaşlar kendi aralarında sohbet ediyorlar benim mesajlarımda gözden kaçmış oluyor..inan ben buna kırılmam.boşwer geldiğinde yazdığı zaman ben son anda fark ettim vede birkaç sayfa ilerlemişti topik sonrada bu tatsız olay oldu ve boşwere cevap yazamadım..inan canım burda çok güzel dostluklar kurduk.zaman zaman bende sadece slm verip çıktığım zamanlar oldu.bazan insan daraldığında hiç yazmak istemiyor. bu kişilikle alakalı. hiç kimse kimseye darılmasın bence bu konuda..dostluklar kolay kazanılmıyor..önemli olan dostlarımızı bir kalemde silmeyelim.Şeniz

ii guselım bendede aynı arkadas war oturuoss balkonda laflıoskaydirigubbakcemile5

baya erkenciymişsin panterim...:roflol:

benimde bu gün iftarda misafirlerim vardı ..çok yogun bir gündü.. toplamda 13 kişiydik kafamçokkarıştıkızlar ben baya yorulduk ama değdi allah kabul etsin inşallah...:Saruboceq:

sabah yatarsam ole olur canikom hadi gecmis ossun nasılsın bakemkaydirigubbakcemile5

Back
X