hayırlı geceler arkadaşlar..herkesin derdi var anladığım kadarıyla..roşum inan bende öyle bişey görseydim komaya girerdim inan..annen içinde çok geçmiş olsun canım...boşwerimde uğramış hoş gelmiş sefalar getirmiş..beyazım sabır çek canım..inşallah yarınki görüşmen hayırlı geçerde bu sıkıntılardan kurtulursun... buluşma ya gelince evet rabbim bir keder vermezse sizlerleyim..ama benim köyden gelişim 1.30 geçer..nerde buluşacağınızı özelden yazarsanız saat 2ye kadar yanınıza gelmeye çalışırım...kaydirigubbakcemile5
bu arada kayınpederim bugün ameliyat olamadı kansız mış 2 ünite kan verdiler..dün adamcağızı boşu boşuna beklettiler..sanki tahlillere baksalardıda dün verselerdi bugünde ameliyat olup kurtulsaydı..neyse vardır bir hayır diyelim...hepiciğiizi öpüyorum canlar...:Saruboceq:
bu arada kayınpederim bugün ameliyat olamadı kansız mış 2 ünite kan verdiler..dün adamcağızı boşu boşuna beklettiler..sanki tahlillere baksalardıda dün verselerdi bugünde ameliyat olup kurtulsaydı..neyse vardır bir hayır diyelim...hepiciğiizi öpüyorum canlar...:Saruboceq: