tesekkur ederım :) ya aslında soyle ben bahcecı umutta yaptırıyordum embrıyolarımı tasıma kararı aldık cunkı cok fazla masraf cıkarttılar bıze esımde sınrledı o yuzdn bu 2. deneme olucak benım :)olmadim ama konu ustlerde kalsin yaziyorum.ins ilk denemede tutar
hadi hayirlisi instesekkur ederım :) ya aslında soyle ben bahcecı umutta yaptırıyordum embrıyolarımı tasıma kararı aldık cunkı cok fazla masraf cıkarttılar bıze esımde sınrledı o yuzdn bu 2. deneme olucak benım :)
aminn aminnn inşallahhhh :):)hadi hayirlisi insogrenmedim daha sakarryayi bahceci nere bilmiyorum. rabbim verecgi zamani bilir bukez olsun ins
benım embrıyolarım hazır ben sadece transfer yaptırıcam oda 3.500 tl dedılerFiyatlar nasil sakaryada adatipta felan
Merhaba bende adatıpta tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorm ocak gibi süreç nasıl doktor nasıl biraz bilgi verirmisin ? Teşekkrlerkızlar merhaba 2020 senesı sakarya adatıpta tüp bebek yaptıran var mı
valla soyle benım emrıyolarım ahzır transfer olucaöm sadece bulent hocaya gıdıcem daha hıc gıtmedık reglı olmayı beklıyorum :)Merhaba bende adatıpta tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorm ocak gibi süreç nasıl doktor nasıl biraz bilgi verirmisin ? Teşekkrler
bu duruma sevındım ınsallah pozitif sonuc alırım ılk denememı bahcecıde yapmıstık negatf sonuclandı bızde oturdugumuz sehırde devam edelım dedık buraya aldık bakalım reglı olayımda hayırlısıylan ınsallah olur siz denedınız mı tup bebekBülent hoca ile tanışmıştım
Rahat edersiniz yanında
Güler yüzlü pozitif bi doktor
hadı bakalım ınsşşah yenı yıla bebegınşe beraber gırersınn :)) ben sakaryadayım ınsalah ıyı haberler olurryılbaşı günü test günüm. Kurtköy adatıpta oldum transfer
İnşallah canımhadı bakalım ınsşşah yenı yıla bebegınşe beraber gırersınn :)) ben sakaryadayım ınsalah ıyı haberler olurr
Bende oldum mart 2021 de ilk tüp bebek başarısız oldukızlar merhaba 2020 senesı sakarya adatıpta tüp bebek yaptıran var mı
canım benimkisi tuttu ama sonra dusuk oldu doktorumdan memnunum cok asırı yardımcı oldu bıze nun dısında histeroskopi ameliyatı oldum 2 3 ay sonra tekrardan transferım olucak ınsallah tekrardan tutarBende oldum mart 2021 de ilk tüp bebek başarısız oldu
Doktornuz kim acaba?canım benimkisi tuttu ama sonra dusuk oldu doktorumdan memnunum cok asırı yardımcı oldu bıze nun dısında histeroskopi ameliyatı oldum 2 3 ay sonra tekrardan transferım olucak ınsallah tekrardan tutar
bülent duran cok menunum ondanDoktornuz kim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?