Tüp Bebek Merkezleri SAKARYA ADATIP TÜP BEBEK 2020

olmadim ama konu ustlerde kalsin yaziyorum. ins ilk denemede tutar

olmadim ama konu ustlerde kalsin yaziyorum. ins ilk denemede tutar
tesekkur ederım :) ya aslında soyle ben bahcecı umutta yaptırıyordum embrıyolarımı tasıma kararı aldık cunkı cok fazla masraf cıkarttılar bıze esımde sınrledı o yuzdn bu 2. deneme olucak benım :)

hadi hayirlisi ins ogrenmedim daha sakarryayi bahceci nere bilmiyorum. rabbim verecgi zamani bilir bukez olsun ins

Merhaba bende adatıpta tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorm ocak gibi süreç nasıl doktor nasıl biraz bilgi verirmisin ? Teşekkrler
valla soyle benım emrıyolarım ahzır transfer olucaöm sadece bulent hocaya gıdıcem daha hıc gıtmedık reglı olmayı beklıyorum :)

Bülent hoca ile tanışmıştım
Rahat edersiniz yanında
Güler yüzlü pozitif bi doktor
bu duruma sevındım ınsallah pozitif sonuc alırım ılk denememı bahcecıde yapmıstık negatf sonuclandı bızde oturdugumuz sehırde devam edelım dedık buraya aldık bakalım reglı olayımda hayırlısıylan ınsallah olur siz denedınız mı tup bebek

Tuttu benimki :) darısı bu yolda emek veren herkese inşallah. Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin

Eklentiler

• 7B8D7CBE-B7E2-488C-8ACE-FC9DB370A583.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 99
Bende oldum mart 2021 de ilk tüp bebek başarısız oldu
canım benimkisi tuttu ama sonra dusuk oldu doktorumdan memnunum cok asırı yardımcı oldu bıze nun dısında histeroskopi ameliyatı oldum 2 3 ay sonra tekrardan transferım olucak ınsallah tekrardan tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…