Sakarya cemaat yurdu !

eesmaaanur

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
28
6
286
İstanbul
Nereye yazım ne yapım bilemedim. o yüzden size sormak istedim. üniversite tercihleri açıklandı ve bana da Sakarya çıktı ama bana cemaat yurdu lazım. orada oturan bilen varsa lütfen yardımcı olsun. İnternette böyle şeyler yazmaz malum. yardımcı olursanız sevinirim.

Nereye yazım ne yapım bilemedim. o yüzden size sormak istedim. üniversite tercihleri açıklandı ve bana da Sakarya çıktı ama bana cemaat yurdu lazım. orada oturan bilen varsa lütfen yardımcı olsun. İnternette böyle şeyler yazmaz malum. yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba :)
Bende bu sene sakaryayı kazandım.
Babamlar bir tanıdık aracılığı ile ilim yayma cemiyetinin kız yurdu ile konuşmuşlar.
Fiyat olarak diğer yurtlara oranla uygun ve yemekte fiyata dahil.
Zaten bilgiğim kadarı ile bir o cemiyetin yurtları var .
Merak ettiğin soru varsa sorabilirsin tüm detaylarını aldım.
Bende daha iyi bir yer bulamazsam orada kalacağım sanırım

ilim yaymanın yurtlarında kalıp çok memnun olanlar duydum bence bi bakın derim. ben kalmadım bilmiyorum ama duyduklarım bu yönde.

ilim yaymanın yurtlarında kalıp çok memnun olanlar duydum bence bi bakın derim. ben kalmadım bilmiyorum ama duyduklarım bu yönde.

sadece akşam 8 den sonra giriş yokmuş , o saat biraz erken geldi. Onun dışında bir sorunu görünmüyor.Çok fazla karışmıyorlarmış kapalı olacaksın , makyaj yapmayacaksın diye. Sadece çok fazla mini ve çok açık askılı giyildiğinde uyarıyorlarmış

Evet bende öyle yaptım zaten ilim yayma cemiyetine kayıt oldum umarım hayırlı olur. teşekkür ederim =) bu arada Sisimores hangi bölümü kazandın ?

Back
X