Tüp Bebek Merkezleri Sakarya Devlet Hastanesi'nde tüp bebek yaptıran var mı acaba?

Hifagul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
22
7
36
28
Sakarya eğitin araştırma hastanesinde tüp bebek yada aşılama alan yaptıranlar oldu mu acaba ben düşünüyorum devlette yaptırmayı bilgi veririseniz sevinirim yada özel hastanede yaptıranlarda yazarsa çok sevinirim

Merhabalar konu açılalı baya olmuş belki de yaptırdınız bilemiyorum ama ben de Sakarya da aşılama yaptıracağım . Özelde Beyhekime gidiyorum ama aşılamayı eğitim araştırmada istiyorum fakat randevu yok . Tüp bebeği istanbulda bir doktora yaptıracağım araştırdım görüştüm. Fakat tüpe geçmeden 1 kez aşolamada şansımı denemek istiyorum .

Merhaba iyi günler. Genel olarak sakarya eğitim araştırma hastanesi tüp bebek ile ilgili pek bilgi yok .Ben orda yaptırdım. Biraz bahsedeyim. Rapor çok kısa sürüyor. Iğneye başlanacağı gün rapor 1 günde hallediliyor. 410 tl yumurta toplama parası aliyorlar. Tabi raporlu ise . 1800 tl de ilaçlar tuttu. Ilaclar kisiden kisiye ve eczaneye göre değişiyor fiyatı. Kontrolleri asistanlar yapıyor. Bilgilendirmeyi hemşireler yapıyor. Yumurta toplama ve transferi hocalar yapıyor.

Ben denedim ama tutmadı evet adetli iken gidince o gün ilk iğnelere başlanıyor.

Hatırladığım evraklari yazayım (hastane gidince zaten size gerekli ilanları söylüyorlar)
3 adet sperm testi
Rahim filmi
Hormon testleri
Hizmet dökümü sgk
Vukuatli nüfus kağıdı
Evlilik.cuzdani fotokopisi
2 adet vesikalık kadın için
Üroloji kaşeli imzali sonuç belgesi
Nüfus cüzdanları fotokopisi aklıma gelenler bunlar
Rapir hemen çıkıyor iğneye başlanacağı gün hemen çıkıyor ilaçları alıyorsunuz

Üzerinden epey zaman geçmiş ama çok merak ediyorum nasıl randevu aldınız. Ben de başvurmak istiyorum amh düşük muhtemelen rapor çıkacak ama asla 1 senedir infertilite için randevu bulamadım .
Rapor nasıl cikiyo acaba şartları neler yardımcı olursanız sevinirim
Siz de sakaeya eğitim araştırma hastanesinde mi tedavi oldunuz ?

Yok ben hiç tüp bebek tedavisi görmedim bir kere sadece çatlatma iğnesi denedim sadece rapor olayını merak ettim o şartlara uymuyormusum zaten

Topik açilali baya olmus ama kizlar durumlariniz nasil.. baslayip sonuc alabildiniz mi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…