sakarya hadi hareketlenin..buluşuyoruzz

kismetsiz kedi

15senedirseviyorum seniii
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2006
3.851
1
316
50
Diğer
sakaryamın hatun kişileriii
bu kaa ara yeter artıkın..hade kaldırın kendinizi..ev buluşması diyorum huuuuu....
panterimde bugün yuvasına dönmüştür sanırsam.hadiyin gari.haydeç ablamızada moral olması sebebiyle kimse kaytarmasın...
26 mart cuma veya 29 mart pazartesi olarak iki tarih size birinden birine karar edinnolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Çalıştığım için malesef gelemiyecem. Sizlere iyi eğlenceler..
Bol bol resim çekilin olurmu

Piştt sakaryamın hatunları,
Tam gününe karar verin bakalımm uygun olursak geliriz.
Bidee nerde toplanılacak ? Ev demişsin ama kimin ev vs..... ?????

aslında cuma bana daha çok uyar pazartesi kursum var bugün astım kursu haftaya asamayabilirim yine de zorlarım neye karar verirseniz
:)

canım pisim öncelikle böyle ince davranışın için teşekkür ederim..cuma günü benim için uygun. ama oğluşumda gelebilir çünkü okula göndermem.pazartesiye gelince ayın 30 ameliyat günüm olabilir dr öyle söylemişti..1 gün önce hastahaneye yatacağıma göre pazartesi yatabilirim..yani kısacası bana uymaz..yeşilgözlüm ve gümüşboncukun haberi varmı...Şeniz

evet buluşmamızın esas hatunu noktayı koymuş.
neymiş ozaman efendim cuma günü buluşuyoruzzzzz.
ablam ne demek oğluşunda kızlarda gelsin başımla beraber..
gümüşe haber işini senden rica etcektim.nilynin tel.vardı onada haber edicem inş.yeşil gözlü ablamada faceden mesaj attım inş.döner.

evvet süper cuma benim içinde uygundur,
önemli olan haydeç ablacııma uymasıydı tabiiki,
bi aksilik olmaz ise profiteroller benden olcek,
bide tuzlu bişe patlatırım sizlereaklinialirimsmile

e hatunlar kimselerden ses çıkmiii..
beyazcım sende öğleden sonaaa izin alıp kaçamazsın acepp?.
bu arada pıntırcıktan haber yok hala..kaybolmasın acep?ohaoldumsmile
ses verin yahu...hade bakkem gelenler el kaldırsınnnolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
üzgünüm hanımlar cuma gelmem mümkün değil helede cuma en yoğun günümüz neyse hayırlısı bende haydeç ablama geçmiş olsun toplantısına katılırım inş. sizlere iyi eğlencelerkaydirigubbakcemile2

slmmm mıleet yettım garı tmm dır cuma gunu bana uygundur bıse sorcammmmm
bırer cesıt yapacakmıyız yıne bırı aydınlatıwersınnnn ayol
operem mucx

canım pisim beyazımında orda olmasını isterdim..gümüşüme ben haber veririm canım...yeşilgözlümde aslında gelirmi blmem çünkü onunda kayınpederi vefat etti.yinede haber verirsek ii olur...ben tuzlu poğoça yaparım canlar..sizler mamaları ayarlayın..

yapıcaz yanı degılmı haydecım bu arada nassın nası oldun de bakem ???????
ben ne yapsam aceppppppp???
kısır ıstıyenler solesın
yoksam baska bıse mı yapem tatlı gıbı yanı ???

yapıcaz yanı degılmı haydecım bu arada nassın nası oldun de bakem ???????
ben ne yapsam aceppppppp???
kısır ıstıyenler solesın
yoksam baska bıse mı yapem tatlı gıbı yanı ???

inşallah panterim yapıcaz... sen bilirsinde kısırıda çok güzel yapıyorsun canım ya..istek benden....kaydirigubbakcemile3sizler bana dopink olacaksınız..Şeniz

kızlar haber alınmıştır gelmeye çalışacam haydeçcim ne amaliyatı olcen ve nerde nezan bana mutlaka bildir geçmiş olsun herkese slm

canım benim boyun fıtıklarım artık rahat durmuyor.1 yıl evvel dr demişti amelyat olman lazım diye.ben o gün bu gün derken salladım.fakat artık kesinlikle olmam lazımmış yoksa hergeçen gün felce doğru gidiyormuşum..yarın tahlile gidicem.pazarteside hastahaneye yatıcam. sanırım salı günüde fıtıklar benden ben fıtıklardan kurtulucam... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…