Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakarya'da oturup hangi dr gidiyorsunuz arkadaşlar ve detaylı ultrasona giren varmı??? varsa nerde ve ne kadartavsiyelerinizi bekliyorum çok kararsız kaldım lütfen yardımmmmm...:)
Ben de Sakarya'ya yeni taşındım.Sakaryalıyım ama İzmitte oturuyordum ve orda çok iyi bir dr um vardı.Burda baya bir bocaladım.Henüz kendime bana uygun bir dr bulamadım.Ada Tıp ta Sadık bey e gittim 2 kez ama içime sinmedi pek.En son da Altınovada Sami Kemik e gittim o daha iyiydi ama yine de tam kararımı vermiş değilim.Detaylı ultrasona da henüz girmedim.
Sen hangi dr a gidiyorsun canım ve memnun musun ?
bende sakarya hendekten cnm dr konusunda çok araştırma yaptım ve çevremde çoğu kişi altınovada şenol beye gidiyordu bende 5 haftalıkken gittim ve hala şenol beye devam ediyorum şuan 21 haftalık olduk prensesimle.. dr bey detaylı ultrason konusunda bişi demedi ama ben girmek istiyorum kızımı görmek istiyorum ...:) o yüzden girenler varsa tecrüelerini paylaşsınlar güzeell hamişler..:)
yaa evet bazı yerlerde fiyatlar çok uçuk gerçekten kadın doğumda ücretsizmiş ama aradım dr. yönlendirmeden dr istemeden yapmıyolarmış ordada kararsız kaldım bende şimdii..
fşyatlar hakkında hiçbir bilgim yok açıkçası canım.benim de yarın doğum evinde randevum var.bakalım dr isticek mi detaylı ultrason
canım nasıl geçti randevu istedimi detaylı ultrason muayneden sonra bilgilendir bizide kime gidiyosun doğum evinde ?
hadi yaa o neymiş ölee nie göstermiyolar bebeğimizi ısrar etseydin bende görücem dieainen özellerde cd resim filan veriyolar bakalım hala araştırma içerisindeyim..
hamileliğimin 7. ayı ben de hep şenol şafak'a gittim. bana hiç vitamin kan hapı falan vermedi.ben artık kansızlıktan baygınlıklar geciriyodum da sağlık ocağında verdiler kan hapı. dün de kontrol vardı ben ve eşime dakikalarca hac ve ümre macerasını anlattı benim sorularıma sıra gelincede sıradaki hasta bekliyo falan dedi bi daha da gitmicem cok fazla kaderci...
Yahu benimde şimdi kafam karıştı bende 22 haftalık gebeyim Sadık Akbıyıklıya gidiyorum .. Çok büyük bir memnuniyetim yok ama bir rahatsızlığımda yoktu .. Yorumları okuyuncaya kadar .. Ne zaman gitsem bebeğime bakıp 1 dk çok güzel deyip gönderdi hep beniben bir sürü şeyi merak ediyorum oysaki ama sakaryada da daha iyi bir doktor duymadım hiç açıkçası :44:
hadi yaa ciddiimisin cnm bende en başından beri ona gidiyorum ama folik asitimi şuanda kan hapımı verdi 2. kutu hatta böyle olumsuz şeyler duyunca şaşırdım pek kendi hayatından bişi anlatmaz gibi görünüyo sanki