Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm fatmus54; nnaptın şenol beye devammı?ben bugun uzun aradan sora gittim tekrar,38.haftadayım zaten.altınovada dogum yapmaya karar verdiğim için gittim oraya. sen napacaksın??
Sami beye bir ay önceden arayıp randevu almanı tavsiye ederim çünkü her gün ameliyatı var ve çok yoğunkızlar baya olmuş konu açılalı ama tecrübelerinizi paylaşın tekrar lütfen eş durumundan Ankaradan Sakaryaya geldim. Hiç Hastane dr araştıramadan altınova da Sevilay bozkurta gitmeye başladım çok memnun değilim. Lütfen hem detaylı ultrason hem de dr önerisi olan varsa paylaşın![]()
canım onu birkaç kişi daha önerdi ama aynı hastanede çalışan ve doğum yapıp ayrılan hemşire arkadaşımla konuşurken kendisininde ona gittiğini fakat sezaryen yapmak için sürekli bi neden ortaya attığını söyledi o da sonrasında sevilay hanıma geçmiş normal yapmak için ve normal doğum yaptı. ilgi alaka önemli ama sezaryene meyillendirmesi düşündürdü beni... Sen ne düşünüyosun doğum hakkında?Sami beye bir ay önceden arayıp randevu almanı tavsiye ederim çünkü her gün ameliyatı var ve çok yoğun
Canım daha dün sami beyle randevum vardı ve bizzat sordum normal doğum yapabilir miyim diye bu hastanede normal doğum yok dediler bize dye söyledik doktora. O da bize doğum listesini açtı ve tek tek gösterdi yanlarına not almış misal eski sezeryan yazıyo yada çatısı dar yazıyo bak burda bitane ilk bebeği olan ve normal doğum yapabilecek biri yazıyo mu öyle bişey olabilir doğumun normali odur zaten kimseyi zorla sezeryan etmiyoruz ki dedi bizzat gösterdi hatta biz dedik ki gece doğum olacak diyelim hastanede siz olmazsanız ne olacak dedik. O zaman da nöbet listesini gösterdi her gece bir kadın doğum doktoru nöbetçi ona denk gelirsen onda başkasına denk gelirsen başkası doğurtacak dedi.canım onu birkaç kişi daha önerdi ama aynı hastanede çalışan ve doğum yapıp ayrılan hemşire arkadaşımla konuşurken kendisininde ona gittiğini fakat sezaryen yapmak için sürekli bi neden ortaya attığını söyledi o da sonrasında sevilay hanıma geçmiş normal yapmak için ve normal doğum yaptı. ilgi alaka önemli ama sezaryene meyillendirmesi düşündürdü beni... Sen ne düşünüyosun doğum hakkında?
Sevilaya gıtmistm ilk,bulantı icin zofran vermişti.aldım okudum ki kemoterapi hastalarına verilen bi ilac,ağır yani.uydurmasyon bi tavrı var hemen bıraktım.şuan dogumevinde musa beye gidiyorum memnunum.detaylı ult. Icin sevgi poliklniği 100liraya bakıyomus aklınızda olsun.canım onu birkaç kişi daha önerdi ama aynı hastanede çalışan ve doğum yapıp ayrılan hemşire arkadaşımla konuşurken kendisininde ona gittiğini fakat sezaryen yapmak için sürekli bi neden ortaya attığını söyledi o da sonrasında sevilay hanıma geçmiş normal yapmak için ve normal doğum yaptı. ilgi alaka önemli ama sezaryene meyillendirmesi düşündürdü beni... Sen ne düşünüyosun doğum hakkında?
sezaryene mi meyilli normal doğumam mı? ilgisinden memnunsuznuz sanırım. bi de doğuma kendisi mi katılıyormuş yoksa nöbetçi dr miBen adatip remzi erene gidiyorum çok.memnunum gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
Mecbur kalmadıkça sezaryen yapan bir doktor değil tamamen bebegin durumuyla alakalı hareket ediyor üstelik çok.güler yüzlü benim 5 yaşındaki kızım bile çok.seviyor doktor amcasini :)sezaryene mi meyilli normal doğumam mı? ilgisinden memnunsuznuz sanırım. bi de doğuma kendisi mi katılıyormuş yoksa nöbetçi dr mi
hemen hemen aynı dönemdeyiz sanırım arada bir hafta var gebeliğimizin.. :) aslında dr çok sıkıntı oldu bize deneyimli ilgili güler yüzlü ve doğal doğumu destekleyen bir dr bulmak ne kadar da zormuş memlekette... doktorunuzu değerlendiricem inşallah bende sizin gibi memnun kalırım.Mecbur kalmadıkça sezaryen yapan bir doktor değil tamamen bebegin durumuyla alakalı hareket ediyor üstelik çok.güler yüzlü benim 5 yaşındaki kızım bile çok.seviyor doktor amcasini :)
Remzi bey tam boyle biri odasından asik suratla çıkma durumu olmuyor geçen sene kaybettiğim bebeğimde tanıştım.kendisiyle o kadar zor zamanlarımda ailemizden biri gibi destek.oldu hep sağolsun :) ilk.kızımda da adatipta sadik.akbiyikli doktorumuzdu ama ayrı yere geçip muayene ücreti artınca isler değişiyor malesefhemen hemen aynı dönemdeyiz sanırım arada bir hafta var gebeliğimizin.. :) aslında dr çok sıkıntı oldu bize deneyimli ilgili güler yüzlü ve doğal doğumu destekleyen bir dr bulmak ne kadar da zormuş memlekette... doktorunuzu değerlendiricem inşallah bende sizin gibi memnun kalırım.
peki hastane prosedürleri nasıl ilerliyor doğumda? genelde buradaki hastanelerde takipli olduğun dr değilde doğumda hastanede o gün kim nöbetçiyse gece vs. nöbetçi dr doğuma giriyormuş. en azından benim gittiğim hastanede ve doğumevinde öyle. sizin dr bu konuda ne söylüyor. kendisi mi katılacak doğumunuza yoksa nöbetçi dr mi :)Remzi bey tam boyle biri odasından asik suratla çıkma durumu olmuyor geçen sene kaybettiğim bebeğimde tanıştım.kendisiyle o kadar zor zamanlarımda ailemizden biri gibi destek.oldu hep sağolsun :) ilk.kızımda da adatipta sadik.akbiyikli doktorumuzdu ama ayrı yere geçip muayene ücreti artınca isler değişiyor malesef
Benim 2. Doğumum olucak ilk mecburi sezaryen olduğu için buda öyle ama bir tanıdığım normal yapacaktı kendisinde bebek dönmeyince kaldı doğumunda remzi bey olacaktı o şekilde konuşmuşlarpeki hastane prosedürleri nasıl ilerliyor doğumda? genelde buradaki hastanelerde takipli olduğun dr değilde doğumda hastanede o gün kim nöbetçiyse gece vs. nöbetçi dr doğuma giriyormuş. en azından benim gittiğim hastanede ve doğumevinde öyle. sizin dr bu konuda ne söylüyor. kendisi mi katılacak doğumunuza yoksa nöbetçi dr mi :)