Sakaryada Kadın Doğumcu

54LazKizi61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
412
119
103
Merhaba Hatunlar benim çooook büyük derdim var kazayla hamile kaldim hap kulanıyordum nasıl oldu anlamadım o_O kızım var 5 yaşında ve oğlum var daha 1.5 yaşında :KK43: çok hazırlıksız yakalandım hala kabullenemedim ama elden bişe gelmiyor :KK42: sakaryalılara sorum olcak hangi kadın doğumcuyu tavsiye edıyorsunuz ve hangi hastaneyi ??:KK36:

Sakarya'da ki arkadaşım Kocaeli'de ki cihan hastanesine gidiyordu. :kahve: Cihan hastanesinden insanlar çok memnun. Benim yengelerim de oraya gidiyor:KK51:

Ben Beyhekimde Orhan Solakoğluna gidiyorum şimdilik çok memnunum. İlgilenmesi güzel. Sen daha sormadan bilgilendiriyor her konuda. Bir arkadaşım da Adatıpta Remzi Erene gidiyor o da çok memnun bi araştır istersen.

Ben Beyhekimde Orhan Solakoğluna gidiyorum şimdilik çok memnunum. İlgilenmesi güzel. Sen daha sormadan bilgilendiriyor her konuda. Bir arkadaşım da Adatıpta Remzi Erene gidiyor o da çok memnun bi araştır istersen.
Beyhekim hastanesi cok para göz yani insani olmadik yere korkutup tahlilleri tekrar tekrar yaptirtiyor kizimda gitmistim detayli ultrasona girdim yok kafsi kücük yok sakat felan dendi tekrar girceksin felan dediler yaptiklari ölcümleride vermediler normalde verceklerdi baska doktora gösteririm diye herhalde sonra ben yurtdisina ciktim orda dogum yapcaktim doktora gittim dediki evet kafasi kücük ama bebegin kendide kücük hic bi annormalli yok :sinirli:

Back
X