Sakaryada Tüp Bebek - Aşılama

yazmakzorhanim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2025
14
1
1
32
Sakaryada tüp bebek yada aşılama yaptıranlar fiyat ve doktor bilgisi verebilir misiniz?
1 yıllık evliyim ama istiyoruz 1 yıldır.
Pkos var başka sorun görünmüyor şimdilik. Aşılama önceliğimiz daha uygun olacağını düşündüğümüz için.
Yakın zamanda yaptıranlar süreç içinde olanlar beni de bilgilendirirse sevinirim.
Çevre illerin fiyat bilgisi de olur.

Bende de pcos var, çatlatma iğnesi kullandınız mı hiç?

Merhaba hangi hastanede yaptırcaksınız ben adatıpta yaptırmayı düşünüyorum bülent hocanın yanında

Seah ta bende tedaviye başladım rahim filmi çektiricem bana tüp bebek dendi.Rahim filmi ile netleşicek tedavi planım.

Merhaba hangi hastanede yaptırcaksınız ben adatıpta yaptırmayı düşünüyorum bülent hocanın yanında
Adatıpta ne kadar dediler tüp bebek için. Sedat umura gitmeyi düşündüm ama aşılama için sadece aşılama işlemi ücreti 15 dedi. 50 yi bulacak o zaman çok çok fazla. Pkos ve %15 şans için.

Adatıpta ne kadar dediler tüp bebek için. Sedat umura gitmeyi düşündüm ama aşılama için sadece aşılama işlemi ücreti 15 dedi. 50 yi bulacak o zaman çok çok fazla. Pkos ve %15 şans için.
Merhaba ben de adatıpta bülent hoca için sordum 35 bin dediler her sey içinde mi bilmiorum onu ya

Merhaba hanımlar ben 2021 yılında adatıpta Bülent hocaya tüp bebek için gittim. 5. Gün 4aa 5 embriyo oluştu 1 i taze transfer yapıldı ( taze transfer : yumurtanın toplanıp embriyo oluştuğu ay bekelemeden hemen transfer ) tutmadı 2 ay sonra 2 tane dondurulmuş koyuldu 1 tanesi tuttu oğlum 3 yaşında geçtiğimiz ağustos ayında kalan 2 embriyo transferi yapıldı 2. Çocuk için tutmadı şuan tüp bebek 90 bin ama ilaçlar dondurma ücretleri dahil değil ben tekrar adatıpta yapmayı düşünmüyorum özellikle Bülent hocada sorarsan anlatıyor sormasan seninle hiç muhatap olmuyor bahçecide Aralık ayı gibi başlayacağım fiyat farkı çok bahçecide 130 bine yapılıyor ama bence derin denizde boğulmak en iyisi diye düşünüyorum zor bir süreç çok defa yıpranmaya gerek yok iyi bir klinik iyi bir doktor diye düşünüyorum ama Sakarya’da tekrar yaptırırsan kesinlikle Arif Serhan cevrioğluna yaptırırım bu doktor özel klinikte ama tüp bebeği adatıpta yapıyor. Başarısı çok olan bir doktor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…