- 2 Eylül 2025
- 14
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi yazmakzorhanim
-
Bende de pcos var, çatlatma iğnesi kullandınız mı hiç?Sakaryada tüp bebek yada aşılama yaptıranlar fiyat ve doktor bilgisi verebilir misiniz?
1 yıllık evliyim ama istiyoruz 1 yıldır.
Pkos var başka sorun görünmüyor şimdilik. Aşılama önceliğimiz daha uygun olacağını düşündüğümüz için.
Yakın zamanda yaptıranlar süreç içinde olanlar beni de bilgilendirirse sevinirim.
Çevre illerin fiyat bilgisi de olur.
Hayır. Amh sonucum bugün çıktı yarın gideceğim doktora beyaz dosya açılacak sanırım. Amh 5.18 di ekim ayında şimdi 9.89Bende de pcos var, çatlatma iğnesi kullandınız mı hiç?
Ümitsizliğe kapılma lütfen, doktorun uygun tedaviyi uygulayacaktır benceHayır. Amh sonucum bugün çıktı yarın gideceğim doktora beyaz dosya açılacak sanırım. Amh 5.18 di ekim ayında şimdi 9.89
İnşallah canım benim. Çok yorucu bir süreç Allah hepimize en yakın zamanda hayırlısıyla hayatımıza huzur getirecek evlat nasip etsin.Ümitsizliğe kapılma lütfen, doktorun uygun tedaviyi uygulayacaktır bence
Merhaba hangi hastanede yaptırcaksınız ben adatıpta yaptırmayı düşünüyorum bülent hocanın yanındaSakaryada tüp bebek yada aşılama yaptıranlar fiyat ve doktor bilgisi verebilir misiniz?
1 yıllık evliyim ama istiyoruz 1 yıldır.
Pkos var başka sorun görünmüyor şimdilik. Aşılama önceliğimiz daha uygun olacağını düşündüğümüz için.
Yakın zamanda yaptıranlar süreç içinde olanlar beni de bilgilendirirse sevinirim.
Çevre illerin fiyat bilgisi de olur.
Adatıpta ne kadar dediler tüp bebek için. Sedat umura gitmeyi düşündüm ama aşılama için sadece aşılama işlemi ücreti 15 dedi. 50 yi bulacak o zaman çok çok fazla. Pkos ve %15 şans için.Merhaba hangi hastanede yaptırcaksınız ben adatıpta yaptırmayı düşünüyorum bülent hocanın yanında
Aşılama yaptırdınız mı öncesindeSeah ta bende tedaviye başladım rahim filmi çektiricem bana tüp bebek dendi.Rahim filmi ile netleşicek tedavi planım.
Merhaba ben de ptesi erdal çil hocaya randevu aldım rahim filmi için acaba cektiriyor mu yaSeah ta bende tedaviye başladım rahim filmi çektiricem bana tüp bebek dendi.Rahim filmi ile netleşicek tedavi planım.
Merhaba ben de adatıpta bülent hoca için sordum 35 bin dediler her sey içinde mi bilmiorum onu yaAdatıpta ne kadar dediler tüp bebek için. Sedat umura gitmeyi düşündüm ama aşılama için sadece aşılama işlemi ücreti 15 dedi. 50 yi bulacak o zaman çok çok fazla. Pkos ve %15 şans için.
İlaçları kendimiz aldığımız için hariçtir sanırım.Merhaba ben de adatıpta bülent hoca için sordum 35 bin dediler her sey içinde mi bilmiorum onu ya
Siz naptınız yaptınız mı aşılama felanİlaçları kendimiz aldığımız için hariçtir sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?