Hatta ayrildiktan sonra iste bu göz olayini anlatirken bulustugumuzda, bi ara gelecekten bahsettim ona her zaman yaninda olmak istedigimi oda benimle birlikte konustu evlilikten falan baya hosuna gitti yani. Ama dün telefonda o zaman neden gelecekten bahsettin deyince ona sen baslattin dedi. Bende ama sende konuyu devam ettirdin dedim. Sustu bisey demedi. Cözemiyorum onuYok iletisimi kesme. Karsilik beklemeden yaz ama. Mesela nasilsin iyi misin diye sorma da, kendini cok guzel ifade edecegin bi yazi yaz, onu ne cok sevdigini vs. Aciklama yapip durma, gecmisten degil gelecekten bahset onunla kurmak istedigin. Sonra ara sira yine yaz, mesela su sarkiyi dinliyodum aklima geldin umarim iyisindir kendine iyi bak falan. Cevap beklemeden yaz yani. Belki bi hediye yollarsin ufak. Yani bunaltma ama kendini unutturma. Zamanla asarsiniz bunu. Onu anlamaya calis cok ciddi bi travma bu onun icin, aslinda psikolojik destek almasi lazim bu kadar kafaya takiyosa boyut buyuk
Sen beni dinle biraz rahat birak ara sira kendini hatirlat bikac aya cozulur bu is. Oyle her gun yoklama yani bi hafta on gun on bes gun vsHatta ayrildiktan sonra iste bu göz olayini anlatirken bulustugumuzda, bi ara gelecekten bahsettim ona her zaman yaninda olmak istedigimi oda benimle birlikte konustu evlilikten falan baya hosuna gitti yani. Ama dün telefonda o zaman neden gelecekten bahsettin deyince ona sen baslattin dedi. Bende ama sende konuyu devam ettirdin dedim. Sustu bisey demedi. Cözemiyorum onusürekli sevdigimi söylüyorum ama hic tinlamiyor
Insallah cözülür cok zor benim icin öyle bekliyorum ondan bir cevap ama seviyorummu dicek yoksa sevmiyorum muSen beni dinle biraz rahat birak ara sira kendini hatirlat bikac aya cozulur bu is. Oyle her gun yoklama yani bi hafta on gun on bes gun vs
Cok sabirsizsin sen enerjini baska seylere ver surekli bu konuya takilirsan olmazInsallah cözülür cok zor benim icin öyle bekliyorum ondan bir cevap ama seviyorummu dicek yoksa sevmiyorum mu
Beklemekten baska carem yok ki maalesefKonu başlığına bakinca aklima ilk gelen gerçek anlami oldu sayacaktim bir sürü
Sakat misin lafini biz kafadan sakatlik mi var seklinde de kullaniriz yani salak aptal turevi gibi birsey ki bence normal.
Esinde tramva olmus bu durum ve ben sogumanin kalıcı olduğunu sanmıyorum
Anlayis ve sabırla bir süre beklemelisin
Cok sabirsizim hemde öyle böyle degil. Bana kalsa hemen bi cevap versin dayanamiyorumCok sabirsizsin sen enerjini baska seylere ver surekli bu konuya takilirsan olmaz
HaklisinizSevgililerde konuştuğuna dikkat etmeli daha şimdiden sakatmısın,aptalmısın hiç ağza alınmaması gerek saygı bitti mi sevgide biter gençlerimiz bunu idrak edemiyor
Hemen cevap istersen bitti der, sen zamanla kazanmaya bakacaksin. Ama sabir lazimCok sabirsizim hemde öyle böyle degil. Bana kalsa hemen bi cevap versin dayanamiyorum
En büyük korkumda tamamen bitti demesi, sanirim dedigin gibi yapmaliyim ara sira kendimi hatirlatmaliyim ve de sabretmeliyim zor olsada ...Hemen cevap istersen bitti der, sen zamanla kazanmaya bakacaksin. Ama sabir lazim
Kizlar hepimizin agzindan cikmazmi aptalmisin salakmisin kizinca birseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?