Sakat misin diye sorunca ayrildi?

Hatta ayrildiktan sonra iste bu göz olayini anlatirken bulustugumuzda, bi ara gelecekten bahsettim ona her zaman yaninda olmak istedigimi oda benimle birlikte konustu evlilikten falan baya hosuna gitti yani. Ama dün telefonda o zaman neden gelecekten bahsettin deyince ona sen baslattin dedi. Bende ama sende konuyu devam ettirdin dedim. Sustu bisey demedi. Cözemiyorum onu sürekli sevdigimi söylüyorum ama hic tinlamiyor

Sen beni dinle biraz rahat birak ara sira kendini hatirlat bikac aya cozulur bu is. Oyle her gun yoklama yani bi hafta on gun on bes gun vs

Konu başlığına bakinca aklima ilk gelen gerçek anlami oldu sayacaktim bir sürü
Sakat misin lafini biz kafadan sakatlik mi var seklinde de kullaniriz yani salak aptal turevi gibi birsey ki bence normal.
Esinde tramva olmus bu durum ve ben sogumanin kalıcı olduğunu sanmıyorum
Anlayis ve sabırla bir süre beklemelisin

Beklemekten baska carem yok ki maalesef

Sevgililerde konuştuğuna dikkat etmeli daha şimdiden sakatmısın,aptalmısın hiç ağza alınmaması gerek saygı bitti mi sevgide biter gençlerimiz bunu idrak edemiyor

Sevgililerde konuştuğuna dikkat etmeli daha şimdiden sakatmısın,aptalmısın hiç ağza alınmaması gerek saygı bitti mi sevgide biter gençlerimiz bunu idrak edemiyor
Haklisiniz
Kötü anlamda dememistim cikti iste agzimdan bir kere...

Bende bu kelimeyi kullanirim, kafan basmadi mi ya manasinda. Sakatmisin sen ya diye ama boyle alinani gormedim. Senin soylemin cok farkli ama o kendisinde fiziken bi sakatlik oldugu icin ona dem vurmus. Ayrilmasi sacma. Sirf bu yuzden ozellikle de.

Bosver tek kelimede seni birakiyorsa zaten sana gonul bagi yok demektir. Bosuna ustune dusme. Ne hali varsa gorsun. Pisman olur zamanla. Is isten gecer o da ayri.

Erkek arkadaşın normal değil galiba. Aşırı abartmış. Ya da ayrılmak istiyordu da bahanesi olmuş. Biliyoruz çocuklar acımasızdır, illa dediği gibi alay edilmiştir de... Bu ne kadar büyük bir travma olabilir ki, yıllar sonra sevgilin sıradan bir lafına bunu hatırlayıp ayrılsın... Kızar, uyarır, alınır da, ilişkiye ara filan abartı. Yok daha neler. Bir de kaç kere özür dilemişsin, tık yok.
Bence isabet olsun, sen de bitir bu işi. Böyle biriyle bugün ayrılmasanız yarın ayrılırsınız zaten. Yarın da başka açığını bulur, hadiii bana zaman ver, uzak dur der yine. İnsanı yıpratır böylesi.

Ben sakat değilim
Ama sevgilim bana "kafan basmıyor mu" anlamında sakat mısın dese kırılırım, kabul edemem.
Aptal mısın, anlamıyor musun, kafan basmıyor mu. Bunlar hakarettir bana göre. Aşağılamadır.

Ben de olsam görüşmey keserim.

Bence gözüyle de ilgisi yok. Değer verilen kimseye kadan basmıyor mu denmez.

En azından ben bizim ailemizde kimsenin birbirine böyle şeyler dediğini duymadım. O yüzden garip geliyor bana.

Aile içinde saygı olmalı.
Aptal mısın demek saygısızlık.

Kizlar hepimizin agzindan cikmazmi aptalmisin salakmisin kizinca birseye.

Çıkar da nasıl çıkar
Mesela trafikte hiç tanımadığım adama söylerim kendi arabamın içinden.

Ama "değer" verdiğim insanlara çıkmaz.
Çünkü bu onu değersiz hissettirir ki zaten sevgilinizin böyle bir hassasiyeti var gözünden dolayı.
2 küçük kızım var, onlara bile demem aptal veya salak diye. Ailemden, arkadaşlarımdan, sevdiklerimden hiç kimseye demem.

Siz de demeyin. Güzel bir şey değil. İlişkileri zedeler. Zaten de yaşamışsınız.

Ben de ayrilirdım, demek ki takıntısı var olabilir..hiç ummadığım kişiden duyarSam birdaha güvenme yada eskisi gibi sıcak olamam..ne malum ileri de beterini duymacağı ?

Seni çok iyi anlıyorum,o kelime salakmısın anlayan , ama onun gözünün birinde behinderung olduğu için ve , belliki bu durum onun en canını üzen konu olduğunu gösteriyor, onun için fazlaca alınmış açıklamanı yapmışsın üzerine gitme hayatı boyunca daha çok kez duyacağı bir kelimenin faturasını sana çıkartmış bence çok yersiz vede gereksiz bir takıntı erkek arkadaşının tavrı psikoloji Dr git desende daha beter küser şimdi bırak kendine gelsin .....

Sevgiliniz gözünü kompleks yapmış, ya sizden soğumak ayrılmak için bahane arıyordu yada aşırı derecede kompleksli. Bence her türlü abartmış ama sizinde hangi kelime olursa olsun kullanmanız hoş değil...

nasıl çıkıyor o kelimeler normal olarak .. salakmısın aptalmısın gibi kullandım demeniz bile yanlış..
kafan basmıyor mu anlamında kullnacaksanız anlamıyormusun denir.. salak aptal sakat bunlar sevgiliye eşe söylenmez..
bu kelimeleri dilinize pelesenk etmeyin yahu..

sizin sevgiliniz özel durumundan ötürü alınganlık göstermiş belki ama yinede öyle bir durumu olmasa bile hakaret etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…