sakin biri olmak istiyorum

Selamerhabay19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
99
25
3
28
eski sevgilim le surekli kavga ettıgımız için ayrıldık aradan baya zaman gecti .
dün oyle bi konustuk sorun sende dedi kavgaya meyillisin filan dedi .
en yakın arkadasım ve kuzenım de cocugu savundu sen cok sorun cıkarıyosun dedi
ben nasıl sakin biri olabılırım ?
kıskanclıgım yuzunden aklımda hep acabalar vardı buda hep kavga ortamı yaratıyodu .
kıskanc da olmak ıstemıyorum artık
ne yapmayalım

kıskandığın şeyler nedir?
sorunun derinine inip çözmen gerekiyor.
karşı taraf güven vermediği için mi kıskanıyorsun?
kendini yetersiz gördüğün için mi?

Aynı sorundan muzdariptim. Aksi ve huysuz biri olarak eski nişanlımı kaybettim. Baktım olmayacak kendim başa çıkamadım ve psikolog ile görüştüm. Düzenli terapi ile neye öfkelendiğimi öfke ile nasıl başa çıkabileceğimi öğrendim. He uygulayabildim mi bilemiyorum ama eski ben ile fark olduğu kesin. eğer hayatınızın her alanında bu durum varsa ve size sevdiklerinizi kaybettiriyorsa bence harekete geçmelisiniz.

güvensizliğin kendine mi ona mı,emin olduktan sonra sorunu çözersin.

kıskandığın şeyler nedir?
sorunun derinine inip çözmen gerekiyor.
karşı taraf güven vermediği için mi kıskanıyorsun?
kendini yetersiz gördüğün için mi?

eskı sevgılım benım liseden sınıfım arkadasımdı pek de ovulcek bı gecmısı yok yanı 2 3 gunluk ılışkıler hep .
degıstıgını ıdda edıyodu suan 22 yasında . o zamanlar hep aklımda kalmış 1. guvensızlık burdan gelıyo.
2. olarak da cevresı hala kız dolu ona gore bu normal bişeydi . 3 kişi de sorun sende diyince kendım den suhpe ettim.
onlara gore ben kıskanc abartan biriyim .

arkadasım ve kuzenıme gore arkadas olarak ıyımısım ama ıkılı ılışkıler de sorun sende diyorlar

Kız çevresi çoksa ve mesafeli değilse sen haklısın kıskanmakla.
Şunu tavsiye edebilirim, kıskanınca ve sinirlendiğinizde o an konuşmayın uzak durun düşünün bu durumu uzatırsanız durumun daha da kötüleşeceğini.
Kendinizi frenlemeye çalışın fevri davranmayın.

suan arkadaslık evresine geri donduk ben kendısını sevıyorum ama o benım bu ani ruh degışıklıklerımı sevmiyo

şşşt şşt sakin ol sinirlerine hakim ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…