- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Selamerhabay19
-
Bence benim yorumum daha bile açıklayıcıhe daha ne olsun değil mi
yardım ıstedık nıye uzatıyosunuz bu kadar .Bence benim yorumum daha bile açıklayıcı
sezen aksunun o şarkı sözleri cuk oturdu bu konuyaBence benim yorumum daha bile açıklayıcı
Evet diyorum :)) Ama o an karşımdakinin canını yakmak istiyorum laflarımla.. ama 3 saat sonra hiç bir şeyim kalmıyor bu sefer gelsin vicdan azabıısonra dusununce ben ne yaptım dıyomusun ben dıyorum pişman oluyorum
Çok asabisin diyenler haklıymışyardım ıstedık nıye uzatıyosunuz bu kadar .
yanlış sezen aksu,o doğukan manço sonradan remixlemiş sözler sezene aitdogukan manço
Çok asabisin diyenler haklıymış
Konu yetersiz diyorum, kıskanç ve sinirliyim demişsin bu kadar
Kim senin neyi kıskandığını haklı mısın değil misin bilmeden nasıl yardım edebilir
yanlış sezen aksu,o doğukan manço sonradan remixlemiş sözler sezene ait
O zaman eski sevgilinin yerinde olsam sana selam bile vermezdimuçak sınegi bıle kıskanıyorum oyle anla
O zaman eski sevgilinin yerinde olsam sana selam bile vermezdim
olur yalnız sen sakince tartışmaktan pek anlamıyorsun milleti durduk yere haşlıyorsun ama dikkat et kendin haşlanmaoturduk burda kım bestelemiş soylemiş onu tartışalım ne dersınız
yardım ıstedık nıye uzatıyosunuz bu kadar .
olur yalnız sen sakince tartışmaktan pek anlamıyorsun milleti durduk yere haşlıyorsun ama dikkat et kendin haşlanma
Su cevabını okuyunca çevrendeki insanlara hak verdim.
Evet diyorum :)) Ama o an karşımdakinin canını yakmak istiyorum
aynen oylee
Ben de senin gibiydim. Hemen kavgaya meyilliydim. Sonra düşundüm ki çok yıpranıyorum. Eşim de tam aksine çok sakin biri. Bana da eşim söylerdi. Düşünmeden 1 saniye dahi olsa düsünmeden konuşmamaya karar verdim. Çok sinirleneceģim bir şey olursa 5 e kadar saymaya karar verdim. Gülerek cevap vermeye karar verdim. Bunları yaparsan gerçekten faydasıni görürsün. Ben gördüm. Şimdi daha sakin bir insanım.eski sevgilim le surekli kavga ettıgımız için ayrıldık aradan baya zaman gecti .
dün oyle bi konustuk sorun sende dedi kavgaya meyillisin filan dedi .
en yakın arkadasım ve kuzenım de cocugu savundu sen cok sorun cıkarıyosun dedi
ben nasıl sakin biri olabılırım ?
kıskanclıgım yuzunden aklımda hep acabalar vardı buda hep kavga ortamı yaratıyodu .
kıskanc da olmak ıstemıyorum artık
ne yapmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?