Sakin kalmalıyım

cokmuzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
1.202
2.527
83
Kısaca anlatayım . Kardeşimin eşi , sinir krizi geçirip , annemi dövmüş . Annem 70 yaşında . Hayır annem de az değil , eminim çenesini tutamamıştır bazen bende çok zorlanıyorum lafının ayarı yok ama bu kadarı da fazla değil mi sonuçta o benim annem…! Bana yıllarca eziyet etti erkek kardeşimi kayırdı her fırsatta beni itti rezil etti ama yine de çok üzüldüm .. şimdi kardeşim duymamı istemiyor ama ben öğrendim, gelinimiz zaten çok aklı başında bir tip değil , üç erkek çocuğum var beni n..h boşarsın diyor ama dövmesine tepkisiz de kalamıyorum ama annem de sen bu olayı asla bilmiyorsun susacaksın diyor …. Bi akıl verseniz. Bu arada boşanma muhabbetindeler şu an .. çocukları var boşanmalarını da istemiyorum orası da ayrı bir muamma ama düzeltmeleri de zor gibi görünüyor….

Son düzenleme:
Dövmek nedir ya?! Huysuz ve geçimsizse kardeşinizin eşi görüşmesin annenizle. Zorla mı görüştürüyorlar? Kardeşinizde biliyordur annenizin huyunu. Neden müdahale etmiyor? Ne olursa olsun koca kadın dövülmez. Yaşlı insanlar bir zaman sonra bebek gibi oluyorlar, huysuzlaşıp gerçeklikten, mantıktan uzaklaşıyorlar. Sizin anneniz üstüne bir de huysuzmuş. Bu huyunu bilen ona göre davransın. Ortalığı ayağa kaldırırdım. O geline de, kardeşime de hesap sorar gerekirse darp raporu alırdım. Sevmeyen görüşmez, evine gitmez, evine gelmesini önler. Ama dövemez!!

Kısaca anlatayım . Kardeşimin eşi , sinir krizi geçirip , annemi dövmüş . Annem 70 yaşında . Hayır annem de az değil , eminim çenesini tutamamıştır bazen bende çok zorlanıyorum lafının ayarı yok ama bu kadarı da fazla değil mi sonuçta o benim annem…! Bana yıllarca eziyet etti erkek kardeşimi kayırdı her fırsatta beni itti rezil etti ama yine de çok üzüldüm .. şimdi kardeşim duymamı istemiyor ama ben öğrendim, gelinimiz zaten çok aklı başında bir tip değil ama tepkisiz de kalamıyorum ama annem de sen bu olayı asla bilmiyorsun susacaksın diyor …. Bi akıl verseniz. Bu arada boşanma muhabbetindeler şu an .. çocukları var boşanmalarını da istemiyorum orası da ayrı bir muamma ama düzeltmeleri de zor gibi görünüyor….
70 yaşında kadın ne olursa olsun şiddet uygulanmaz. Ama anneniz size ısrarla sus diyorsa buna rağmen, bilin ki esaslı bir halt yedi. Siz bilin istemiyor. Ondan sizin çenenizi tutuyor.

Bir kere her ne olursa şiddete aşırı karşıyım.Benim anlamadığım bu kv ler neden bu denli kışkırtma içindeler. Kaliteli insan kendine yüz verilmiyorsa çeker kendini yahu.Surekli sürekli olayların içinde olmamalı.Bosanirlarsa da kendileri bilir.Siz de yorum yapmayın bence ama annenize artık kendisini uzak tutmasını söyleyin.

Anneniz kardeşiniz ile beraber mi yaşıyor?

Dövmek nedir ya?! Huysuz ve geçimsizse kardeşinizin eşi görüşmesin annenizle. Zorla mı görüştürüyorlar? Kardeşinizde biliyordur annenizin huyunu. Neden müdahale etmiyor? Ne olursa olsun koca kadın dövülmez. Yaşlı insanlar bir zaman sonra bebek gibi oluyorlar, huysuzlaşıp gerçeklikten, mantıktan uzaklaşıyorlar. Sizin anneniz üstüne bir de huysuzmuş. Bu huyunu bilen ona göre davransın. Ortalığı ayağa kaldırırdım. O geline de, kardeşime de hesap sorar gerekirse darp raporu alırdım. Sevmeyen görüşmez, evine gitmez, evine gelmesini önler. Ama dövemez!!
Huysuz zaten . Annem için asla iyi demiyorum ben geçinemiyorum elin kızı nasıl geçinsin ama hem anlatıyor hemde asla bilmiyor gibi davranacaksın diyor . Kardeşim de nedense benim duymamı istemiyor kaç defa sordum anlatmıyor asla

70 yaşında kadın ne olursa olsun şiddet uygulanmaz. Ama anneniz size ısrarla sus diyorsa buna rağmen, bilin ki esaslı bir halt yedi. Siz bilin istemiyor. Ondan sizin çenenizi tutuyor.
hayır iş daha da büyür diye korkuyor
Ben kıza çemkiririm bende mahkemeye düşerim diye korkuyordur. Ama evet halt ta yemiştir annemi savunmuyorum zaten asla dedim ya ben geçinemiyorum o nasıl geçinsin. Annem bi kere erkek evlat manyağı ve kadın dusöanı bir kadın

Huysuz zaten . Annem için asla iyi demiyorum ben geçinemiyorum elin kızı nasıl geçinsin ama hem anlatıyor hemde asla bilmiyor gibi davranacaksın diyor . Kardeşim de nedense benim duymamı istemiyor kaç defa sordum anlatmıyor asla
Anneniz neden susmanızı istiyor? Kardeşiniz neden duymanızı istemiyor? Belli ki büyük bir olay dönmüş, anneniz denmeyecek bir şey demiş açığa çıkmasından çekiniyor.

• Beğen
Reactions: Cac
Anneniz neden susmanızı istiyor? Kardeşiniz neden duymanızı istemiyor? Belli ki büyük bir olay dönmüş, anneniz denmeyecek bir şey demiş açığa çıkmasından çekiniyor.
Olay zaten büyüyeceği kadar büyümüş tutanak tutulmuş vs vs ama kardeşimin neden duymamı istemediğini bende anlamadım .

70 yasinda kadini nasil dovmus? Itmis kakmis da dovmus mu diyorsunuz yoksa gercekten mi dovmus?

Sok oldum bir kayinvalide gelin iliskisi nasil bu noktaya gelebilir?
Evet eline neresi geldiyse işte ite kaka dövmüş gözlüğünü falan kırmıs o bağrış çağrışa komşular gelmiş falan işte

hayır iş daha da büyür diye korkuyor
Ben kıza çemkiririm bende mahkemeye düşerim diye korkuyordur. Ama evet halt ta yemiştir annemi savunmuyorum zaten asla dedim ya ben geçinemiyorum o nasıl geçinsin. Annem bi kere erkek evlat manyağı ve kadın dusöanı bir kadın
Annenizin size pek acıyacağını sanmıyorum o konuda. Masum olsaydı sizi öne sürmekten geri durmazdı. Oğluşu değilsiniz sonuçta.

Bu kadar problemli insanlar neden ısrarla bir araya gelir hiç anlamıyorum. Ne olursa olsun şiddetin savunulur yanı yok. Hele de eşinin annesine karşı. Siz annenizden "annem de az değil" diye söz ederseniz, afedersiniz ama elin kızı da dövmeye kalkar hatta maalesef ki eyleme de geçmiş.

Back
X