- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.002
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısaca anlatayım . Kardeşimin eşi , sinir krizi geçirip , annemi dövmüş . Annem 70 yaşında . Hayır annem de az değil , eminim çenesini tutamamıştır bazen bende çok zorlanıyorum lafının ayarı yok ama bu kadarı da fazla değil mi sonuçta o benim annem…! Bana yıllarca eziyet etti erkek kardeşimi kayırdı her fırsatta beni itti rezil etti ama yine de çok üzüldüm .. şimdi kardeşim duymamı istemiyor ama ben öğrendim, gelinimiz zaten çok aklı başında bir tip değil , üç erkek çocuğum var beni n..h boşarsın diyor ama dövmesine tepkisiz de kalamıyorum ama annem de sen bu olayı asla bilmiyorsun susacaksın diyor …. Bi akıl verseniz. Bu arada boşanma muhabbetindeler şu an .. çocukları var boşanmalarını da istemiyorum orası da ayrı bir muamma ama düzeltmeleri de zor gibi görünüyor….
Evet eline neresi geldiyse işte ite kaka dövmüş gözlüğünü falan kırmıs o bağrış çağrışa komşular gelmiş falan işte
Durmaz. Siz sakin kalın ama. Yakında çıkar kokusu zaten. Şimdi ters bir şey yaparsanız durduk yere suçlu çıkarsınız. Zaten hep yaptıkları şey, hiç zorlanmazlar bu konuda.Haklısınız , ama değerli oğluşundan biraz uzak dursaydı keşke .
Kısaca anlatayım . Kardeşimin eşi , sinir krizi geçirip , annemi dövmüş . Annem 70 yaşında . Hayır annem de az değil , eminim çenesini tutamamıştır bazen bende çok zorlanıyorum lafının ayarı yok ama bu kadarı da fazla değil mi sonuçta o benim annem…! Bana yıllarca eziyet etti erkek kardeşimi kayırdı her fırsatta beni itti rezil etti ama yine de çok üzüldüm .. şimdi kardeşim duymamı istemiyor ama ben öğrendim, gelinimiz zaten çok aklı başında bir tip değil , üç erkek çocuğum var beni n..h boşarsın diyor ama dövmesine tepkisiz de kalamıyorum ama annem de sen bu olayı asla bilmiyorsun susacaksın diyor …. Bi akıl verseniz. Bu arada boşanma muhabbetindeler şu an .. çocukları var boşanmalarını da istemiyorum orası da ayrı bir muamma ama düzeltmeleri de zor gibi görünüyor….
Zaten bakmıyor . Annem ziyarete gitmiş kardeşim evde değilmiş bi sebepten tartışmışlar sonrası böyle işte . Ama daha önce de sorunları vardı yani ben annemi uyarmıştım uzak dur dşyeRezalet! Tek kelimeyle rezillik. Yaşlı kadini dövmek de ne oluyor ? Bakamıyorlarsa huzur evine versinler kadına orda daha iyi bakılır. Dövülmesinden iyidir.
Boşayacam diyor ozetleAy çok kötü ya.
Terbiyesiz kadın.
Ne olursa olsun ya 70 yaşındaki kadına şiddet uygulanır mı .
Ben senin yerinde olsam o gelini evire çevire döverim valla .
Kardeşin ne diyor bu işe acaba.
Anasını dövmüşler
Ne donu ya?Boşayacam diyor ozetle
Gelin hamım da donuna kadar almadan bırakmam diyor
Ne desem bilemedim.Kısaca anlatayım . Kardeşimin eşi , sinir krizi geçirip , annemi dövmüş . Annem 70 yaşında . Hayır annem de az değil , eminim çenesini tutamamıştır bazen bende çok zorlanıyorum lafının ayarı yok ama bu kadarı da fazla değil mi sonuçta o benim annem…! Bana yıllarca eziyet etti erkek kardeşimi kayırdı her fırsatta beni itti rezil etti ama yine de çok üzüldüm .. şimdi kardeşim duymamı istemiyor ama ben öğrendim, gelinimiz zaten çok aklı başında bir tip değil , üç erkek çocuğum var beni n..h boşarsın diyor ama dövmesine tepkisiz de kalamıyorum ama annem de sen bu olayı asla bilmiyorsun susacaksın diyor …. Bi akıl verseniz. Bu arada boşanma muhabbetindeler şu an .. çocukları var boşanmalarını da istemiyorum orası da ayrı bir muamma ama düzeltmeleri de zor gibi görünüyor….
Boşasın .Boşayacam diyor ozetle
Gelin hamım da donuna kadar almadan bırakmam diyor
E yuh artık. Ne manyaklar var. Madem öyle diyo anneniz aman karışmayın yani ne yaparlarsa yapsınlar.Kısaca anlatayım . Kardeşimin eşi , sinir krizi geçirip , annemi dövmüş . Annem 70 yaşında . Hayır annem de az değil , eminim çenesini tutamamıştır bazen bende çok zorlanıyorum lafının ayarı yok ama bu kadarı da fazla değil mi sonuçta o benim annem…! Bana yıllarca eziyet etti erkek kardeşimi kayırdı her fırsatta beni itti rezil etti ama yine de çok üzüldüm .. şimdi kardeşim duymamı istemiyor ama ben öğrendim, gelinimiz zaten çok aklı başında bir tip değil , üç erkek çocuğum var beni n..h boşarsın diyor ama dövmesine tepkisiz de kalamıyorum ama annem de sen bu olayı asla bilmiyorsun susacaksın diyor …. Bi akıl verseniz. Bu arada boşanma muhabbetindeler şu an .. çocukları var boşanmalarını da istemiyorum orası da ayrı bir muamma ama düzeltmeleri de zor gibi görünüyor….
Anneniz çenesini tutamamış olsun kötü olsun geçimsiz vs vs .. . Yaşlı bir kadın nasıl dayak yiyebilir hem de gelininden. Laf kalabalığı yapmak dayağı haklı çıkaramaz.. bilmemi istemiyorlar diyorsunuz bunun önemi ne ? Kadın dayak yemiş. Ne , nasıl , neden oldu değil dayaga vardiysa bu soruların önemi ne ,?Kısaca anlatayım . Kardeşimin eşi , sinir krizi geçirip , annemi dövmüş . Annem 70 yaşında . Hayır annem de az değil , eminim çenesini tutamamıştır bazen bende çok zorlanıyorum lafının ayarı yok ama bu kadarı da fazla değil mi sonuçta o benim annem…! Bana yıllarca eziyet etti erkek kardeşimi kayırdı her fırsatta beni itti rezil etti ama yine de çok üzüldüm .. şimdi kardeşim duymamı istemiyor ama ben öğrendim, gelinimiz zaten çok aklı başında bir tip değil , üç erkek çocuğum var beni n..h boşarsın diyor ama dövmesine tepkisiz de kalamıyorum ama annem de sen bu olayı asla bilmiyorsun susacaksın diyor …. Bi akıl verseniz. Bu arada boşanma muhabbetindeler şu an .. çocukları var boşanmalarını da istemiyorum orası da ayrı bir muamma ama düzeltmeleri de zor gibi görünüyor….
Yalan mu söyleyeyim sırf annem diye ,Bu kadar problemli insanlar neden ısrarla bir araya gelir hiç anlamıyorum. Ne olursa olsun şiddetin savunulur yanı yok. Hele de eşinin annesine karşı. Siz annenizden "annem de az değil" diye söz ederseniz, afedersiniz ama elin kızı da dövmeye kalkar hatta maalesef ki eyleme de geçmiş.
Üç erkek evladım var diyor gelin Hanım o ne demekseYa her ne olursa olsun ben de uzuldum. Oldu o zaman bizi sinirlendiren herkese pata kute dalalim, ne munasebet gelinin yaptigi. Yanlis yonlendirmek istemem ama ben sanirim sessiz kalamazdim en azindan kardesime karsi. Umarim kardesiniz onu karim diye yaninda tutmaya devam etmez diyecegim ama emin de olamadim.
Üç erkek evladım var diyor gelin Hanım o mYa her ne olursa olsun ben de uzuldum. Oldu o zaman bizi sinirlendiren herkese pata kute dalalim, ne munasebet gelinin yaptigi. Yanlis yonlendirmek istemem ama ben sanirim sessiz kalamazdim en azindan kardesime karsi. Umarim kardesiniz onu karim diye yaninda tutmaya devam etmez diyecegim ama emin de olamadim.
bence zaten boşanmalı artk buradan sonra nasıl yüz yüze bakılavakSebebi ne olursa olsun 70 yaşında bir kadına asla şiddet uygulanmaz. Kardeşinizde biraz haysiyet varsa boşanır. El kızı anneden daha kıymetli olamaz