sakın Kocaya kaçma!!

cok dramatik örnekler...

Artık "kaçmak" diye bir şey olmamalı.

Ben anneme sevdiğim beyle kaçtım desem akşam eve erken gel der.

O kadar ciddiye almaz yani

isteme işine bir hafta kala çıkan bir sorun yüzünden vazgeçildi napiim kaçıyım mı. Yarın öbür gün Gönüller'ini alır evleniriz diye bekliyoruz İşte sanki koca kaçıyo mu

Hiç

Cok guzel yazmissin.umarim birkac kisiye faydan olur .banada kacalim teklifiyle gelindi ama allaha sukur bu yazdiklarini dusunebildim ve kacmadim.simdi baskasyla evliyim cokta mutluyum hersey istedgim gbi oldu.bu kacma isi yasin verdigi bi cahillik oldgunu dusunuyorum.bi kiz 22 23 e geldimi hic korkma o zaten kacmaz. Genelde ne oluyorsa 17 18 civari oluyor

Rabbim kimseye yaşatmasin kötü bir tecrübe yasamissin. Paylasman güzel oldu. Ayrıca bu konu uzun süre kalmalı burda. Malum bekar kizlarimizda var

Ben cok duydum Ve sahit oldum kacan kizlar ya geri donuyorlar yuzleri yerde bazilari cocuklariyla bazilarinin cocuklarini elinden alip gonderiyorlar. Bazilari da cok mutsuz intihar etti edecekler. Kacip da mutlu olmus yada aileleri mutlu olmus kimse yok.
Zaten sizi seven birisi basinizi one egitip getirmez kendi evine. Ne sizin ne de ailenizin gururuyla oynamaz. Telli duvakli alniniz acik gelin olmanizi ister.

Konu sahibi sonunda ne yaptın? Şuan ki durumun ne? İnşallah birilerinin kafasına girer. Burada biri kaçarak evlenen var mı diye konu açmıştı. Umarım okursun asi kız.

Ee elinde duzgun isin varsa memur falansan o zaman ortada kalmazsin ama
Peki memur falansa kız kişisi işini gücünü eline almış ailesine ben istediğim kişiyle evleneceğim diyip kabul ettiremiyor mu? Ben gerçekten daha önce de yazdım anne baba istemiyorsa o evlilikten bir şey olmuyor çok gördük burada çünkü illaki bir şey çıkıyor evlendikten sonra bağırsa kapıyı çarpıp çıkarım diyenler yuva kolay kurulmuyor sabır ya sabır diye diye seneleri tükeniyor

Kacanlarin yuzde 90 berbat bi evlilik surdurmus gorduklerim var yarin birgun kafaya kakalaniyo sen bana kactin diye yani illa ona kotus den dusmus diye birsey yok zaten kacmis kelimsenin altina ayip barindiriyo millet bakinca kotu gozle bakiliyo en kisa ornek 17 yasinda tanidik biri kaciyo iki cocukla annesi bakiyo ona koca nerde yaaa bi suru ornek var insallah bundan sonra hic kimse kacmaz

Bunları görmek ıcın ılla kacmanız mı gerekli ? eee elin adamı aılen gıbı olmaz unutmayın kızlar adamlar askınızdan ölüyor zannedıp egonuza kurban olmayın sımarmayın ailenizi satmayın ayrıca seven insan ne yapar eder aılenizi de kazanır gerçi ailenızın gözü tutmadıysa geçin o işleri hep haklı cıkarlar..Konu sahıbı zararın neresınden dönersen kar ...

Kaçmak isteyenler bi düşünse kendi evlatları senin lafını hiçe sayıp senin istemediğin biriyle evlense... ne emeklerle büyüyor bir bebek bi evlat.. kim evladının kötülüğünü ister. Kaçıpta mutlu olan yok artık anlayın bunu. . Bide benim merak ettiğim erkekler kaçar alır kızı anasına getirir kız kaçar El birliği anası babası ile görüştürülmez. Onlar da reddeder zaten. Neden bu çifte standart??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…