sakın Kocaya kaçma!!

valla bence kacanlardanım cok kucıktum bana göre 20 yasındaydım cocuk gelin bence

her istedigimi yaptılar evimi 0 dizdiler takılarım dügün kına gecem ama degermi de bence degmez yanii kacmak ne demek yaa yasım 30 sımdı anladım bi insan sevmedigi birine bile gidince canı sıkıldımı aman kalkıyım diye bakar sen bu adamın ailesini bilmiyosun kacarsan ailen yanında olmaz yanlız kalırsın nasıl böyle biseyi göze alırın cocukluk iste simdi önüme altından yol yapılsa kacmam kimse icin ben, bilen biliyo burda esimin maas kartı bence kredi kartı bence istedigim gibi gezerm karısmaz tatil özel gün planları hep ben istedigim gibi yaparım karısmaz ama uyusmadıgımız seylerde cok degil özellikle ailesi tahammul bile edemiyrum yazıcak cok sey varda ista o yapılanlar bunu goturuyo

kimse icin kacmaya degmez istedigin kadar asık ol

insan cahillik dönemlerinde böyle şeyler yapıyor hiç düşünmeden. sanıyor ki hayatı çok güzel olacak kaçtığı erkek ona hep değer verecek ailesine ezdirmeyecek vs. vs. Ama maalesef öyle olmuyor. Burda insanların yaşadıklarını okuyoruz her gün severek ve usulünce evlenenler bile kocasının ailesinden veya kocasından yakınırken kaçarak evlenenleri hiç düşünemiyorum. Tabiki herkes aynı olacak değil ama %99 kaçarak evlenenler mutsuz oluyor. Benim de 2 tanıdığım var kaçarak evlendiler ikisine de oğlanın ailesi düğün yapmadı kaynanayla kayınbabayla aynı evde oturttu. Ve sonuçç.. çok kötü. biri boşandı diğerinden haberim bile yok. Aileden önemli bir şey yok. Bunu ailesini kaybedince anlıyor insan.Kendinize değer verin ve keyfinize bakın.

Hayat 3 günlük değil malesef.
3 dakika içinde yapılan bir hata bir ömre bedel oluyor.
Yarın öbür gün insanın başına ne geleceği belli değil kınamak olmaz..
Ama çok üzülüyorum m.
Hala kaçanlar hala üzüntü,dağılan aileler var.
Çok yazık.

Ama bizimki çok farklı. Biz çok seviyoruz,onların ilişkisi gibi olmayacak bla bla bla. Kendine güvenen adamın kaçırmakla işi olmaz,kendini bilen kadınında kaçmakla işi olmaz. Siz hiç eğitimli,kültürlü insanların kaçtığını gördünüz mü ? Nerde boş beleş adamlar var biliyorlar ki kızı bana vermezler kaçırıyorlar işte.

Ama bizimki çok farklı. Biz çok seviyoruz,onların ilişkisi gibi olmayacak bla bla bla. Kendine güvenen adamın kaçırmakla işi olmaz,kendini bilen kadınında kaçmakla işi olmaz. Siz hiç eğitimli,kültürlü insanların kaçtığını gördünüz mü ? Nerde boş beleş adamlar var biliyorlar ki kızı bana vermezler kaçırıyorlar işte.

Kelimesi kelimesine o kadar doğru ki... +1

Bence bosuna yazmissiniz. Kacmayi kafaya koyanlarin umurunda bile olmayacak. Tipki sizin olmadigi gibi. Herkes "ama biz oyle degiliz" saniyor ama hepsi ayni...
+1
Yaşayarak öğrenmek en kalıcı öğrenme şeklidir. Ve de en acıtanıdır. Ama öyle bir öğrenirsiniz ki bir daha unutamazsınız.
Keşke gördüklerimizden örnek alsak da yaşamadan en az hasarla öğrenebilsek. Ama maalesef...
Ben de bekarım, asla kaçmam diyorum. Hatta kaçmayı bırakın ailemin itiraz edebileceği kişiyi bırakırım bile diyebiliyorum. İnşallah böyle bir durum olmaz ama olursa da bu dediklerimi yapabilir bir ruh halinde olurum umarım.
Son olarak şunu söyleyeyim, bırakalım kaçmayı göçmeyi, ailenin zorla ikna olduğu evliliklerde bile sorunlar çıkıyor. Benim çevrem öyle, kuzenlerim zorla evlendiler. Kaçmasın diye son çare verdi halamlar, ama gelin görün ki nasıl evlilikler.
Kaçan birkaç tanıdık da var hepsi pişman.

Yok illa yasayacaklar. Bin sene once de boyleydi bin sene sonra da boyle olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…