- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi pisSmanLiKk92
-
valla bence kacanlardanım cok kucıktum bana göre 20 yasındaydım cocuk gelin benceBen yaptım bu hatayı bin pismanim geri dönüşü olsa.. bi dakka düşünmem!!
Sebebi ne olursa olsun YAP MA YİN
Aile içi huzursuzluktanmi kaçıyorsun?? Emin ol kaçınca daha kötüsü seni bekliyor
Sevdiğin içinmi kaçıyorsun??
Sevgi bitince huzursuzluk başlayinca ne yapacaksın? Ordandami kacacaksin??
Malesef dillere düştün ya bidaha düşmek istemezsin zor gelir bidaha kaçmak...
diyelim sevdin çok güvendin... peki o seni seven adam? Eğer sevse seni ailenden koparirmi? Hayır koparmaz o sadece anlık heves peşinde inan!!
Seviyorum ölüyorum bitiyorumlar hikaye....kanma aldanma!!
Kaçarken seni seven adam.. gün gelecek sahipsiz bulup ezecek!!
Aileler sonradan kabullense bile asla eskisi gibi olmicak arada hep soğukluk olucak içten içe..
KAÇMA KAÇMA KAÇMA KAÇMA! !!!!
HİÇ BİR ERKEK ANNENDEN BABANDAN DAHA ÖNEMLİ OLAMAZ!!!!!!!!!
Şimdi burda kaçanlar varsa eğer lütfen kısa bir özet geçsinler durumlarina dair ki kaçmayı düşünenler bidaha düşünsun hatta vazgeçsinler
Tabi mutlu olanlarda vardır kesin ama inanin bana onlar bile içten içe keşke başka türlü olsaydi diyor gece başını yastığa koyunca pismanlik ağır basiyor.....
Ben kaçtım 1sene kaynanada oturttu koca denen herif 1sene babasını evimize yerlestirdi dayak esrar aldatma ne sevgi ne ilgi hiçbirşey ve sonunda ortaya çıktı ki o seviyorum ediyorum diyen adam sadece orta yolda birakmamak icin kaçmış... ben böyle adamı taa..... hayatıma s...... Keşke orta yolda biraksaydin be pi......likkkkkk ve gençligimin ...... etti ne diyim daha kaçmayin kendinizi sevin yeter!
Benim olayımda böyle oldu ben salak değildim ama bana piskolojik baskı kurdu evde annemin yanında tamam bırakıyorum derken onun yanına gidince her türlü başardı beni yine tarafina çekmeyi oysa baştan beri görmustum yüzünü yani kendinizi odaniza bile hapsetmek zorunda kalsaniz kurtulmak için bunu yapin ama kaçmayin !!!Lütfen iyliginiz için söylüyorum
Hayat 3 günlük değil malesef.Gerçekten adam olan insan kaçalım demez zaten telinle duvağınla alacağım seni babanın evinden der.... Şurda okuyorum kaçanların kocaları evlerden ırak erar kumar müptezel. Rabbim yardım etsin kızlara. Aileyi geride bırakıp gidip bin pişmanlık dönse dönemez kalsa kalamaz kız başına nereye gider napar çok zor kendi düşen ağlamaz denmiyor işte.. Yani ben diyemiyorum. Hatalar insanlar için bizde olabilirdik bu durumda.... Allah yardımcısı olsun. Suda bi gerçek, hata hatayı doğuruyor, umarım konu sahibi hatasının üstüne inşaat çıkmaz.... Bi anlık mantıksız düşüncesizce yapılan bir iş tüm hayatı etkileyip mahvediyor malesef.
Ama bizimki çok farklı. Biz çok seviyoruz,onların ilişkisi gibi olmayacak bla bla bla. Kendine güvenen adamın kaçırmakla işi olmaz,kendini bilen kadınında kaçmakla işi olmaz. Siz hiç eğitimli,kültürlü insanların kaçtığını gördünüz mü ? Nerde boş beleş adamlar var biliyorlar ki kızı bana vermezler kaçırıyorlar işte.
+1Bence bosuna yazmissiniz. Kacmayi kafaya koyanlarin umurunda bile olmayacak. Tipki sizin olmadigi gibi. Herkes "ama biz oyle degiliz" saniyor ama hepsi ayni...
+1
Yaşayarak öğrenmek en kalıcı öğrenme şeklidir. Ve de en acıtanıdır. Ama öyle bir öğrenirsiniz ki bir daha unutamazsınız.
Keşke gördüklerimizden örnek alsak da yaşamadan en az hasarla öğrenebilsek. Ama maalesef...
Ben de bekarım, asla kaçmam diyorum. Hatta kaçmayı bırakın ailemin itiraz edebileceği kişiyi bırakırım bile diyebiliyorum. İnşallah böyle bir durum olmaz ama olursa da bu dediklerimi yapabilir bir ruh halinde olurum umarım.
Son olarak şunu söyleyeyim, bırakalım kaçmayı göçmeyi, ailenin zorla ikna olduğu evliliklerde bile sorunlar çıkıyor. Benim çevrem öyle, kuzenlerim zorla evlendiler. Kaçmasın diye son çare verdi halamlar, ama gelin görün ki nasıl evlilikler.
Kaçan birkaç tanıdık da var hepsi pişman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?