- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
ben 1.5 yıllık evliyim evlendiğimde doğum kontrol iğnesi vurundum ama o iğne benim bütün hormonlarımı mahvetti şuanda bebeğim olmuyor olacak gibide görünmüyor nasıl istiyorum anlatamam eşim askere gidiyor haftaya ondan bana bi yadigar kalsın eşimin yerine bebeğime sarılırım diye çok istedim ama olmuyor lütfen dikkate alın ve aynı hatayı sizde yapmayın.daha önce başından geçen yada bu konu hakkında bilgisi olanlar varsa bana cevap yazarlarsa çok sevinirim

klava:eftelya eşin korunsun sen korunma eğer evliliğinden eminsen doğur gitsin ya ne sıkıyorsun kendini yeni evlisin haliyle borç var zaten hep olacak bebek olsun olmasın boşver O KORUNSUN hormonlarına elleme ben de keşke diyorum ama ben doğum kontrol hapının zararını görmedim herşeyim normal dr yakın diye kafama bişey takıldımı gidiveriyorum
klava:eftelya eşin korunsun sen korunma eğer evliliğinden eminsen doğur gitsin ya ne sıkıyorsun kendini yeni evlisin haliyle borç var zaten hep olacak bebek olsun olmasın boşver O KORUNSUN hormonlarına elleme ben de keşke diyorum ama ben doğum kontrol hapının zararını görmedim herşeyim normal dr yakın diye kafama bişey takıldımı gidiveriyorum