Sakın!

İyide siz kaç kişiye aşık olup bunu yazdınız .Yani bir kişiye aşık olup canınız yandiysa burdan bu genellemeye nasıl geldiniz.Yani bir erkek de terkedilirse sakın kadınlara aşık olmayin hayatınız kayar dese siz ne derdiniz.Neyse geçmiş olsun

Senden iş geçmiş abla. Ben bekarlara diyorum, evli ve eşini seven bir kadın olarak niye üstüne alındıysan..
Niye acaba? Abuk subuk cümleler yazıp ortaya attığın için kendinle alay ettiriyor olabilir misin? Koca kadınsın ya.

Zaten saygı ve güven yoksa nasıl aşık olunuyor ki? Yani evet aşık olmak elde değil de, ilişkiye nasıl başlanır ki diye sormalıyım sanırım.
Kör kütük aşık olan, mantığını kullanmayıp güven sorunu olmasına rağmen ilişkiye devam eden çok kişi var. Ya bazı şeyleri görmek istemeyip anın tadını kaçırmayalım diyip kendilerini kandırıyorlar ya da çok emek verdim,bunca yıl geçti bırakmak istemiyorum derler.

Niye acaba? Abuk subuk cümleler yazıp ortaya attığın için kendinle alay ettiriyor olabilir misin? Koca kadınsın ya.
Oha cidden koca kadınmış. Ben 20’li yaşların başında aşk acısı çeken post ergen sandım

Birçok kişiye aşık oldum maalesef.

`