Sakinleşmem gerek

betumutlu

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
322
25
318
İstanbul
İyigeceler kızlar bu saatte o kadar doluyum ki yazmasam içimi dökmesem duramıycam.benim 36 yaşında biraz sorunlu işsiz güçsüz ve 2 sene önce kendini camdan attığı için 1 gözü görmeyen bi kaynım var.kaynansmlar bu nedenle onu yanlız bırakamıyolar.biz yarın kayınvalidemlere gidecektik son anda plan değişmiş ve kocamın bana dediği kardeşini yani kaynımı bize getirip 2 gün bizde kalacağı.sonuç olarak kocamın kendi işi ama ortak ve böyle sorunlu biriyle 2 gün boyunca kendi ve ben ilgilenicez onu işe götürecek ve heryere yanında taşıyacak tamam evde bırakmayacak benim görevim sadece akşam yemeği ve bi yatak açmak olacak bize gelme nedeni de kaynanam ve görümcemin abisineki abiside aynı şehirde ona kalmaya gitmesi.sonuç itibariyle bunun için kızım kocan ben alırım kardeşini dedi .ama sende ilgilenicen müsaitmiydin bi diye sorup nezaketen aramaları gerekmezmiydi ben eşek başımıyım burda 2 gün ilgilenicem ve bi aranmıyorum bile çok sinirlendim ve tartıştık eşimle.

Ben kayniniz için üzüldüm gerçekten belli ki ruhsal problemleri var,umarım destek alıyordur.Esiniz kardeşim bizde kalsın demistir belki de...evet evin hanımı sizsiniz ama siz de biliyorsunuz ne aileler ne de esler bu konuda bizim gibi hassas olmuyorlar.

İyigeceler kızlar bu saatte o kadar doluyum ki yazmasam içimi dökmesem duramıycam.benim 36 yaşında biraz sorunlu işsiz güçsüz ve 2 sene önce kendini camdan attığı için 1 gözü görmeyen bi kaynım var.kaynansmlar bu nedenle onu yanlız bırakamıyolar.biz yarın kayınvalidemlere gidecektik son anda plan değişmiş ve kocamın bana dediği kardeşini yani kaynımı bize getirip 2 gün bizde kalacağı.sonuç olarak kocamın kendi işi ama ortak ve böyle sorunlu biriyle 2 gün boyunca kendi ve ben ilgilenicez onu işe götürecek ve heryere yanında taşıyacak tamam evde bırakmayacak benim görevim sadece akşam yemeği ve bi yatak açmak olacak bize gelme nedeni de kaynanam ve görümcemin abisineki abiside aynı şehirde ona kalmaya gitmesi.sonuç itibariyle bunun için kızım kocan ben alırım kardeşini dedi .ama sende ilgilenicen müsaitmiydin bi diye sorup nezaketen aramaları gerekmezmiydi ben eşek başımıyım burda 2 gün ilgilenicem ve bi aranmıyorum bile çok sinirlendim ve tartıştık eşimle.
Iki gün dediğimiz zaman dilimi sizden neyi alıkoyacak yani 48 saat 50 diyelim hadi eşinizin sizin kardeşiniz için ya da büyüğünüz için kısa bir fedakarlık yapmasını istmezmiydiniz? Ki eğer öyleyse iki kişilik bir hayat yaşıyorsunuz bunun farkındamısınız? Herşey kişinin egosuna göre gelişmez malesef gelişmemeli de..

Abartmayın ya.

Biraz empati.Adamın kardeşi.O kadar hatrı yok mu kocanın.2 gün ne olur ki?

O kaynana ölünce ne olacak o kardeş.Eşiniz sahip çıkamıyacak mı kardeşine??
Tabiki gelecek bana ama ilgilenen ben olacağım için bi aranmak istemek suç mu o zaman zevkle bakardım ilgilenirdim ama böyle insan yerine koyulmadığımı hissediyorum

Tabiki gelecek bana ama ilgilenen ben olacağım için bi aranmak istemek suç mu o zaman zevkle bakardım ilgilenirdim ama böyle insan yerine koyulmadığımı hissediyorum

Sizin kendi aileniz gelirken hem sizi hem kocanızı mı arıyorlar??? Sonuçta adamın rızkını yiyorlar.

Ne konuştuklarını bilmiyorsunuz eşinizle.Bakış açısı öyle bakmak istiyorsanız öyle bakın.

Ama bilin ki günün sonunda kaybeden siz olursunuz.

Oyle bi yazmişsiniz ki adam geri kalan hayatini sizde geciricek sandim. 2 gun icin esinizi kirmaya deger mi. Senin oldugu kadar esininde evi orasi. Ve ailesninde biraz nazini gecirmeye hakki var
Yanlış mı anlaşıldım acaba sorun gelmesi değil hiçbir şekilde bana söylenmemesi bi telefon açılıp kızım x gelecek size nezaketende olsa bi aranmak

Evde bile kalmayacak neredeyse esin alip goturecek sen hic ilgilenmeyeceksin neden bu kadar bozuldun ki?
Yabanci birine degil kardesinin evine geliyor sonucta senin kardesin gelirken izin mi aliyor esinden?
Sirf bu tepkinden dolayi adama da uzuldum Allah kimseyi annesinden ayirmasin. Kayinvalidene de omur versin ki oglu zor durumlara dusmesin. Genelde nasıl insanlardir bilemem o yuzden cok haksiz buldum seni. Devamli sana emrivakiler mi oluyordu ki?
Sorunlu degil ama tuhaf bir kardes de bizde var benim esim de bazen çat diye alir getirir kardesini, hoslabmadigim durumlar oluyor ama kardes bu ya temelli kalmayacak ki 1 2 gun dişini sıkabilirsin. Bana da kimse sormuyor musait misin diye :) yine boyle bir konu olmustu. Insan kardesine de izinle gidecekse hic kardesin olmasin daha iyi...

Yanlış mı anlaşıldım acaba sorun gelmesi değil hiçbir şekilde bana so
Sorulmamasi tamam agriniza gitmis ama yinede o kavgaya degmez. Benim esimin ailesi hicbir zaman bende 2 gun kalmak icin bana haber vermezler. Benim ailemde esime haber vermedigi gibi. Boyle kisa syreler icin goz yummak en mantiklisi emin olun.

Sizi bu saatte bu kadar dolduran şey, 2 günlüğüne kayninizi ağırlayacak olmanız mi yani ?
Eşiniz 1 haftalığına veya daha uzun süre davet etmemiş. Alt tarafı 2 gün.. Ayrıca kayinvalideniz niye sizi arayip haber versin ki? Eşiniz getiriyormuş, demek ki 2 gün müsait olacağınızı düşündü de karar verdi. Kadının ne suçu var ki..
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..

Bence eşiniz ben kardeşimi alırım dedikten sonra sizi aramak akıllarına gelmemiş olabilir, aramamaları normal geldi bana.

Yahu 2 gun. Sadece 2 gun..

Back
X