Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün sadece, bu kadar sinirlenecek ne vardı? Senin kardeşin de olabilirdi, öyle düşün. Bunun için keşke eşine çıkışmasaydın.İyigeceler kızlar bu saatte o kadar doluyum ki yazmasam içimi dökmesem duramıycam.benim 36 yaşında biraz sorunlu işsiz güçsüz ve 2 sene önce kendini camdan attığı için 1 gözü görmeyen bi kaynım var.kaynansmlar bu nedenle onu yanlız bırakamıyolar.biz yarın kayınvalidemlere gidecektik son anda plan değişmiş ve kocamın bana dediği kardeşini yani kaynımı bize getirip 2 gün bizde kalacağı.sonuç olarak kocamın kendi işi ama ortak ve böyle sorunlu biriyle 2 gün boyunca kendi ve ben ilgilenicez onu işe götürecek ve heryere yanında taşıyacak tamam evde bırakmayacak benim görevim sadece akşam yemeği ve bi yatak açmak olacak bize gelme nedeni de kaynanam ve görümcemin abisineki abiside aynı şehirde ona kalmaya gitmesi.sonuç itibariyle bunun için kızım kocan ben alırım kardeşini dedi .ama sende ilgilenicen müsaitmiydin bi diye sorup nezaketen aramaları gerekmezmiydi ben eşek başımıyım burda 2 gün ilgilenicem ve bi aranmıyorum bile çok sinirlendim ve tartıştık eşimle.
Arasalardı daha iyi olurdu elbette ama düşünememişler. Yinede eşinle, kardeşi yüzünden tartışman, eşin açısından üzücü olmuş. Sen bence bugün eşinin gönlünü al. Kendini onun yerine koy.Tabiki gelecek bana ama ilgilenen ben olacağım için bi aranmak istemek suç mu o zaman zevkle bakardım ilgilenirdim ama böyle insan yerine koyulmadığımı hissediyorum
Beni anladığınız için çok teşekkür ederim tabiki bu ilk değil ve sonda olmayacak daha 2 hafta önce tam 7 kişi aynı şehirde oturduğumuz halde ve yatıracak yerimde olmadığım halde 3 gün kalmaya geldiler gene müsaitmisin denilmeden o kadar insanla 3 gün uğraşmak kolay mı kış ayındayız o kadar insana yatak döşek arkasından çıkan çamaşır düşünebiliyomusunuz sanırım birikim oluyo artık ama kimse anlanamış ne demek istediğimi konu kaynımın gelmesi değil sadece ben ilgileneceksem bi aranmak gönül almaktı istediğimYa böyle şeylerde malesef insanlar at gözlüğü ile bakıyor olaylara. Hemen 'istemiyor musun, hatrı yok mu, seninki olsaydı düşün ki' bilmem ne... burada sorun senin onu istememen değil. Çok iyi anlıyorum. Benzer bir şeyi ben de yaşadım ve eşimle kavga ettik. Ben de istemeyen oldum. Eminim sen de ilk defa eşinin bir yakınını ağırlamıyosun. Defalarca ailesini, alrabalarını çağırıp davet edip en iyi şekillerde ağırlamışsındır. Aslında takıldığımız yer farklı, o evin hanımı olarak sayılmamak. Yalandan bile olsa birinin arayıp sana sorması lazım çok haklısın. İnce düşünmek bunu gerektirir. Gerçi çok ince de değil, direk düşünceli olmak diyelim. Ama malesef canım herkes böyle olamıyor, olamaz da zaten. O yüzden biraz görmezden gelmek doğru olanmış, büyüklerim öyle diyor.
Valla bana hemen hemen her ay oluyor. Bi bakiorum kaynim gelmis 2 gece kalmaya bi bakiyorum kaynanam.. cok mu hosnutum.? Hayir. Ama gikim cikmio. Sonucta 2 gun.Bana burdan yazan arkadaşlar çok mu misafir perverler acaba merak ettim kendileri için aynı şey olsa ne yaparlardı çok merak ediyorum.
Allah kimseyi size muhtaç etmesin... ne diyeyim...sonuç olarak kocamın kendi işi ama ortak ve böyle sorunlu biriyle 2 gün boyunca kendi ve ben ilgilenicez onu işe götürecek ve heryere yanında taşıyacak
Kardeşiniz geleceği zaman anneniz babanız kardeşiniz eşinizi arayıp izin istiyo mu?Yanlış mı anlaşıldım acaba sorun gelmesi değil hiçbir şekilde bana söylenmemesi bi telefon açılıp kızım x gelecek size nezaketende olsa bi aranmak
Amin diyeyim bende benim yerimde olsanız görürdünüzAllah kimseyi size muhtaç etmesin... ne diyeyim...
İzin değil tabiki algılamanızda sorun var sanırım izin mi istensin dedim nezaketen ben ilgileneceğim için banada telefon açılabilirdi dedim insan yerine konmak yani anladınız mıKardeşiniz geleceği zaman anneniz babanız kardeşiniz eşinizi arayıp izin istiyo mu?
Çok şükür insanlığımı yitirmedim. Kaynınız için kullandığınız aşağılayıcı ve hor gören ifadeleri, eşinizin arkasına saklanarak açıklamaya çalışıyorsunuz. Yok işe götürecek, yanında heryere taşıyacak "sorunlu" vs. Siz de az sorunlu değilsiniz haniAmin diyeyim bende benim yerimde olsanız görürdünüz
İnanın bu durum bu forumda ki pek çok kadinin sıkıntısı.Ama bu konuyu eşinizle konuşmanız gerek.Esiniz "betumutluya bir sorayim bir planı/programi var mı " diyebilir.Kizginliginizi bu konuda hiçbir suçu olmayan bir kişiye yönlendirmeyin.İzin değil tabiki algılamanızda sorun var sanırım izin mi istensin dedim nezaketen ben ilgileneceğim için banada telefon açılabilirdi dedim insan yerine konmak yani anladınız mı