Sakinleşmem gerek

Çok şükür insanlığımı yitirmedim. Kaynınız için kullandığınız aşağılayıcı ve hor gören ifadeleri, eşinizin arkasına saklanarak açıklamaya çalışıyorsunuz. Yok işe götürecek, yanında heryere taşıyacak "sorunlu" vs. Siz de az sorunlu değilsiniz hani:KK53:
Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen

Allah gelininde vicdanlısını versin.
Tanımlamaya bak Allah aşkına;
"" işsiz, güçsüz, sorunlu, camdan atlamış, bir gözü görmeyen, eşim yanında taşıyacak""
bunları yazmaya insan olan utanır be utanır.
Sanki kendisinin bu durumlara dusmeyecegine dair garantisi var...

Allah gelininde vicdanlısını versin.
Tanımlamaya bak Allah aşkına;
"" işsiz, güçsüz, sorumsuz, camdan atlamış, bir gözü görmeyen ""
bunları yazmaya insan olan utanır be utanır.
Sanki kendisinin bu durumlara dusmeyecegine dair garantisi var...
Ben gayet vicdanlıyım çok şükür senelerce işsiz kalmış oğullarına sırf kendi zevkleri gezmeleri için işinden gücünden bırakıp 2 gün al ilgilen demeleri ne kadar doğru bunu soruyorum size olayı tam bilmediğiniz için saçma sapan yorumlar yapmayın

Sevişmem gerek diye okuyup
Daldım
:(
Sakin lütfen
Derin nefes alıp, 15 saniyede verin

Eşiniz ben götürürüm deyince sizin haberiniz var sanmışlardır bence.

İzin değil tabiki algılamanızda sorun var sanırım izin mi istensin dedim nezaketen ben ilgileneceğim için banada telefon açılabilirdi dedim insan yerine konmak yani anladınız mı
Sizin gibi biriyle kimse muhattap olup aramak istemez haklılar konuşmanıza bakılırsa. Saygısız. Kib

Ben gayet vicdanlıyım çok şükür senelerce işsiz kalmış oğullarına sırf kendi zevkleri gezmeleri için işinden gücünden bırakıp 2 gün al ilgilen demeleri ne kadar doğru bunu soruyorum size olayı tam bilmediğiniz için saçma sapan yorumlar yapmayın
Birgün sen yada evladın kardeşin vs sevdigin birisi aynı duruma düşerse açtığın bu konuyu hatırla.

Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen
Sizin bu kibriniz, saçmalığınız, insanları aşağılayan, hor gören, sıkıntı ve dertlerini aşağılayan karakter özelliğiniz nedeniyle sizi muhatap almamaları bence yaptıkları en doğru şey. Kim bilir onlara neler yaptınız bu tavırlarınızla da muhatap olmak istemiyorlar sizinle... İşinize gelmedi tabi gerçekler... Yarının garantisi var sizde herhalde? Yarın sizin kaynınızdan bin beter olmayacağınıza dair bir garantiniz var sanırım

Aynı şehirdeki abiye neden kaynınız da gidemiyor onu anlamadım ben de.
Niye bırakılıyor o kayın size?
Altta başka sebep mi yatıyor acaba?
Size, onların araması değil de eşinizin sorması gerekirdi, müsait misin ya da ne dersin diye.
Ailesine değil eşinize de emrivaki yaptığı için kızın biraz.
Ama şimdi değil, kayın gittikten sonra tatlı tatlı anlatın.

Aynı şehirdeki abiye neden kaynınız da gidemiyor onu anlamadım ben de.
Niye bırakılıyor o kayın size?
Altta başka sebep mi yatıyor acaba?
Size, onların araması değil de eşinizin sorması gerekirdi, müsait misin ya da ne dersin diye.
Ailesine değil eşinize de emrivaki yaptığı için kızın biraz.
Ama şimdi değil, kayın gittikten sonra tatlı tatlı anlatın.
Kendi abisi değil kayınvalidemin abisi eşimin dayısı yani çünkü kendileride bunalıyo orda rahat etmek istedikleri için çünkü dediğim gibi her an ilgilenilmesi gereken biri

Sizin bu kibriniz, saçmalığınız, insanları aşağılayan, hor gören, sıkıntı ve dertlerini aşağılayan karakter özelliğiniz nedeniyle sizi muhatap almamaları bence yaptıkları en doğru şey. Kim bilir onlara neler yaptınız bu tavırlarınızla da muhatap olmak istemiyorlar sizinle... İşinize gelmedi tabi gerçekler... Yarının garantisi var sizde herhalde? Yarın sizin kaynınızdan bin beter olmayacağınıza dair bir garantiniz var sanırım
thanks

Tabiki gelecek bana ama ilgilenen ben olacağım için bi aranmak istemek suç mu o zaman zevkle bakardım ilgilenirdim ama böyle insan yerine koyulmadığımı hissediyorum
ilgilenip napıcaksınız Allahaşkına? Pişirdiğiniz yemekten ikram etceksiniz. Yemekten sonra çay verceksiniz canınız isterse. Yatak açıcaksınız. Sanki adam yatalak da bebek gibi bakıcakmış gibi anlatıyosunuz.

ilgilenip napıcaksınız Allahaşkına? Pişirdiğiniz yemekten ikram etceksiniz. Yemekten sonra çay verceksiniz canınız isterse. Yatak açıcaksınız. Sanki adam yatalak da bebek gibi bakıcakmış gibi anlatıyosunuz.
Sürekli aynı şeyi yazıp duruyorum bütün sayfayı okursanız anlamakta isterseniz neden rahatsuz olduğumu o zamAn anlarsınız konu emrivaki insan yerine konmamak yoksa tabiki kaynımı isterim ama bu sürekli oluyosa ve bi geçmişiniz varsa doluyosunuz artık demek

Sürekli aynı şeyi yazıp duruyorum bütün sayfayı okursanız anlamakta isterseniz neden rahatsuz olduğumu o zamAn anlarsınız konu emrivaki insan yerine konmamak yoksa tabiki kaynımı isterim ama bu sürekli oluyosa ve bi geçmişiniz varsa doluyosunuz artık demek
iyi de aileler kendi çocuklarını arar genelde müsait misiniz diye. Ben eşimin ailesini geri çeviremem mesela o da benimkilere hayır diyemez. Ama kendi ailelerimize rahatlıkla şu işimiz var ya da uygun değiliz diyebiliriz.

Kadın oğlunu aramış niye bir de sizi arasın. Eşiniz size söyler diye düşünmüştür. Bu kadar büyütmeyin.

Edit: tüm sayfaları okumak zorunda değiliz ki.. İstemiyosanız cevap yazmazsınız olur biter.

Çok abartmışsınız gerçekten de sanki 2 gün değil 2 aylığına geliyor ve eşiniz sanki her şeyi size bırakıyor gibi yazmışsınız. Kendi kardeşiniz aynı durumda olsa bu şekilde mi düşünecektiniz ya da eşinizi arayıp kardeşinizi 2 gün misafir etmek için izin mi isteyecektiniz? Ben kaynınıza üzüldüm. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, kimsenin eline diline düşürmesin

insanlar hata yapabilir bu intihar girişimi dahi olsa üzerine bu şekilde etiket edip bahsetmeniz hoş değil. Belli ki psikolojik sorunları olan bi insan -herkesin başına gelebilir- ve bence siz onu ağırlamak istemediğiniz için bu kadar bozulmuşsunuz.
Yoksa eşiniz ve siz "bir" olduğunuz ve bir aile olduğunuz için tek tek aramaya gerek yok. Aransa daha hoş olurmuş tabi ama başlık açacak kadar abartılacak bir şey yok ortada.

Abartmışsınız.

Back
X