Sakinleşmem gerek

Ayrıntı yok ortada belli başlı konu yok ne diyelim biz şimdi
Halledersiniz
Amca oğlu ile geziyor dışarıda şarjı bitti bana kuzenden ulaştı ben de kızdım niye yedek bataryanı almıyorsun yanına niye şarjına hiç dikkat etmiyorsun diye, o da çok kızar çünkü ben almasam yanıma ve şarjım bitse. Ne gerek var bak bana ulaşıyorsun işte dedi ben de dedim ki zırt pırt adama mesaj mı atacağım rahatsız edeceğim. Zırt pırt atma zaten niye atıyorsun ben dışarıdayım amca oğlu yanımda zırt pırt mesaj atacak durum yok dedi.
Neyse ufak atışmadan birkaç saat sonra aradım neredesin ne yapıyorsun dedim işte şuradayız oturuyoruz dedi kim var dedim, sadece amca oğlu dedi. Emin misin dedim evet keşke sen olsaydın dedi. Hmm iyi dedim azarlamaya başladı sesini yükseltti ne oluyor sana ne böyle kim var yanında filan kim olacak amca oğlu ben sahilde oturuyoruz bi yanımızda cami var sohbet ediyoruz yanlış bir şey yapıyor değiliz senin derdin ne dedi. Ben de dedim ki sesini yükseltip beni amca oğluna rezil etmeye uğraşıyorsun. Sesin kesik geliyor canım filan demeye başladı ben de kapattım tekrar aradım meşgule attı.

Evet daha cok kavga edin. Hatta sinirlari asmak icin zorlayin. Daha da buyusun olaylar ve sayginizi yitirmeye baslayin. Yahu neden tekrar kavga etmek istiyorsunuz. Oturun sakinlesin dusunun biraz yalniz kalin.

Birbirinize yedek batarya taşımama yüzünden bu derece kızmanız doğru değil, telefonlar insan yapımı cihazlar. Şarjdır biter bunda büyütecek bir şey yok. Hem size ulaşmış da, bence bir dahaki sefere siz ona tamam canım deyip normal karşılayın ve sonrasında o size tepki gösterirse ama ben sana böyle tepki göstermemiştim sonuçta bana ulaşıyorsun deyin, ona örnek olun. Bu konuyu tarihin tozlu sayfalarına gömün :))

Evet daha cok kavga edin. Hatta sinirlari asmak icin zorlayin. Daha da buyusun olaylar ve sayginizi yitirmeye baslayin. Yahu neden tekrar kavga etmek istiyorsunuz. Oturun sakinlesin dusunun biraz yalniz kalin.
Nasıl başarabilirim ingilizce çalışıyorum pat diye aklıma geliyor sinir olduğum ve odaklanamıyorum derse filan da

Nasıl başarabilirim ingilizce çalışıyorum pat diye aklıma geliyor sinir olduğum ve odaklanamıyorum derse filan da
Ders calismayim suan o zaman. Kalkin dus alin kahve falan icin baska seylerle oyalanin. Adam telefonu kapatmis 3 gun ulasamamis gibi davranmayin.

Hırsını alacak ne var? Adam sonuna kadar haklı. Arayacaksın özür dilemek için ara bence. Bir de şu insanlara azıcık nefes alacak yer bırakın ya hu.

güvenmiyorsun zannetmiş.. sinirlenmiş.
sakin ol.. biraz düşünün öyle konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…