- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Ne için özür dilemek? Beni amca oğluna rezil etmeye çalıştığı için mi durup dururken ses yükseltip azarladığı için mi? Kendisi benim şarjım bitse kızar ama ben onun yanına batarya almamasına kızdığım için mi hangisiHırsını alacak ne var? Adam sonuna kadar haklı. Arayacaksın özür dilemek için ara bence. Bir de şu insanlara azıcık nefes alacak yer bırakın ya hu.
Ne için özür dilemek? Beni amca oğluna rezil etmeye çalıştığı için mi durup dururken ses yükseltip azarladığı için mi? Kendisi benim şarjım bitse kızar ama ben onun yanına batarya almamasına kızdığım için mi hangisi
Güveniyorsan bu kadar boğma adamı kuzeniyle vakit geçiriyor ne var bundaAmca oğlu ile geziyor dışarıda şarjı bitti bana kuzenden ulaştı ben de kızdım niye yedek bataryanı almıyorsun yanına niye şarjına hiç dikkat etmiyorsun diye, o da çok kızar çünkü ben almasam yanıma ve şarjım bitse. Ne gerek var bak bana ulaşıyorsun işte dedi ben de dedim ki zırt pırt adama mesaj mı atacağım rahatsız edeceğim. Zırt pırt atma zaten niye atıyorsun ben dışarıdayım amca oğlu yanımda zırt pırt mesaj atacak durum yok dedi.
Neyse ufak atışmadan birkaç saat sonra aradım neredesin ne yapıyorsun dedim işte şuradayız oturuyoruz dedi kim var dedim, sadece amca oğlu dedi. Emin misin dedim evet keşke sen olsaydın dedi. Hmm iyi dedim azarlamaya başladı sesini yükseltti ne oluyor sana ne böyle kim var yanında filan kim olacak amca oğlu ben sahilde oturuyoruz bi yanımızda cami var sohbet ediyoruz yanlış bir şey yapıyor değiliz senin derdin ne dedi. Ben de dedim ki sesini yükseltip beni amca oğluna rezil etmeye uğraşıyorsun. Sesin kesik geliyor canım filan demeye başladı ben de kapattım tekrar aradım meşgule attı.
Senin yaptığının aynısını yapacağım deyince tamam yap diyor iyice sinirleniyorumKız sana bişey diym mi , erkek dediğin yapma etme dedikçe dikine dikine gider.
Git diycen , yap diycen .
Sen ne yaparsan aynısını yapcam diycen .
Öyle hizaya gelir.
Ayhh bırakın bu ergen tarzı sinirlenmeleri , tripleri ya .
Azcık ne pok yerse yesin deyinnn.
Liseli aşık kavgası sandım ben deee
Keşke öyle yapsaydım. Ne diye aradıysam. O dışarıda geziyor ben evde oturuyorum umursadığı taktığı falan da yok. Sinirlendiğimle kaldım.Adam sana sarjim bitmiş dediğinde "tamam canım eve geçince konusuruz öyleyse iyi eğlenceler " deyip konuyu kapatacaktin. Hem seni dusunmus gitmiş amcaoglundan mesaj atmış çoğu hoduk bunu bile yapmıyor. O şarj meselesini de sakın olduğunuz bir an açıp, sorunları dile getirebilirdin. Ne oldu şimdi sinirlendin boşuna tansiyonu bilmem neyi hoplattin adam da dışarda geziyor tozuyor.
Tam kafamdaki yorum. Ama belki ilişkinin başındadırlar, bir şeyler oturmamış olabilir. Ya da çocuk ona müdahale ettiğinde kızımız her şeyi kusursuz yaparken çocuk böyle yaptığı için bu tepki, diye düşünüyorum. İlişki oturdukça, daha doğrusu sakinleştikçe dediğiniz gibi oluyor.Adam sana sarjim bitmiş dediğinde "tamam canım eve geçince konusuruz öyleyse iyi eğlenceler " deyip konuyu kapatacaktin. Hem seni dusunmus gitmiş amcaoglundan mesaj atmış çoğu hoduk bunu bile yapmıyor. O şarj meselesini de sakın olduğunuz bir an açıp, sorunları dile getirebilirdin. Ne oldu şimdi sinirlendin boşuna tansiyonu bilmem neyi hoplattin adam da dışarda geziyor tozuyor.
Aklin yolu bir cok geçtim bu yollardan öyle bir dedim ki sanki yaşım 35Keşke öyle yapsaydım. Ne diye aradıysam. O dışarıda geziyor ben evde oturuyorum umursadığı taktığı falan da yok. Sinirlendiğimle kaldım.
Ah öncelikle avatariniza hayran kaldım ben de bir Türkan hayraniyim! :) Bu dediğiniz muhtemel, ama yine de çok gereksiz bir tepki olmuş. Hani az daha devam etseler kan davasına doncekmis olay :) ben de yaşadım zamanında bunları ama inanın karşı taraf böyle çok vurdumduymaz ise kendinizi yıprattığınız ile kalıyorsunuz degmiyor. :)Tam kafamdaki yorum. Ama belki ilişkinin başındadırlar, bir şeyler oturmamış olabilir. Ya da çocuk ona müdahale ettiğinde kızımız her şeyi kusursuz yaparken çocuk böyle yaptığı için bu tepki, diye düşünüyorum. İlişki oturdukça, daha doğrusu sakinleştikçe dediğiniz gibi oluyor.
Ay teşekkür ettimAh öncelikle avatariniza hayran kaldım ben de bir Türkan hayraniyim! :) Bu dediğiniz muhtemel, ama yine de çok gereksiz bir tepki olmuş. Hani az daha devam etseler kan davasına doncekmis olay :) ben de yaşadım zamanında bunları ama inanın karşı taraf böyle çok vurdumduymaz ise kendinizi yıprattığınız ile kalıyorsunuz degmiyor. :)
Valla sesli güldüm kavga etmişsin zaten ne diye tekrar arayıp sinirlerini harap edeceksinSevgilimle kavga ettim. Onu arayıp kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi!!!!!!!!!
Sakinleşmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?