Sakinleşmem gerek

Hırsını alacak ne var? Adam sonuna kadar haklı. Arayacaksın özür dilemek için ara bence. Bir de şu insanlara azıcık nefes alacak yer bırakın ya hu.
Ne için özür dilemek? Beni amca oğluna rezil etmeye çalıştığı için mi durup dururken ses yükseltip azarladığı için mi? Kendisi benim şarjım bitse kızar ama ben onun yanına batarya almamasına kızdığım için mi hangisi

Kız sana bişey diym mi , erkek dediğin yapma etme dedikçe dikine dikine gider.

Git diycen , yap diycen .
Sen ne yaparsan aynısını yapcam diycen .

Öyle hizaya gelir.

Ayhh bırakın bu ergen tarzı sinirlenmeleri , tripleri ya .
Azcık ne pok yerse yesin deyinnn.

Liseli aşık kavgası sandım ben deee

Nerede ve kiminle olduğunu bildiğin halde, şarjı biter bitmez arayıp haber verdiği halde 5 dakika rahat vermeyip insanın burnundan getirdiğin için özür dilemelisin. Bu neyin güvensizliği? Amca oğlunun yanında "keşke sen de olsaydın" demiş o da mı rezil etmek oluyor?

Güveniyorsan bu kadar boğma adamı kuzeniyle vakit geçiriyor ne var bunda
Güvenmiyorsan zamanla hem sen tükenirsin hem ilişkiniz
Tekrar arama bence bekle

Bu kizismalarin altında başka şeyler var ,ya o sana güven vermiyor ya da sen kendine güvenmiyorsun. Kendine güven ve sakinleş, büyütülmesi gereken bir mevzu değil ilişkinizi yipratirsiniz böyle seviyorsan sakinleş bence :)

Senin yaptığının aynısını yapacağım deyince tamam yap diyor iyice sinirleniyorum
Keşke amannnnn ne yaparsa yapsın desem de kendi işime baksam

Adam sana sarjim bitmiş dediğinde "tamam canım eve geçince konusuruz öyleyse iyi eğlenceler " deyip konuyu kapatacaktin. Hem seni dusunmus gitmiş amcaoglundan mesaj atmış çoğu hoduk bunu bile yapmıyor. O şarj meselesini de sakın olduğunuz bir an açıp, sorunları dile getirebilirdin. Ne oldu şimdi sinirlendin boşuna tansiyonu bilmem neyi hoplattin adam da dışarda geziyor tozuyor.

Keşke öyle yapsaydım. Ne diye aradıysam. O dışarıda geziyor ben evde oturuyorum umursadığı taktığı falan da yok. Sinirlendiğimle kaldım.

Tam kafamdaki yorum. Ama belki ilişkinin başındadırlar, bir şeyler oturmamış olabilir. Ya da çocuk ona müdahale ettiğinde kızımız her şeyi kusursuz yaparken çocuk böyle yaptığı için bu tepki, diye düşünüyorum. İlişki oturdukça, daha doğrusu sakinleştikçe dediğiniz gibi oluyor.

Keşke öyle yapsaydım. Ne diye aradıysam. O dışarıda geziyor ben evde oturuyorum umursadığı taktığı falan da yok. Sinirlendiğimle kaldım.
Aklin yolu bir cok geçtim bu yollardan öyle bir dedim ki sanki yaşım 35 bu da sana ders olur bir daha böyle yapmazsın olur biter cok buyutme

Ah öncelikle avatariniza hayran kaldım ben de bir Türkan hayraniyim! :) Bu dediğiniz muhtemel, ama yine de çok gereksiz bir tepki olmuş. Hani az daha devam etseler kan davasına doncekmis olay :) ben de yaşadım zamanında bunları ama inanın karşı taraf böyle çok vurdumduymaz ise kendinizi yıprattığınız ile kalıyorsunuz degmiyor. :)

Ay teşekkür ettim küçükken Türk filmi izleyip izleyip "Asya abla olcam ben!" dermişim :)
Kesinlikle. kızda zaten takıntı problemi var, içi rahat etmeden içini kusmadan rahatlayamıyor o da azıcık alttan alıversin yahuuu ne diye bağırıyor. Madem sen daraltıyorsun gelivericeksin azıcık böyle şeylere 21 yaşında kanımız kaynıyor napalım

Aynı ben hee.. İçimi dökmeden rahat edemiyorum. Tartışma yarım kalınca bile şişkinlik yapıyo sonra n'oluyo kaybediyoruz adımız dırdırcıya çıkıyo bununla ömür geçmezlerden oluyoruz anlayışsız düşüncesiz oluyoruz

Sonra adamlar bi huzur ver beeğğğ diye çığırıyo

Bugün şarji bitik telefon ile çıktım sokağa aksama döndüm eve.. şarja takmayi unutmuşum dedim.. Eşim peki dedi.. ya büyümeyin bu kadar.. Cep Tel. Olmayan yıllarda sevgili olunuyordu çok da güzeldi.. Bu kadar sorgu iyi değil inanin..

Bu arada sizinki kuzen onunki niye amca oğlu?? :)

Ya kimsenin derdi küçümsenmez, herkesin hayatında elbet kendince bir sıkıntısı olur zorlanır falan ama bu nedir arkadaşım? Allah aşkına tek derdin bu olsun konu sahibi, bitmiş şarjı, adamı uzaylılar mı götürecek? Ya da elalemin kızı her erkeğe kucak açmış bekliyor mu sokağın köşesini dönünce? Bence senin problemin ilişki düzeni olmalı bu kadar birbirine müdahil bir çift olmamalısınız. Bırak adamı biraz o da seni bıraksın, siyam ikizi gibi ömür mü geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…