Sakinleşmenin yolları

esraersoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
4.595
3
66
Bursa
Kızlar biz de bir kaç aya tüp bebeğe gecicez fakat ben sakinleşip stresten uzaklaşıp tedaviye başlamak istiyorum ama tabi bu nasıl olucak ben aslinda eşim ile 2gün de olsa bir tatile gitmek istiyorum kafam dağılşin diye ama malum maddi açıdan zorlanıcaz ondan dolayı biraz da tutumlu olmak gerekiyor siz nasıl bu stresten kurtuldunuz bana da yardımci oluşmuşunüz

Kızlar biz de bir kaç aya tüp bebeğe gecicez fakat ben sakinleşip stresten uzaklaşıp tedaviye başlamak istiyorum ama tabi bu nasıl olucak ben aslinda eşim ile 2gün de olsa bir tatile gitmek istiyorum kafam dağılşin diye ama malum maddi açıdan zorlanıcaz ondan dolayı biraz da tutumlu olmak gerekiyor siz nasıl bu stresten kurtuldunuz bana da yardımci oluşmuşunüz

slm cnm
öncelikle tedavin hayırlı olur inşallah allahım en kısa zamanda versin yavrunu
çok zor biliyorum ama herşey sende bitiyor busefer olacak inşallah de ve bol bol dua et
inşallah hayırlısıyla kavuşursun yavruna:54:

slm cnm
öncelikle tedavin hayırlı olur inşallah allahım en kısa zamanda versin yavrunu
çok zor biliyorum ama herşey sende bitiyor busefer olacak inşallah de ve bol bol dua et
inşallah hayırlısıyla kavuşursun yavruna:54:

Sağol inşallah bütün isteyenlerin benim eşim varikosel ameliyati oldu ve sonrasında değerler çok düştü bundan dolayı aşılama ile vakit kaybetmeyin dedi dr ve yeni öğrendiğimiz birşey bir ay ben tahlillerimi tamamlayıp sonra sonuçlar ile bir iki hastane ile görüşmeyi düşünüyorum ama neyse ki bizim en çok yaştan dolayı avantajımız var

Back
X