Sakız herif

ayy sülük ya bu nerede görsem tanırım . Vicdanı kurumuş pis herif . Benimde başıma bunun minvalinde bir olay gelmişti yaşlı başlı adamdı bir tersledim bir daha ağzını açamadı .

Sen kimsin de ben seninle kahve içeyim derim. Ve eşime söylerim. Baş belasi resmen

Bı daha benı merak edersen bir daha kahveden bahsedersen, once ısyerınde Sıkayette bulunacagım sonra kocama söyleyecegim. Bunu bir uyarı olarak al simdilik.
Hamile hamile benım sinirden tansiyonumu yukseltme sonunda uzulursun ayagının denk al, ıs dısında benimle muhattap olma dıyın.
Acık acık dıyın.

Zor durum. İş yerlerinde böyle predetörler oluyor. . Çünkü iş yerinde çalışıyorsan evli , bekar, hamile farketmez beğendiyse direk yavşıyor bu tipler.
diyecek söz yok. Çok ayıp yaptığı.
Adınızı falan çıkarmasından korkmayın. Arsıza karşı savunun kendinizi. Eşiniz makul biriyse onunla konuşun bence haberi olsun. Sonra olayları başka duyabilir.

Valla öyle bı rezil ederim ki...
Hatta rezil rüsva ederim.
Hiç çekmeyin evli olduğunuz için sunacağınızı bildiği için böyle yapan tipler var.
Baktım laftan anlamıyor eşimi bile çağırırım iş yerine.
İnsanı çok zor durumda bırakıyor terbiyesize bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…