ellerine sağlık twicim
cok şaşırdım seni yarışmada görünce
inşallah kazanırsın hakeden kazansın diyeyim ya da
Ellerine sağlık tiwimçok lezzetli görünüyor
Ben de katılmayı düşünüyordum sana rakip olabilirim tiwimAma hala düşünüyorum bakalım
Yarışmada başarılar canım benim
ablam cok tessekur ederim...
sende katil tabi ya senin gibi rakibe can kurban
CanımsınŞu an düşünme aşamasındayım tatlım bakalım Pek şansımın olacağını sanmıyorum oylar genelde tariflere verilmiyor gibime geliyor çünkü:26:Yine de kızımın ısrarları dolayısı ile katılabilirim
olsun ablam ya onemli olan katilmak bence yani bende 1. olacagimi dusunmuyorum ama katilmak ayri bir zevkliymis
Bencede katil katil katil
Bence de katılCanımsınŞu an düşünme aşamasındayım tatlım bakalım Pek şansımın olacağını sanmıyorum oylar genelde tariflere verilmiyor gibime geliyor çünkü:26:Yine de kızımın ısrarları dolayısı ile katılabilirim
Bence de katıl
İyi canım sağolNevoşum ne haber canımPasta yapmayı seviyorum aslında, büyük ihtimal katılırım her halde şansımı denerim
O zaman bana bir yardım ediver tiwim ben nasıl eklicem mesela tarifi bilmiyorum:26:Adım adım anlat bana
İyi canım sağolTamam bekliyorum Katıl canım
ablam benim tariften kopyalayip belli yerleri silip kendi tarifini yazsan nasil olur resimlerde yuklenecek araya,
yada sen tarifi bana yaz ozelden yada obur yerden ben duzenleyim sana geri yollayim nasil olur :26:
Oy verecek misiniz ona göre katılayımRezil olamayayım sonra
Şeker hamuruyla kaplı yaş pasta yapmayı düşünüyorum ben tiwim, sen nasıl yaptın tarifi nereye yazdın özel msj bölümüne mi yazılıyor
yoksa hani topikte yeni konu aç yazan yere mi tık yapıcam:26::44:
yok yeni konu actan aciyorsun ablamda sen nasil yapacam diyince ondan dedim duzenleyeyim sana diye yeni konu aca gir konu acar gibi sirayla malzemelerini tarifini resimlerini koy sonra yonetim onayindan gecince yayinlaniyo
Tamam tatlım çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?