Tatlı Tarifi Sakızlı Muhallebili Petibör Pasta

Ellerine sağlık tiwim çok lezzetli görünüyor
Ben de katılmayı düşünüyordum sana rakip olabilirim tiwimAma hala düşünüyorum bakalım
Yarışmada başarılar canım benim

Ellerine sağlık tiwim çok lezzetli görünüyor
Ben de katılmayı düşünüyordum sana rakip olabilirim tiwimAma hala düşünüyorum bakalım
Yarışmada başarılar canım benim

ablam cok tessekur ederim...
sende katil tabi ya senin gibi rakibe can kurban

ablam cok tessekur ederim...
sende katil tabi ya senin gibi rakibe can kurban

CanımsınŞu an düşünme aşamasındayım tatlım bakalımPek şansımın olacağını sanmıyorum oylar genelde tariflere verilmiyor gibime geliyor çünkü:26:Yine de kızımın ısrarları dolayısı ile katılabilirim

olsun ablam ya onemli olan katilmak bence yani bende 1. olacagimi dusunmuyorum ama katilmak ayri bir zevkliymis
Bencede katil katil katil

olsun ablam ya onemli olan katilmak bence yani bende 1. olacagimi dusunmuyorum ama katilmak ayri bir zevkliymis
Bencede katil katil katil

O zaman bana bir yardım ediver tiwim ben nasıl eklicem mesela tarifi bilmiyorum:26:Adım adım anlat bana

O zaman bana bir yardım ediver tiwim ben nasıl eklicem mesela tarifi bilmiyorum:26:Adım adım anlat bana

ablam benim tariften kopyalayip belli yerleri silip kendi tarifini yazsan nasil olur resimlerde yuklenecek araya,
yada sen tarifi bana yaz ozelden yada obur yerden ben duzenleyim sana geri yollayim nasil olur :26:

İyi canım sağolTamam bekliyorumKatıl canım

Oy verecek misiniz ona göre katılayımRezil olamayayım sonra

ablam benim tariften kopyalayip belli yerleri silip kendi tarifini yazsan nasil olur resimlerde yuklenecek araya,
yada sen tarifi bana yaz ozelden yada obur yerden ben duzenleyim sana geri yollayim nasil olur :26:

Şeker hamuruyla kaplı yaş pasta yapmayı düşünüyorum ben tiwim, sen nasıl yaptın tarifi nereye yazdın özel msj bölümüne mi yazılıyor
yoksa hani topikte yeni konu aç yazan yere mi tık yapıcam:26::44:

yok yeni konu actan aciyorsun ablamda sen nasil yapacam diyince ondan dedim duzenleyeyim sana diye yeni konu aca gir konu acar gibi sirayla malzemelerini tarifini resimlerini koy sonra yonetim onayindan gecince yayinlaniyo

yok yeni konu actan aciyorsun ablamda sen nasil yapacam diyince ondan dedim duzenleyeyim sana diye yeni konu aca gir konu acar gibi sirayla malzemelerini tarifini resimlerini koy sonra yonetim onayindan gecince yayinlaniyo

Tamam tatlım çok teşekkür ederim

lezzetli ve hafif bende yaparım ama bisküitim yulaflı, ve ben 1 bardak un kullanıyorum 1 tanede yumurta ve vanilya 1 bardak şeker , doğal yapmak istersen bu şekildede denemeni tavsiye ederim , çikolata yakışmış nefis görünüyor

tivi muthis guzel gozukuyo ellerine saglik
eminim tadi da guzeldir
hem kolay hem hafif hem de goze hitap eden e daha ne olsun
bence de kivi ve muz cok guzel olur arasina

Bende severim pratik tarifleri
Eline sağlık rakipcan başarılar dilerim

ellerine sağlıkk canımm, yarışmada başarılar dilerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…